ستاد انتخاباتی حزب مردم‌سالاری:

وزارت‌کشور امنیت اجتماعات را تامین کند

ستاد انتخاباتی حزب مردم‌سالاری در بیانیه‌ای از وزارت کشور خواست امنیت اجتماع‌های داوطلبان انتخابات را تامین کند.
کد خبر: ۵۶۹۱۵۴
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹ 19 February 2016
|
3213 بازدید
ستاد انتخاباتی حزب مردم‌سالاری در بیانیه‌ای از وزارت کشور خواست امنیت اجتماع‌های داوطلبان انتخابات را تامین کند.

به گزارش ایلنا، بیانیه ستاد انتخاباتی حزب مردم‌سالاری که با اشاره به جلوگیری از سخنرانی مصطفی کواکبیان در مسجد جامع ابوذر، منتشر شده، به شرح زیر است:

آیا مساجد فقط باید در اختیار عده خاصی باشد؟

شامگاه پنج‌شنبه ۲۹ بهمن‌ماه بنا بر برنامه اعلام‌شده، دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم‌سالاری و نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی‌از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات، پردیس و بومهن، مدعو مسجد جامع بلوار ابوذر بود و قرار بود بعد از اقامه نماز مغرب و عشا وی درباره برنامه‌های خود و اصلاح‌طلبان برای مجلس آینده سخنرانی کند، اما در بدو ورود وی به مسجد که مقارن با بانگ الله‌اکبر اذان بود، برخی از نیروهای خودسر به وی هتاکی کردند و از او خواستند که محل را ترک کند.

بعد از اقامه نماز و در ابتدای شروع سخنرانی، حجت‌الاسلام طلائیه امام جماعت مسجد مذکور از دکتر کواکبیان به ‌منظور ایراد سخنرانی خود دعوت کرد اما در همین حین افرادی در میان جمعیت به پا خاستند و خطاب به امام جماعت و دیگر مدعوان با دادن شعارهایی جو مسجد را متشنج کرده و به سوی امام جماعت حمله‌ور شدند و علیرغم تذکر امام جماعت مبنی بر اینکه حرمت مسجد را نگه دارید، تریبون او را از او گرفته و دوربین و موبایل عکاس حاضر در مسجد را نیز گرفته و عکس‌های او را ضبط کردند. در ادامه این درگیری‌، نیروهای خودسر برای به هم زدن مراسم، گاز اشک‌آور درون مسجد‌‌ رها کردند که موجب آزار و اذیت نماز گزاران و حضار در مسجد شد و سرانجام مصطفی کواکبیان بدون انجام سخنرانی مجبور به ترک مسجد شد.

اینک در این میان چند سوال مطرح است:

۱-‌ مگر تامین امنیت اجتماعات مربوط به داوطلبان تایید شده انتخابات نباید از سوی نیروهای انتظامی، امنیتی و وزارت کشور به‌ویژه در مراکز مذهبی همانند مساجد و حسینیه‌ها تامین و تضمین شود؟

۲-‌ آیا مراکز مذهبی همچون مساجد و حسینیه‌ها صرفا باید در اختیار عده‌ای مخصوص و از جناح خاصی باشد؟ چون در‌‌ همان مسجد جامع بلوار ابوذر، افراد زیادی حتی قبل از شروع تبلیغات انتخاباتی سخنرانی کرده بودند.

۳-‌ آیا علی‌رغم هماهنگی‌های قبلی با امام جماعت و تبلیغ گسترده در اطراف مسجد، باز هم داوطلبان انتخاباتی نباید بتوانند برنامه‌های خودشان را برای خدمت به مردم به اطلاع نمازگزاران مسجد برسانند؟

در پایان امیدواریم تمامی ‌مسوولان ذیربط در زمان باقیمانده تا پایان تبلیغات انتخاباتی بتوانند از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کرده و مسببان تشنج‌آفرینی بخصوص عوامل خودسری را که با گاز اشک‌آور از میهمانان دعوت شده پذیرایی می‌کنند شناسایی کرده و چنین موضوعاتی را پیگیری کنند.

کمیته اطلاع‌رسانی

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟