عارف:

تعامل خوب روحانی می‌تواند مساله حصر را حل کند

رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه باید با نگاه فراجناحی و ملی با مساله برجام برخورد کرد،گفت: اگر کسانی بخواهند موضوع مذاکرات هسته ای را فرصتی برای تسویه حساب های جناحی قرار دهند به کشور و نظام خود بی انصافی کرده‌اند.
کد خبر: ۵۳۱۹۸۷
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴ 15 September 2015
|
7673 بازدید
رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه باید با نگاه فراجناحی و ملی با مساله برجام برخورد کرد،گفت: اگر کسانی بخواهند موضوع مذاکرات هسته ای را فرصتی برای تسویه حساب های جناحی قرار دهند به کشور و نظام خود بی انصافی کرده‌اند.

به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف در دیدار جمعی از اعضای تشکل دانشجویی فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز تنوع تشکلهای اسلامی دانشجویی را فرصتی برای جامعه دانشگاهی کشور دانست و گفت: فعالیت هدفمند دانشجویان در تشکلهای دانشجویی زمینه رشد و ارتقاء دانشگاه را فراهم می کند و دانشگاه می تواند از ظرفیت تشکلهای دانشجویی برای توسعه فعالیتهای خود استفاده کند.

وی با اشاره به روحیه بانشاط جوانان در دوران دانشجویی ،خاطرنشان کرد: اگر با تنگ نظری و برخوردهای حذفی بخواهند فعالیتهای دانشجویی را محدود کنند نشاط و شادابی را از دانشجویان می‌گیرند و این ظلم آشکاری در حق جوانان و دانشگاه است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تشکلهای دانشجویی اصلاح طلب  باید نماد اخلاق و اعتدال باشند،گفت: انتظاری که به عنوان معلم دانشگاه از تشکلهای دانشجویی بوِیژه تشکلهای اصلاح‌طلب دارم این است که  با نگاه بلند مدت و با روش و منش اخلاقی و  اعتدالی همراه با حفظ هویت اصلاح‌طلبی فعالیت کنند و هیچگاه باب گفت وگو با تشکلهای رقیب را نبندند و در این ارتباط پیش قدم باشند.

وی با توصیه به دانشجویان بر اولویت قرار دادن کسب علم ،تصریح کرد: وضعیت تحصیلی در دانشگاه‌ها از نظر کمی خوب است اما از نظر کیفی جای بحث دارد. تولید علم را محدود به مقاله کردیم که در مقطعی اقدام خوبی بود اما هیچ اثری در زندگی مردم نداشت و امروز تولید علم باید به ثروت تبدیل شود و بنابراین باید دغدغه اصلی دانشجویان توسعه کیفی علم و تبدیل آن به فناوری و در نهایت ثروت ملی باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی یکی از دانشجویان مبنی بر چگونگی حل برخی معضلات کشور از جمله مساله حصر گفت: این قبیل مسائل باید با سازو کارهایی که در دولت و شورای عالی امنیت ملی و دیگر نهادهای مرتبط وجود دارد حل و فصل شود. رئیس جمهور محترم در سخنرانی های انتخاباتی خود بر حل اینگونه معضلات تاکید کرده بود و امیدوارم با  تعاملات خوبی که آقای روحانی دارد در چارچوب مصالح نظام این مساله مرتفع شود .

وی تاکید کرد:حل برخی معضلات باید بدون جنجال و هیاهو باشد متاسفانه افرادی به جای آنکه در راستای حل مشکل اقدام کنند با طرح برخی مطالب چالشی روند حل مشکل را با مخاطراتی رو به رو می کنند در حالیکه باید با تدبیر از چالشی‌تر کردن معضلات اینچنینی خودداری کرد.

عارف بر ضرورت حفظ فضای آرام و بدون تنش در کشور تاکید کرد و گفت: در حالیکه مخالفین نظام جمهوری اسلامی مترصد فرصت برای اختلاف افکنی درون ارکان نظام هستند مردم، نخبگان و مسئولان باید مراقبت کنند اختلاف نظرهای خود را در درون خانواده انقلاب حل و فصل کنند نه آنکه در تریبون‌ها و رسانه ها رو در روی هم قرار بگیرند.

وی با اشاره به بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی،خاطرنشان کرد: اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای با مجاهدتی قابل تقدیر  به توافقی با گروه 1+5 رسیدند و اکنون باید با نگاه فراجناحی و ملی با مساله برجام برخورد کرد آقای دکتر ظریف و همکارانشان بارها مورد تایید رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند و شایسته نیست زحمات آنها با برخی تعابیر نادرست مورد خدشه قرار گیرد.اگر کسانی بخواهند موضوع مذاکرات هسته ای را فرصتی برای تسویه حساب های جناحی قرار دهند به کشور و نظام خود بی انصافی کرده اند.

عارف اظهار امیدواری کرد که بررسی برجام در مجلس با توجه به منافع و مصالح ملی به سرانجام خوبی برسد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  در پایان از تدوین منشور اخلاق انتخاباتی خبر داد و  تاکید کرد: اصلاح طلبان تلاش می کنند با همگرایی و وحدت میان خود ترکیب مجلس آینده را تغییر دهند و مجلسی کارآمد و متخصص تشکیل شود  که در راس امور باشد و در پیشرفت و توسعه کشور، خود همراه دولت بداند و در عین حال از اهرم های نظارتی خود در مواقع ضروری برای بهبود امور استفاده کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟