به گزارش ایلنا، سیده فاطمه حسینی در نشست دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با عنوان «انتخابات هفتم اسفند، تحریم یا مشارکت» گفت: امروز که در جمع شما دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستم، احساس میکنم که در خانه دوم خودم سخن میگویم. من هم در روزیهای نه چندان دور مثل شما روی صندلیهای همین دانشگاه مینشستم و دغدغههایی مشابه شما داشتم. دغدغههایی از جنس «آزادی در فضای دانشگاه» و «اشتغال پس از فارغ التحصیلی».
او تصریح کرد: من نیز همچون شما خواهان «دانشگاهی امن» هستم نه «امنیتی»، چرا که به گفته رئیس جمهور عزیزمان «بهترین جایی که قدرت باید نقد شود، دانشگاه است». «انتقاد» یک خصیصه دانشجوی است و با ذات دانشجو عجین شده است، اما باز هم به گفته دکتر روحانی «نقد برخی از قوا و برخی نهادها کمی مشکل است.
نامزد ائتلاف فراگیر اصلاحطلبان تهران با بیان اینکه همچون رییس دولت اصلاحات، نقد به دولت را میپذیرد، اظهار داشت: برخلاف رئیس جمهور میان این دو نفر، منتقدانش را «بزغاله» خطاب نمیکند. اما به یاد داشته باشیم که افراط در همین نقدهای دانشجویی که زمانی تا آنجا پیش رفت که سخنان رئیس دولت اصلاحات را نیمهکاره گذاشت، ما را به روزهایی رساند که حتی اجازه برگزاری یک نشست سیاسی در دانشگاه هم داده نمیشد.
سیده فاطمه حسینی ادامه داد: ما روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم. روزهایی که هم دانشجویانمان «ستاره دار» میشدند و هم استادانمان را «خانهنشین و بازنشسته» میکردند. روزگاری که استقلال دانشگاه زیر سوال رفته بود. ما با امید به بازگشت این استقلال به دانشگاهها، با امید به اینکه تمامی نحلههای دانشجویی بتوانند تشکلهای سیاسی، صنفی و علمی خود را داشته باشند، به دولت «تدیر و امید» رای دادیم. حال بیایید با انتخاب نمایندگان اصلح، مجلسی را برگزینیم که در آن فرجی داناها استیضاح نشوند.
جوانترین کاندیدای اصلاح طلبان با بیان اینکه مجلسی میخواهیم که دکتر ظریفها میان دلواپسان تنها نمانند؛ مجلس که «اعتدال» را مشی خود بداند و «امید، آرامش و رونق اقتصادی» را نوید دهد. من به شما وعده میدهم در صورتی که با رای شما عزیزان به مجلس بروم، در پی استقلال دانشگاهها باشم تا نهادهای فرادانشگاهی و نهادهای به ظاهر دانشگاهی که از بیرون از دانشگاه دستور میگیرند، دیگر نتوانند در امور مربوط به دانشگاه و دانشجو تصمیم گیر باشند. چرا که به گفته رئیسجمهور، «اگر دانشگاه آزاد نباشد و دانشجو نقاد نباشد، دولت هم به اهدافش نخواهد رسید.»
او اظهار داشت: از شما دانشجویان میخواهم، چه ما به مجلس برویم و چه رقبایمان، این روحیه نقادی خود را حفظ کرده و عملکرد دولت و مجلس را مورد بررسیهای کارشناسانه خود قرار دهید. روحیه مطالبهگری شماست که میتواند چراغ روشن مسئولان در پیمودن مسیر رشد و اعتلای کشور باشد؛ روحیهای که هیچگونه تبعیضی را نمیپذیرد. چه تبعیض جنسیتی در مبادی ورودی به دانشگاهها و چه تبعیض در تخصیص اعطای موقعیتهای شغلی پس از دانشگاه.
این کاندیدای اصلاح طلب خطاب به دانشجویان گفت: عزیزان همراه، من از دغدغه دیگر شما نیز مطلعم؛ دغدغه شما اشتغال پس از تحصیل است. اشتغالی که پایدار باشد، نه موقت. برای من هم به عنوان یک دانشجو همیشه این سوال مطرح بود که آیا پس از فارغالتحصیلی از یک دانشکده صنعتی، در جامعه صنعتی کشور، جایی برای من هست؟ تحصیلات من در این دانشگاه با نیازهای روز صنعت، همخوانی دارد؟
او تاکید کرد: همه ما میدانیم که پاسخ به این سوالات را میتوان با هماهنگی میان دانشگاههای صنعتی همچون دانشگاه پلی تکنیک با صنعت کشور، ارائه داد. میدانیم که دانشگاه باید پژوهش محور بوده و ارتباط تنگاتنگی با صنعت داشته باشد. میدانیم که همزمان با تحصیل، نیازمند پژوهشهای کاربردی، متناسب با نیاز داخلی هستیم. امیدوارم که به عنوان نماینده شما در خانه ملت بتوانم زمینهساز برقراری چنین روابطی میان صنعت و دانشگاه باشم.
حسینی در پایان این شعر را خطاب به دانشجویان خواند:
به سان رود...
که در نشیب دره سر به سنگ میزند
رونده باش
امید هیچ معجزی ز مرده نیست
زنده باش
«زنده» و «رونده» باشید؛ چراکه «رود» خروشان وجود شماست که آسیباب این کشور را به حرکت در میآورد.