"تنبیه کودکان" علت نیمی از تماس‌های "صدای یارا"

کد خبر: ۵۵۵۵۹۸
|
۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹ 21 December 2015
|
3430 بازدید
مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان آخرین آمار تماس‌های برقرار شده با «صدای یارا» درمهر و آبان سال جاری را اعلام و تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، شیرین صدرنوری در این باره گفت: 1043 نفر در ماه‌های مهر و آبان با صدای یارا تماس گرفتند که از این تعداد، 94 درصد مادران، 2.5 درصد کودکان، 2 درصد پدران، و 0.5 درصد اقوام و یک درصد نیز سایرین بوده‌اند.

وی ضمن اشاره به اینکه بیشترین مشاوره‌های انجام شده برای گروه کودکان چهار تا هفت سال بوده که 38.5 درصد کل تماس‌ها را شامل می‌شود، افزود: بیشترین درصد تماس‌ها با 57 درصد، در مورد مسایل کودکان و نوجوانان "پسر" بوده و 45 درصد تماس‌ها نیز درخصوص مسائل کودکان و نوجوانان دختر بوده است.

این مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان ادامه داد: گروه سنی "0 تا 3 " سال 22 درصد و کودکان دبستانی با 32 درصد تماس هارا به خود اختصاص داده اند و 7.5 درصد تماس ها نیز به سایر گروه های سنی اختصاص داشته است.

به گفته وی، 47.5 درصد تماس‌گیرندگان دارای مدرک تحصیلی دیپلم، 27 درصد کارشناسی، و سایر افراد تماس گیرنده با فراوانی های متغیر دارای مدارک تحصیلی کاردانی، زیردیپلم، ابتدایی، سیکل و کارشناسی ارشد بوده اند اما هیچ تماسی از سوی افراد بی‌سواد نداشته اند.

وی ادامه داد: 73 درصد تماس‌گیرندگان با صدای یارا از تهران، 26 درصد شهرستان‌ها و یک درصد هم از خارج کشور بوده‌اند.

این مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان در ارتباط با آمار کمی تماس گیرندگان در مناطق 22 گانه تهران گفت: مناطق 5 و 4 همواره همانند گذشته با 18 و 12 درصد بیشترین آمار تماس را به خود اختصاص داده‌اند.

صدرنوری در ارتباط با نحوه آشنایی تماس‌گیرندگان با صدای یارا نیز گفت: 34درصد این افراد از طریق دوستان، 14 درصد اقوام، 6 درصد تماس‌گیرندگان از گذشته آشنا، 5 درصد اعضای صدای یارا ، 7 درصد مشاور مدرسه، 6 درصد اورژانس اجتماعی(123) و 118 و همچنین 28 درصد از طریق رسانه با این مرکز آشنا شده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه 96.5 درصد از تماس‌گیرندگان دارای خانواده‌های هسته‌ای، 2.5 درصد نیز دارای خانواده‌های گسترده و یک درصد گسسته بوده‌اند، تصریح کرد: مشکلات رفتاری شامل دروغگویی، پرخاشگری، لجبازی، گوشه‌گیری با 24 درصد علت تماس‌ها بوده است. مشکلات خانوادگی با 29درصد، مشکل ارتباط با دوستان 15.5 درصد و همچنین مشکلات عادتی با 6 درصد شامل شب‌اداری، ناخن جویدن و.. ، مشکلات ارتباطی پنج درصد، همچنین 9 درصد در خصوص مسائل و نکات مربوط به رشد و 11.5 درصد نیز برای دریافت اطلاعات از علل‌های تماس با این مرکز بوده‌اند.

این مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان ضمن اشاره به اینکه براساس آمار های صدای یارا 56.5 درصد از کودکان گونه ای از تنبیه را تجربه و 43.5 درصد کودک اصلا تنبیه نشده‌اند، گفت: 35 درصد تنبیه‌ها از نوع روانی شامل ناسزا، تبعیض، تحقیر و محرومیت و 10 درصد آن‌ها نیزشامل تنبیه جسمی و بدنی بوده است.

وی در ارتباط با شغل تماس‌گیرندگان نیز گفت: 83.5 درصد از تماس‌گیرندگان خانه‌دار، 16.5 درصد نیز با فراوانی های متغیر کارمند ،دارای شغل آزاد و یا کارگر و دانش آموز بوده‌اند.

صدرنوری همچنین درخصوص تعداد فرزندان خانواده‌های تماس گیرنده، عنوان کرد: 54درصد خانواده‌ها تک فرزند بوده اند. هم چنین 80 درصد تماس‌ها درخصوص مشکلات فرزند اول خانواده بوده است.

وی ادامه داد: اقدامات این مرکز در سطح راهنمایی و مشاوره تلفنی است و اما در صورت نیاز، این افراد به مرکز ذی‌ربط و همچنین مراکز مشاوره معتبر ارجاع داده می‌شوند، البته خود مرکز امکان مشاوره حضوری را داراست و در ارتباط با کودکان آزار دیده نیز پیگیری‌های انجام شده تلفنی و یک مورد آن حضوری بوده است؛ البته اگر مورد کودک آزاری جسمی و یا جنسی حادی نیز به مرکز ارجاع داده شود آن را به اورژانس اجتماعی (123) ارجاع و آنها نیز بلافاصله پیگیری خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، واحد مددکاری صدای یارا با شماره 81531113-88531109- 88501115- 88501414 (با کد شهری 021) هر روز از 9 تا 17 پاسخگوی سوالات و مشکلات نوجوانان و خانواده‌ها در راستای کمک‌رسانی به کودکان و نوجوانان است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟