بازدید 16028

مرگ حداقل یک میلیون نفر در زلزله تهران

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به بحران وقوع زلزله در پایتخت، تصریح کرد: چنانچه در شهر تهران زلزله ای بیاید بالغ بر یک میلیون نفر فوت خواهند کرد، لذا نوسازی بافت های فرسوده مبحثی است که ورود به آن همت ملی می‌خواهد.
کد خبر: ۴۶۹۶۹۱
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵ 25 January 2015
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به بحران وقوع زلزله در پایتخت، تصریح کرد: چنانچه در شهر تهران زلزله ای بیاید بالغ بر یک میلیون نفر فوت خواهند کرد، لذا نوسازی بافت های فرسوده مبحثی است که ورود به آن همت ملی می‌خواهد.

به گزارش فارس، جلسه شورای هماهنگی دبیران ستاد احیا، نوسازی و بهسازی مناطق با حضور علیرضا نادری، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، شهرداران برخی از مناطق، معاون شهرسازی و معماری منطق 22 گانه و جمعی از معاونان و مدیران سازمان نوسازی برگزار شد.

 علیرضا نادری، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در این جلسه با اشاره به بحران وقوع زلزله در پایتخت، تصریح کرد: چنانچه در شهر تهران زلزله ای بیاید بالغ بر یک میلیون نفر فوت خواهند کرد، لذا نوسازی بافت های فرسوده مبحثی است که ورود به آن همت ملی می خواهد.

معاون شهرسازی و نوسازی شهرداری تهران اظهار داشت: نوسازی بافت های فرسوده در دنیا با دو رویکرد مداخله مستقیم و مداخله غیر مستقیم انجام می شود و در رویکرد مداخله مستقیم، سرمایه گذاران با حمایت های دولت اقدام به نوسازی می کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: سازمان نوسازی شهر تهران توانست در رویکرد مداخله غیرمستقیم و نوسازی مردمی موفقیت هایی کسب کند.

نادری با اشاره به گزارشات ارائه شده از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی، بر ضرورت هدفمند شدن بسته های جدید تشویقی و تسهیلات نوسازی و جمع بندی نقطه نظرات شهرداران مناطق در این خصوص تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی جامع در خصوص اقدامات و سیاست های این سازمان، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به نوسازی بافت های فرسوده نگاهی اجتماعی داشته باشیم ناگزیر هستیم به نظام دانه بندی در بافت های فرسوده توجه ویژه کنیم.

فتح اللهی با بیان این که حدنصاب ریزدانگی در سند طرح جامع و مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری 200 متر مربع است، خاطرنشان کرد: در شهر تهران هم اکنون 929626 پلاک وجود دارد که از این تعداد 68 درصد، مساحت کمتر از 200 متر مربع دارند و 14 درصد وسعت قطعات شهر را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: در بافت فرسوده شهر تهران حدود 205 هزار پلاک وجود دارد که 187 هزار از این پلاک ها زیر 200 متر مربع هستند؛ به بیانی دیگر حدود 91.5% از قطعات داخل بافت که 68.3% مساحت را به خود اختصاص داده اند زیر خط استاندار سند طرح جامع است و ضرورت دارد توجه ویژه ای برای نوسازی این پلاک ها معطوف شود.

وی اظهار داشت: میانگین تعداد پلاک های تجمیعی از 2 در سال 1387 به 2.76 در سال 1392 و سهم پروانه های تجمیعی در کل پروانه های صادره از 1 درصد به 37 درصد رسیده است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران همچنین با ارائه آمار دقیق از میزان استفاده پلاک های ریزدانه زیر 200 متر و مقایسه آن با پلاک های بین 200 تا 500 متر مربع، خاطرنشان کرد: بر مبنای سیاست های تشویقی که تاکنون اعمال شده است قطعات ریزدانه سهم کمتری را در استفاده از تسهیلات تشویقی برای نوسازی به خود اختصاص داده اند.

وی در ادامه افزود: با عنایت به مصوبات اخیر شورای عالی شهرسازی و معماری و همچنین وضعیت موجود دانه بندی قطعات و شبکه معابر در بافت های فرسوده، عملاً صدور پروانه در این بافت ها با مشکل مواجه خواهد شد، از این رو ضوابط ویژه بافت با رویکرد تسهیل و تشویق نوسازی بافت های فرسوده و هدفمندی توزیع مشوق ها در دستور کار سازمان قرار گرفت و جلسات متعددی با شهرداران مناطق و سایر متولیان پیرامون تدوین بسته های تشویقی جدید برگزار شد.

فتح اللهی در ادامه این جلسه در خصوص سیاست های انقباظی و انبساطی تدوین شده در بسته های تشویقی جدید پیشنهادی و مشوق هایی همچون تخفیفات عوارض، تراکم تشویقی، پارکینگ، یارانه سود بانکی شهرداری و دولت، پرداخت هزینه تشکیل پرونده، پرداخت کمک هزینه احداث نما و عوارض سالیانه نوسازی توضیح داد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خاتمه ابراز امیدواری کرد که با همکاری شهرداران مناطق، حمایت های شورای اسلامی شهر تهران و همچنین استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود در راستای امکان بهره مندی هر چه بیشتر قطعات ریزدانه از سیاست ها و مشوق های نوسازی و حرکت به سمت تجمیع و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان گام برداشت.

در ادامه این جلسه سید محسن اسدی، شهردار منطقه 16 تهران نیز ضمن تشکر از گزارشات ارائه شده از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی، گفت: تشویق های نوسازی بافت های فرسوده بیشتر منطبق با ویژگی ساختاری پلاک های موجود است به همین خاطر پلاکی که مساحت بیشتری دارد از امکان بهره مندی از تشویقات بیشتری برخوردار می شود.

شهردار منطقه 16 خاطرنشان کرد: به نظر می رسد بهتر است سیاست های ما در بحث تشویقات نوسازی بافت های فرسوده 2 ویژگی سلبی و ایجابی  داشته باشد.

اسدی با بیان این که ویژگی ایجابی سیاستهای تشویقی، سبب ایجاد مزیت های زیاد و در نتیجه رشد نوسازی بافت های فرسوده شد، بیان کرد: به نظر می آید ایجاد تشویق ها در بافت های فرسوده می بایست همزمان با کاهش امتیازات و اعمال سختگیری های بیشتر در سایر پلاک ها باشد.

شهردار منطقه 16 در خاتمه سخنان خود بر اهمیت توجه به نقش سرمایه گذاران در نوسازی بافت های فرسوده تأکید کرد و گفت: درست است که تجربه شهرداری در نوسازی مردمی و ترغیب ساکنان به نوسازی تجربه موفقی بوده است اما ضروری است نقش سرمایه گذاران و سازنده ها نیز در این فرآیند مورد توجه قرار گیرد.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه با اهدای لوح تقدیر از زحمات سید محسن اسدی، شهردار منطقه 16، منصور کتانباف، شهردار منطقه 20 و همچنین محمد رفیعی، شهردار ناحیه 3 منطقه 8  تقدیر به عمل آورده شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۸
انتشار یافته: ۱۲
بم واسشون عبرت نشد؟؟
نمی دانم چرا اینقدر رسانه ها و حتی مسئولین دوست دارند در تهران زلزله بیاید شما تیتر را نگاه کنید یعنی این که خدای ناکرده در تهران زلزله امده و این تعداد کشته شده اند
این چه تیتریه دیگه؟ فکر کردم واقعا زلزله اومده خدا نکرده
زلزله ری یکی از علائم ظهور است
زلزله احتمالی نه زلزله
این چه وضعه تیتر زدنه
میشه بفرمائید راهکارتون برای کاهش تعداد کشته شدگان چیه؟تازه چطوری برآورد کردی یک میلیون؟
چه فایده، ظاهرا خود مسئولین هم از اهمیت زیاد موضوع آگاهی ندارن
از امروز صبح تا حالا فیروزکوه 7 بار لرزیده
بین 1 تا 2 ریشتر
(منبع: موسسه ژئوفيزیک، دانشگاه تهران)
با این امادگی وامکانات وبرنامه ریزیی که ما داریم وعمل مکنیم باور کنید کف وحداقل تلفات اولیه وثانویه در اثر اتش سوزی وسیل وگشنگی ودارو ودرمان وغیره تلفات بالای 4تا 5 میلیون خواهد بود بیائید خود ودیگران را فریب ندهیم وبصورت جدی با قضیه برخورد کنیم واسیب شناسی واقعی کنیم افکار بیمار ومریض برون امده از مدیریت گله گشاد ومفت خوری نفتی دید تنگ ومحدود وخوش خیالی دارند انها توان پذیرفتن حقایق تلخ را ندارند ودر صورت نبودن دلارهای نفتی قادر به حل کوچکترین مشکلات نیستند اما در زمان وفور دلار همه منم ونفسکش میگن ومیخواهند وخود نیز میدانند که پهلوان پنبه ای بیش نیستند بدون دلارهای مفت ومجانی نفتی انها هنگ میکنند وزوزه میکشند وچراغ قرمزشان روشن میشود مثل امروز که در حالت کما هستند وبرای حل مشکل فقر وبیکاری وتورم وگرانی وفعال نمودن چرخ اقتصاد در عرصه های مالی وصنعت ومعدن وکشاورزی قادر به کوچکترین اثر گذاری وایجاد تحرک وانگیزه وامید نمی باشند وبیخودی زور میزنند وکاری هم از پیش نمی برند این است نتیجه مدیریت اقایان پر مدعا ولاف زن وفریبکار ودودوزه باز وچاخانیست
بجای وحشت آفرینی لطفا بیایید به مردم وام بدون بهره برای نوسازی بدهید. چرا منتظر فوت یک میلیون نفر هستید؟ اقدام کنید قبل از واقعه
اه پس چرا نمیاد؟؟ هی بین مرگ و زندگی و وحشت ما رو نگه داشتین؟؟ نه نوسازی میکنین نه زیرسازی!! همش دم از زلزله میزنین! همچین شده که اگه هم بیاد باورمون نمیشه دیگه
سلام . حد اقل نصف تهران با انفجار لوله های گاز میره رو هوا . البته خدا نکنه این اتفاق پیش بیاد .
یکی نیست به این شهردار منطقه16 بگه تو که عقلت به این چیزا میرسه و نگران بافت و تراکم و... هستی به چه اصولی در کوچه های باریک این منطقه مجوز ساخت ساختمان 7 طبقه دادی؟!!!پس معلومه اول درامد و فروش تراکم مهمتره
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # سیل