قزوین- رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: به منظور رفع محرومیت زدایی از مناطق دور افتاده و تحقق اقتصادمقاومتی امسال بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در قالب اردوهای جهادی عازم مناطق محروم می شوند.
سردار نعمان غلامی در حاشیه نشست قرارگاه جهاد اقتصادی سپاه صاحب الامر استان قزوین که با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفان در قزوین برگزار شد درگفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: بسیج سازندگی کشور از سال ۹۲ به اقتصاد مقاومتی ورود کرده و با منابع خود موضوع پشتیبانی و ایجاد اشتغال ۱۲ عرصه را دنبال کرده است.
وی افزود: با اختصاص یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتباری که برای این کار پیش بینی شده امسال نیز در ۲۴ عرصه اقتصاد مقاومتی ورود کرده ایم که ۱۲ عرصه در حوزه اقتصاد مقاومتی است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: به دلیل اهمیت امنیت غذایی در ۱۲ عرصه صنایع تبدیلی هم ورود کرده ایم و از منابع بانک مهر یک هزار میلیارد تومان تسهیلات پیش بینی شده که در این بخش ۷۰ هزار شغل ایجاد خواهد شد.
سردار غلامی بیان کرد: عرصه های بسیج سازندگی در ۲۴ عرصه به تناسب جغرافیای کشور و ظرفیت های موجود در نقاط مختلف تعریف شده و برای نمونه در استان قزوین محور داربستی کردن باغات انگور با توجه به ظرفیتی که وجود دارد در اولویت است و رشته های دام سبک و سنگین، نژادهای اصیل از نظر شیردهی و گوشت و تولید عسل در اولویت های بعدی قرار می گیرد.
ظرفیت بسیج برای تحقق اقتصاد مقاومتی بالاست
وی یادآورشد: این عرصه ها با مطالعات صورت گرفته با همکاری استانداری و جهاد کشاورزی انجام شده و بر اساس اولویت ها انجام می شود و مورد توجه قرار می گیرد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهارداشت: ظرفیت بسیج بسیار بالاست و با استفاده از مردم می توانیم برای پیشبرد اهداف اقتصادی کشور و در گام اول برای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری در اجرایی شدن محورهای اقتصاد مقاومتی گام برداریم که در این راستا کار آغاز شده ولی رضایت بخش نیست که امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت ها بیشتر استفاده کنیم.
۵۰ هزار پایگاه مقاومت در سراسر کشور/ ۳۵۰۰ گروه جهادی
سردار غلامی در ادامه گفت: در زمینه بسیج سازندگی در حال حاضر شبکه وسیعی در کشور داریم و در ۵۰ هزار پایگاه مقاومت که فعال شده در هر پایگاه یک نفر مسئول بسیج سازندگی پیش بینی کرده ایم و در ۴ حوزه ای که داریم شبکه مدیریت و سازندگی تعریف شده است.
وی اظهارداشت: در کشور ۳ هزار و۵۰۰ گروه جهادی تشکیل شده که در گروههای ۲۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ نفره که جمعیت قابل توجهی هستند ولی ظرفیت بیشتری داریم و می توانیم همه بسیج را در این حوزه وارد کنیم و مشارکت دهیم.
سردار غلامی اظهارداشت: در برنامه های پیش بینی شده در سال جاری مقرر شده تا تمامی حلقه های صالحین در طول سال یک روز در اردوی جهادی شرکت کنند و حتی شبکه کارمندان یک روز به اردوی جهادی بروند تا فرهنگ جهادی در کشور ترویج و نهادینه شود.
وی استقبال مردم شهرها و روستاها از اردوهای جهادی را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: روستائیان و مردم بابد نیازها را ببینند و مدیریت جهادی را به این سمت سوق دهند تا آبادانی مناطق محروم شتاب بیشتری گیرد.
سردار غلامی بیان کرد: استقبال مردم از حضور بسیجیان در اجرای طرحها بسیار عالی است و گروه های جهادی عرصه ها را شناسایی می کنند و در مناطق محروم و در کنار حل مشکلات مردمی کارهای فرهنگی نیز انجام می دهند و فرهنگ کار جهادی نیز توسعه می یابد که این ظرفیت پایه و اساس اقتصاد مقاومتی محسوب می شود
اعزام یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به اردوهای جهادی
سردار غلامی اظهارداشت: در سال گذشته یک میلیون نفر در اردوها شرکت کردند و امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برای اعزام به اردوهای جهادی هدف گذاری شده است که ۷۰ تا ۸۰ درصد آنها در اردوهای مختلف یک، پنج، هفت، ۱۰ و ۱۲ روزه در مناطق محروم حضور پیدا می کنند.
فعالان اردوی جهادی در روستای پیشبر شهرستان زیرکوه
وی بیان کرد: گروه های تخصصی پزشکی در کرمانشاه ایمپلنت فوری را برای اولین بار در کشور انجام دادند که این کار در دنیا به عنوان مقاله جهانی ارائه می شود و الگوی شاخصی است.
سردار غلامی گفت: اگر مسئولان از ظرفیت بسیار بالای بسیج برای اجرای طرح های عمرانی و سازندگی استفاده کنند گام ارزشمندی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور برداشته می شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.