واکنش جنتی به اظهارات داریوش ارجمند

کد خبر: ۵۷۰۱۳۲
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴ 23 February 2016
|
24816 بازدید
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از راه‌های مقابله با کم‌کاری هنرمندان با شبکه‌های خارجی را سروسامان دادن به اقتصاد فرهنگ و هنر دانست و گفت: اگر اقتصاد فرهنگ و هنرما به سامان باشد چه دلیلی دارد که هنرمندان‌مان با شبکه‌های خارجی همکاری کنند؟!

به گزارش ایسنا،‌ علی جنتی روز سه شنبه 4 اسفند ماه درحاشیه‌ی رونمایی از سامانه نمایش درخواستی (VOD) در جمع خبرنگاران افزود: یکی از راه‌های جلوگیری از همکاری هنرمندان با شبکه‌های ماهوار‌ه‌ای راه اندازی همین سامانه است، چون با این شیوه هنرمندان ما در داخل کشور آثار خود را تهیه می‌کنند و می‌دانند که آثارشان مخاطب و درآمد دارد.

او اضافه کرد: وقتی سینماگران در داخل کشور کار نداشته باشند و بازیگران دعوت به کار نشوند طبیعتا به دنبال جایی می‌روند که بتوانند فعالیت کنند و درآمد داشته باشند.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر هنرمندانی که به خارج از کشور رفته‌اند و با شبکه‌های ماهواره‌ای همکاری می‌کنند‌، بار دیگر به کشور برگردند مجوز کار به آنها می‌دهید‌؟ توضیح داد: این موضوع بحث دیگری است که از الان نمی‌توان درباره آن نظر قطعی داد. بلکه باید ببینیم چه اتفاقاتی می‌افتد.

فیلم‌های جشنواره‌ی امسال این مشکل را ندارند

وزیر ارشاد که پیش از این گفته بود اکران عمومی بعضی فیلم‌ها به صلاح نیست‌، درباره اینکه این اظهار نظر مربوط به فیلم‌های جشنواره فجر امسال هم می‌شود تاکید کرد: نه فیلم‌های جشنواره فجر امسال این مشکل را ندارند‌.

وی تصریح کرد: نگفتم اکران بعضی فیلم‌ها به صلاح نیست بلکه منظورم این است که بعضی از فیلم‌ها اشکالاتی دارند که باید آنها را اصلاح کنیم تا بتوانیم آنها را به نمایش عمومی بگذاریم که در گذشته هم این رویه وجود داشته است.

جنتی ادامه داد: گاهی فیلم‌ها مغایر با فیلمنامه‌ای که مجوز گرفته ساخته می‌شود. بنابراین باید این مشکل حل شود تا بتوانیم آنها را اکران کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه فیلم‌هایی این مشکل را دارد‌، توضیح داد: نمی‌توانم فیلم خاصی را نام ببرم.

جنتی همچنین در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اینکه آیا صدا و سیما خود را رقیبی برای سامانه نمایش درخواستی می‌داند،‌ پاسخ داد:از خودشان بپرسید.

صداوسیما تصمیم‌گیرنده‌ی تولیدات خودش است

این مسوول همچنین درباره رویکرد تلویزیون نسبت به سامانه نمایش درخواستی (مسند)، توضیح داد: آنچه که صدا و سیما تولید می‌کند‌، تصمیم‌گیری‌هایش در اختیار خودشان است. وزارت ارشاد نیز مسئول تولید محتوا در حوزه سینما‌، تئاتر و موسیقی است و ما مسئولیت آنچه که به این سه حوزه مربوط می‌شود برعهده می‌گیریم. البته این سامانه در اختیار همه است.

وی درباره رویکرد وزارت ارتباطات نسبت به مجوز آثاری که قرار است در این سامانه قرار بگیرد توضیح داد: وزارت ارتباطات از نظر فنی مجوز می‌دهد و بحث محتوایی هم در اختیار وزارت ارشاد است.

جنتی در پاسخ به پرسش دیگر درباره قانون مالکیت معنوی توضیح داد: لایحه‌ی حمایت از مالکیت معنوی آماده و در دولت تصویب شده و به مجلس هم رفته است اگر در مجلس هم تصویب شود مشکلات ما در این زمینه حل خواهد شد.

واکنش به داریوش ارجمند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسشی دیگر درباره حضورش در برنامه معرفی کتاب توسط هنرمندان پیشکسوت و اینکه همزمان با معرفی کتاب توسط داریوش ارجمند این برنامه را ترک کرده است تصریح کرد: برگزار کنندگان این برنامه از من درخواست حضور در آن را داشتند اما به دلیل کمبود وقت عذرخواهی کردم تا اینکه سرانجام با اصرار مسئولان نهاد کتابخانه ملی قرار شد مدت کوتاهی در برنامه بمانم چون بعد از آن قرار دیگری داشتم و باید برنامه را ترک می‌کردم، در چهل دقیقه‌ای که در برنامه حضور داشتم چند نفر از هنرمندان کتاب‌ معرفی کردند تا اینکه نوبت به آقای داریوش ارجمند رسید و ناچار شدم برنامه را ترک کنم تا به قرار دیگرم برسم. بنده هیچ نظری نسبت به ایشان ندارم و همانطور که از پیش اعلام کرده بودم فقط می‌توانستم مدت محدودی در این برنامه حضور داشته باشم.

جنتی در این گفت‌وگو درباره فعالیت سامانه اینترنتی نمایش درخواستی (VOD) توضیح داد: فعلا سامانه کلید خورده اما فعالیت آن منوط به مجموعه‌ای از شرکت‌های فعال است و باید مسائلی مثل میزان سرمایه ‌، خصوصیات سرورها‌،میزان مخاطبان‌، اپراتورها‌ و ... را در نظر بگیریم. این جریان بعد از یک سال کار فشرده کلید زده شده است و امیدواریم به زودی مراحل بعدی آن طی شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟