تولد سالانه ۲۰ هزار نوزاد معلول در کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور از تخصیص ۲۴۰ میلیارد ریال برای تأمین وسایل توان‌بخشی برای ۱۰ استان محروم تا پایان سال خبر داد.
کد خبر: ۵۶۹۵۰۱
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱ 21 February 2016
|
3832 بازدید
|
۳
 رئیس سازمان بهزیستی کشور از تخصیص ۲۴۰ میلیارد ریال برای تأمین وسایل توان‌بخشی برای ۱۰ استان محروم تا پایان سال خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری موج، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور، اظهار داشت: گام‌های بسیار مهمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و رسیدگی به آسیب‌دیدگان در سطح کشور برداشته شده است و طرح‌های خوبی را نیز در دست اجرا داریم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور یکی از رویکردهای بهزیستی را کاهش آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها عنوان کرد و افزود: در این راستا تلاش شده که موضوع پیشگیری در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای ارائه خدمات مناسب در زمینه بینایی‌سنجی در سطح کشور، اضافه کرد: ۷۵ درصد نوزادان کشور تا پایان سال جاری مورد غربالگری شنوایی قرار می‌گیرند.

محسنی بندپی در ادامه از تلاش برای ارائه خدمات مناسب در زمینه مشاوره‌های ازدواج خبر داد و بیان کرد: ۲۵۰ مرکز مشاوره ازدواج در بخش خصوصی با بهزیستی تفاهم‌نامه امضا کردند و با ارائه مشاوره‌های مناسب از معلول‌زایی پیشگیری می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به عنوان یک برنامه مهم در دستور کار بهزیستی است، افزود: یکی از راهبردهای این سازمان کیفیت‌بخشی به خدمات حوزه بهزیستی است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به این که رویکردهایی پیشگیرانه از آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها در دستور کار است، گفت: مهار آسیب‌ها، کاهش و کنترل روند رو به رشد آن‌ها با استفاده از غربالگری، شنوایی‌سنجی و بینایی‌سنجی در دستور کار است.

محسنی بندپی با اشاره به تأمین اعتبارات مورد نیاز بهزیستی برای تهیه امکانات و تجهیزات معلولان در سال ۹۵، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۱۱ هزار مسکن برای خانوارهای دو معلول به بالا در دست احداث است.

وی به نقش این سازمان در اجرای برنامه‌ها و اقدامات پیشگیرانه اشاره کرد و ادامه داد: یکی از اولویت‌های سازمان بهزیستی پیشگیری از تنبلی چشم، شنوایی‌سنجی و بینایی‌سنجی و همچنین پیشگیری از آسیب‌ها و معلولیت‌ها است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: طرح غربالگری تنبلی چشم برای جلوگیری از مشکل کم بینایی و نابینایی افراد زیر ۶ سال کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصد اجرای طرح غربالگری تنبلی چشم طی ۱۰ ماهه امسال، اضافه کرد: این برنامه‌ها در راستای اجرای رسالت‌ها، راهبردها و استراتژی‌های سازمان بهزیستی اجرا می‌شود.

محسنی بندپی با اشاره به تولد سالانه ۲۰ هزار نوزاد معلول در کشور، بیان کرد: این تولدها بر اثر اختلال ژنتیکی به سبب نبود مراقبت‌ها در دوران بارداری انجام می‌شود که برای جلوگیری از آن طرح پیشگیری از معلولیت‌زایی اجرایی شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: ارائه مشاوره ژنتیکی در قالب طرح‌های پیشگیری از معنویت‌زایی اجرا می‌شود و تفاهم‌نامه همکاری با ۲۵۰ مرکز مشاوره ژنتیکی در کشور امضا شده است.

وی از ارائه خدمات رایگان مشاوره‌های ژنتیکی و آزمایشات مورد نیاز خبر داد و گفت: بعد از تشخیص معلول‌زایی در مادران، ۹۰۰ سقط جنین طی ۱۰ ماه امسال انجام شده است.

محسنی بندپی با بیان این که بنای دولت در برنامه ششم توسعه توجه به سلامت اجتماعی با رویکرد علمی است، گفت: در بودجه سال ۹۵، ۸۵۰ میلیارد ریال برای تأمین لوازم توان‌بخشی استان‌های کشور در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، در ادامه یادآور شد: در همین راستا امسال برای ۱۰ استانی که در زمینه تأمین وسایل توان‌بخشی با محرومیت بیشتری روبه‌رو بوده‌اند، ۲۴۰ میلیارد ریال تخصیص یافت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
تینا علیزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
چهار شهرستان متصل به هم یعنی پلدشت -ماکو-شوط و چالدران که مساحتشان بیش از نیمی از کشور لبنانه یه گفتار درمان نداره اونوقت شما در بهزیستی چیکار میکنین چرا باید در چهار شهرستان یه گفتار درمان نباشه اصلا میدونید مشکلات تکلمی چقدر خانواده ها رو آزاد میده ولی کسی نیست خانواده ها برای حل مشکل تکلمی فرزندش بهش مراجعه بکنه باید برای این مشکل بره تبریز یا خوی یا ارومیه اگه هم گفتار درمانگر براش هر هفته مثلا سه روز برنامه گفتاردرمانی تجویز کنه حساب کنین باید این خانواده چیکار کنه هر روز که نمیشه این مسافتو رفت و برگشت یا باید کوچ کنه از منطقه که ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
پارازيتها مواد شيميايي و آلودگي هوا و آب و غذا از عوامل مهم بيماري و سرطان و معلوليت نوزادان هستند.
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
هزينه نگهداري از كودكاني كه مشكل شنوايي دارند و ملزم به استفاده از سمعك هستند بسيار بالا مي باشد مانند هزينه سمعك كه حدود 2 الي 4 ميليون مي باشد و تامين اجتماعي مبلغ زير صد هزار تومان آنهم هر 10 سال يكبار پرداخت مينمايد و يا هزينه باطري و قالب سمعك كه هر سال حدود صد هزار تومان مي باشد و دوره هاي گفتار درماني و تربيت شنوايي كه ساعتي حدود 50 هزار تومان هزينه دارد و بيمه ها از ارائه خدمات سر باز مي زنند و فشار زيادي از لحاظ تامين هزينه آن بر دوش خانواده ها اعمال مي گردد اي كاش اجباري بود تامين اجتماعي بر داشته مي شد و هر فرد پولي را كه ماهانه به اجبار از خود فرد و كارفرما به حساب تامين اجتماعي پرداخت مي گرديد اولا اصل پول براي خود فرد بود و سود آن به مراتب از مثلا هزينه درمان و بازنشستگي بيشتر مي باشد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟