امام جمعه شیراز: به نامه مطهری پاسخ نمی دهم

ایمانی اضافه کرد: فحش و ناسزا راه حل نیست و این آقا بهتر است برخورد منطقی و عقلانی داشته باشد اما غصه این است که چرا باید فضای حضور چنین افرادی در اردوگاه اصلاح طلبان باشد؟
کد خبر: ۴۸۳۸۶۲
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳ 15 March 2015
|
19982 بازدید
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، واقعه حمله به علی مطهری را یاد آور شدو گفت:عده ای تلاش می کنند قضایای پیش آمده در استان فارس را به سمت و سوی غیر واقعی پیش ببرند.

به گزارش ایرنا آیت الله اسدالله ایمانی شامگاه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس بیان کرد: در این مرحله نیازمند هوشیاری و بیداری مردم و مسوولان برای درک و آگاهی از اقدامات هستیم.

وی ادامه داد:مردم ومسوولان استان فارس بدانند در فضای پیش آمده، ظلم بزرگی به این استان می شود و به ناحق شرایط فارس را می شکنند و این درحالی است که در استان های دیگر حوادث بدتر و بیشتری رخ داده است اما این طور بزرگ نمایی نشد.

امام جمعه شیراز گفت:شاهد بروز رفتارهایی در ظاهر و پشت پرده افرادی در استان فارس هستیم تا جایگاه بلند این استان را به عنوان یک مرکز برای تحقق آرمان های خود قرار دهند که در این زمینه برنامه ریزی هایی انجام شده است.

آیت الله ایمانی گفت: برخی به دنبال توطئه افکنی در فارس هستند و اینکه مسوولان راه می افتند، موضع می گیرند و عکس العمل نشان می دهند؛ بیانگر برنامه ریزی و عمدی بودن این برنامه بوده است.

وی افزود: این عده در نتیجه ظاهری به دنبال کسب منفعت در عزل و نصب ها هستند به طوری که اعلام می کنند به چیزی جز جابجایی وزیر راضی نیستند و این نشان می دهد که کارهای آنها ساده و مقدماتی نیست و تمهیدات لازم برای نتیجه گیری ها فراهم بوده است.

او ادامه داد: این افراد در زمان محدود و برنامه ریزی شده به دنبال متشنج کردن فضا و ایجاد التهاب و خارج کردن کارها از مجاری قانونی است تا بتوانند از فضای غیر قانونی خواسته های خود را تامین کنند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: بنده بر اساس وظیفه ای که داشتیم می توانستم از کنار قضیه مربوط به علی مطهری عبور کنم اما احساس کردم توطئه ای و ظلمی برای استان در حال شکل گیری است.

ایمانی افزود: موارد درباره حادثه حضور علی مطهری در شیراز بیان شد و عکس العمل های شدیدی دیده شده و ادبیات مستهجن افراد مختلف در موضع گیری ها به کار برده شد که این موضع گیری ها به دلیل دست پاچه بودن آنهاست که این هجمه عظیم نشان از توطئه آنهاست.

امام جمعه شیراز بیان کرد: عده ای این حادثه در استان فارس را به یک جریان پر سرو صدا تبدیل کرده اند و این درحالی است که در مکان دیگری رییس مجلس شورای اسلامی مورد هجوم قرار گرفت اما این چنین در بوق و کرنا نشد درحالی که هجوم به یک نماینده مجلس که از آن اتفاق مهمتر نیست.

وی با اشاره به نامه سرگشاده منتشر شده از علی مطهری خطاب به خود اظهارداشت: امام جمعه یک شهر بر حسب وظیفه موارد کلی را بر اساس سند مطرح می کند اما این آقا به دلیل عدم جواب منطقی از ادبیات فحش، زشت و مستهجن استفاده می کند.

ایمانی اضافه کرد: فحش و ناسزا راه حل نیست و این آقا بهتر است برخورد منطقی و عقلانی داشته باشد اما غصه این است که چرا باید فضای حضور چنین افرادی در اردوگاه اصلاح طلبان باشد؟

او ادامه داد: بنده به نامه علی مطهری جواب و پاسخی نمی دهم زیرا این ها در شان جواب و پاسخ دادن نیستند.

وی عنوان داشت: ما اعلام کردیم که حادثه اتفاق افتاده برای علی مطهری باید بررسی شود اما افراد باید این را هم بدانند که هر عملی یک عکس العملی دارد و اگر حریم را نگه ندارید حریم شما را نگه نمی دارند و این مسئله ای طبیعی است.

ایمانی افزود: وقتی یک نماینده در مجلس در حین صحبت به دلیل اخطار همکاران خود با مشت برخورد می کند باید انتظار داشته باشد که در اجتماع نیز عده ای با او با مشت برخورد می کنند و مصداق این ضرب المثل است: اگر باد بکارید طوفان درو می کنید.

امام جمعه شیراز گفت: قران به ما دستور می دهد در ادبیات رعایت اصول لازم را داشته باشید و چنان بحث کنید که اگر برای خودتان به کار ببرند ناراحت نشوید و آیا واقعا چنین است.

وی بیان داشت: بروز چنین رفتارهایی در جامعه تکرار شدنی است اما غصه من برای استان فارس است که با وجود برخورداری از موقعیت مناسب، شاهد چنین جریان ها، شلوغ کاری و دردسرهایی در بازار سیاست و اجتماعی است؟ من نگران حیثیت استان هستم.

نماینده ولی فقیه در فارس اظهارداشت: فرد قانون گذار خود باید به قانون احترام بگذارد و افراد معترض به این نماینده به دلیل لغو و بی احترانی به مصوبه شورای تامین شهرستان و شکسته شدن حیثیت استان اعتراض کردند.

ایمانی اضافه کرد: مردم و مسئولان استان فارس بدانند در فضای پیش آمده، ظلم بزرگی به استان فارس می شود و به ناحق شرایط استان فارس را می شکنند و این درحالی است که در استان های دیگر حوادث بدتر و بیشتری رخ داده است اما این طور بزرگ نمایی نشد.

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ساعت 16 دوشنبه 18 اسفندماه 93 وارد فرودگاه شیراز شد و قرار بود ساعت 18و 30 دقیقه در سالن حکمت دانشگاه شیراز سخنرانی کند.

با ورود مطهری به سالن فرودگاه، شماری از افراد معترض با تجمع در مقابل سالن ورودی شروع به شعار دادن کردند.

پس از آنکه مطهری سوار بر خودرو شد باردیگر معترضان به او حمله کردند و این بار شیشه های خودرو را با سنگ و چوب شکستند و با این موقعیت راننده خودرو با سرعت به حرکت درآمد اما تعدادی موتور سوار به تعقیب او پرداختند.

راننده خودرو پس از این تعقیب، وارد کلانتری میدان گل سرخ شیراز شد و بیش از سه ساعت را در محاصره معترضان در این حوزه انتظامی گذراند و سرانجام علی مطهری سفر خود به شیرازرا ناتمام گذاشته و به تهران بازگشت.

*** انتخابات یکی از عرصه های مهم برای ضربه زدن دشمنان به پیکره نظام اسلامی است

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود افزود: انتخابات یکی از عرصه های مهم برای ورود، ضربه زدن و بهره برداری دشمنان به پیکره نظام اسلامی است که وجود چنین مسئله مهمی در کشور مسایل فرهنگی متعددی و جایجایی ارزش ها و ضد ارزش ها را به دنبال دارد.

ایمانی گفت: انتخابات بزرگترین فعالیت اجتماعی و مردمی است که مردم ما تاکنون مشارکت مناسبی در انتخابات برگزار شده در انقلاب اسلامی داشته اند.

وی بیان کرد: در مدت زمان 36 سال پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیش از 35 انتخابات برگزار شده است که این نشانه بلوغ سیاسی و مردم سالاری مردم جامعه ماست.

او اظهارداشت: برگزاری انتخابات یک امر سیاسی اجتماعی است که گرفتاری ها و چالش های فرهنگی فراوانی را برای استان و جامعه روبرو ایجاد می کند که برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال آینده حائز اهمیت است.

ایمانی با بیان اینکه در یک مجموعه همه عوامل به هم پیوند خورده است اضافه کرد: اگر انسان ها نسبت به آینده هوشیار باشند هیچ زمان فریب نمی خورند لذا در انتخابات سال آینده باید هوشیار بود و از گذشته برای آینده بهره برداری شود.

دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اسفندماه سال 94 در سراسر کشور برگزار می شود.

هم اینک 18 نفر به عنوان نمایندگان مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی حضور دارند.

بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باید تعداد نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، به 310 نفر یا بیشتر افزایش یابد، چرا که می بایست انتخابات مجلس شورای اسلامی (1390-91)، بیست نفر افزوده می شد که در آن دوره، لایحه افزودن بیست نماینده به تعداد نمایندگان فعلی از طرف دولت دهم به مجلس هشتم، ارائه نشد، به همین خاطر باید این دوره، تعداد نمایندگان بیست نفر افزایش یابد.

مرحلهٔ نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی هفتم اسفندماه 94 همزمان با انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار می شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟