رئیس سازمان تربیت بدنی در اولین جلسه مدیران ادارات کل استانها اعلام کرد که زیرمجموعه های دستگاه ورزش در جریان انتخابات ورود پیدا نکنند.این تذکر از سوی سازمان بازرسی کل کشور نیز به فدراسیون ها داده شده و طی آن از مجموعه های رسمی ورزشی خواسته شده است تا از هزینه های بیت المال برای حمایت از نامزدها استفاده نکنند.
به گزارش ایپنا، علیرغم تاکید علی آبادی به این موضوع و همچنین الزام قانونی عدم فعالیت دستگاه های دولتی در فعالیت های تبلیغاتی له یا علیه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ، تعدادی از فدراسیون های ورزشی ، هیات ها و ادارات کل تربیت بدنی استان ها در اعلام حمایت از محمود احمدی نژاد بیانیه هایی صادر کرده اند که از این جمله اعضای تیم های ملی کبدی آقایان و بانوان کشور به همراه مسئولانن این فدراسیون است.
اعضای تیم های ملی کبدی آقایان و بانوان کشور در بیانیه ای حمایت قاطع خود از دکتر محمود احمدی نژاد را اعلام نمودند.
در این بیانیه ضمن قدردانی از حمایتهای بی دریغ ریاست محترم جمهورازجامعه ورزش کشور با اعلام حضور همه جانبه در انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری حمایت قاطع خوداز دکتر محمود احمدی نژاد را اعلام کرده اند.
اسامی حامیان تیم های ملی کبدی که اعلام حمایت نموده اند به شرح زیر است :
بهزاد بامدی ،سهیلا ثلبی ، مصطفی نودهی ، ملیحه میری ، محمد باقر مازندرانی ، سلیمه عبداله بخش ، مهدی کلانتری ، غزال خلج ، فرهاد کمال غریبی ،شیلان شارزولی،عارف فوجردی،فریده ظریف دوست،رضا کمالی مقدم،مرضیه عشقی ،ناصر رومیانی نظری ، سعیده مقصودلو،کیانوش نادریان ، زهرا معصوم آبادی،محمد مقصودلو،سکینه رمضانی ، عباد دلیلی،ندا خانی،یاسر سیفی،سمیرا شعبانی.
مربیان: ابوالقاسم ناصری ، زهرا رحیمی نژاد ،غلامرضا مازندرانی ، منصوره ابوجعفری ، عبدالله شایسته و فاطمه بندری
همچنین محمد رضا مقصودلو رئیس فدراسیون کبدی نیز در این بیانیه مشارکت دارد.
این در حالی است که سازمان بازرسی کل کشور، برای اولین بار طی جلسه‌ای با مدیران ادارات استان‌های سراسر کشور،‌بر پیشگیری از انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی در تمام حوزه‌ها تاکید و اعلام کرده بود در صورت مشاهده و گزارش هرگونه تخلف برخورد قاطع با متخلفان انجام خواهد داد.
در همین راستا تیم‌های بازرسی این سازمان برخی مستندات تصویری و صوتی را در خصوص فعالیت‌های تبلیغاتی برخی بخش‌های ورزش به دست آورده‌اند و در حال انجام مقدمات برای برخورد و ارجاع پرونده به مراجع قضایی هستند. همچنین شنیده‌ها حاکی از آنست که مسئولان دستگاه ورزش از تمام ادارات تربیت بدنی استان‌ها،‌هیات‌های ورزشی، ورزشکاران و قهرمانان امضای حمایت از محمود احمدی‌نژاد گرفته‌اند که برخی از مسئولان مذکور از این حرکت اظهار نارضایتی کرده‌اند.
این در حالی است که شرایط موجود تبدیل به بازار کسب و کار برخی چهره‌های ورزش شده است. به طوری که چهره‌های مشابه ورزشی در جلسات و سخنرانی‌های کاندیداهای مختلف دیده می‌شوند. گویا این شخصیت‌های ورزشی غیرمستقل،‌تعارف هیچکدام از کاندیداهای انتخاباتی را رد نکرده و در قبال پاکت‌های مسئولان برگزاری نشست‌ها، جمعی از و زشکاران را پای صحبت‌های کاندیداهای می‌نشانند. همچنین در برخی موارد،‌گروه‌های ورزشکاران رشته‌های خاصی، برای اعلام حمایت از دکتر احمدی‌نژاد به رهبری مسئولان فدراسیون یا سبک مربوط در خیابان پاستور تجمع کرده‌اند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین