نامه شاپور بختیار به امام خمینی درسال ۱۳۵۶

نامه زیر را بختیار در هفتم شهریور 56 خطاب به امام خمینی که در آن روزها در نجف اشرف به سر می بردند، نگاشته است.
کد خبر: ۵۶۲۶۶۳
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰ 22 January 2016
|
35884 بازدید
شاپور بختیار از چهره های شاخص جبهه ملی بود که سابقه زندانی شدن بعد از کودتای بیست و هشت مرداد 1332 را در نیز کارنامه خود داشت، او به همراه کریم سنجابی، داریوش فروهر در سال 1356 نامه ای سرگشاده و انتقادی به شاه نوشت که بعدها به نامه سه امضایی معروف شد، اما چرخش روزگار، بختیار را آخرین نخست وزیر پهلوی کرد.

به گزارش پارسینه، نامه زیر را بختیار در هفتم شهریور 56 خطاب به امام خمینی که در آن روزها در نجف اشرف به سر می بردند، نگاشته است:

نامه شاپور بختیار به امام خمینی درسال ۱۳۵۶

«هفتم شهريور ماه ۵۶- حضرت آيت الله خمينی دامت برکاته؛ خاطر مبارک شايد از انتشار اعلاميه مورخ ۲۲ خرداد ۵۶ که با امضای اينجانب و آقايان دکتر کريم سنجابی و داريوش فروهر در تهران انتشار يافته است اطلاع حاصل فرموده ايد. ما در مقابل خلق و خدا بيان اين حقايق را ادای وظيفه ملی ودينی خود دانسته ايم و اوضاع کشور را همانطوری که هست بگوش هموطنان خود ودنيای خارج رسانديم. در اين ايام که برای چند روز اقامت در فرانسه بودم با دوستان وهمفکران خود تبادل نظر کردم واکنون به وسيله دوست مبارز خود آقای ابوالحسن بنی صدر اين عريضه را به حضور آن حضرت تقديم می دارد. عطف نظر به گذشته و سوابق امضا کنندگان نامه ی مذکور خواستم استدعا نمايم که به منظور وسعت بخشيدن به مبارزات وايجاد هماهنگی بيشتر بين افراد ملت مسلمان در صورتی که مقتضی بدانيد به هر نحو که صلاح باشد ما را در اين راه خير، هدايت و حمايت فرمائيد. باسلام و تهيت [تحيت]، ارادتمند شاپور بختيار.».
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟