رقم دستمزد کارگران نصف شب مشخص نشود

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با بیان اینکه مشکلات کارگران و کارفرمایان متعلق به یکدیگر است، گفت: از کارفرمایان انتظار داریم واقعیتهای زندگی کارگران را بپذیرند و بر اساس آن به تعهدات خود در قبال دستمزد عمل کنند.
کد خبر: ۵۶۷۴۷۴
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰ 13 February 2016
|
5596 بازدید
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با بیان اینکه مشکلات کارگران و کارفرمایان متعلق به یکدیگر است، گفت: از کارفرمایان انتظار داریم واقعیتهای زندگی کارگران را بپذیرند و بر اساس آن به تعهدات خود در قبال دستمزد عمل کنند.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: درست است که دستمزد کارگران را برای سال بعد تعیین می کنیم ولی تعیین آن بر پایه نرخ تورم امسال صورت می‌گیرد در حالی که تورم سال بعد قابل پیش بینی نیست و همین مساله یکی از علل عقب ماندگی دستمزد کارگران در سال‌های اخیر بوده است.

وی با بیان اینکه فاصله بین هزینه و دستمزد کارگران در طول سالهای گذشته افزایش یافته است، گفت: متاسفانه نرخ تورم سالانه فراتر از رقم دستمزدی بوده که در شورای عالی کار مصوب شده است.

ابوی با تاکید بر خروج جلسات شورای عالی کار از چانه‌زنی های پایان سال‌، گفت: یکی از خواسته‌های تشکل‌های کارگری این است که شورای عالی کار از حالت چانه زنی پایان سال خارج شود و در بحث تعیین دستمزد بیشتر به مباحث علمی تر و تخصصی تر پرداخته شود تا تعیین مزد به مسایل علمی و پژوهشی و تحقیقات میدانی نزدیکتر باشد.

این مقام مسوول کارگری ادامه داد: شیوه تعیین دستمزد کارگران را به این شکل که نصف شب یا دو روز مانده به آخر سال به نتیجه می رسیم نمی پذیریم و انتظار داریم که در تعیین مزد به مسایل علمی و پژوهشی توجه بیشتری شود.

دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور در عین حال درباره حضور وزیر کار در جلسات تعیین دستمزد اظهار کرد: این حضور می تواند جلسات مزد را جدی‌تر و رسمی‌تر پیش ببرد و شاید هم زودتر به نتیجه برساند، البته چانه‌زنی میان گروههای کارفرمایی و کارگری رقم دستمزد کارگران را مشخص می‌کند ولی هر یک از طرفین از جمله نمایندگان دولت نیز باید نقش واسطه گری و میانجی گری خود را نیز ایفا کنند.

وی با اشاره به آخرین رقم سبد هزینه ماهانه خانوارهای کارگری، تصریح کرد: آخرین رقمی که به آن رسیدیم 3 میلیون و 200 هزار تومان بود که از رقم سال قبل بیشتر شده است ولی کارفرمایان با وجود آنکه حقیقت زندگی کارگران را می دانند و از هزینه‌های سنگین زندگی‌ آنها خبر دارند وقتی پای تصمیم گیری برای دستمزد به میان می آید خود را کنار می کشند.

ابوی گفت: مشکلات کارگران و کارفرمایان متعلق به همدیگر است لذا انتظار داریم کارفرمایان واقعیتهای زندگی کارگران را بپذیرند و بر اساس آن به تعهدات خود در قبال دستمزد عمل کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟