گزارش مرکز آمار از تغییرات قیمت کالاهای وارداتی

کد خبر: ۵۷۰۳۹۶
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳ 24 February 2016
|
6259 بازدید
مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص قیمت کالاهای وارداتی در سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ به ترتیب ۱۶۵.۷، ۳۰۲.۵ و ۴۵۶.۶ است.

به گزارش  مهر، بر پایه گزارش مرکز آمار ایران درصد افزایش آنها نسبت به سال قبل به ترتیب برابر با ۶۵.۷، ۸۲.۶ و ۵۰.۹ درصد است. در این گزارش شاخص قیمت کالاهای وارداتی بهار ۱۳۹۰ تا تابستان ۱۳۹۴ آورده درصد تغییرات فصلی (ریالی، ۱۰۰ = ۱۳۹۰) شاخص قیمت کالاهای وارداتی در فصول بهار، تابستان، پاییز و زمستان سال ۱۳۹۱ به ترتیب برابر با ۱۲.۴، ۹.۳، ۱۵.۶ و ۴۲.۷ درصد است.

درصد تغییرات فصلی در فصول بهار، تابستان، پاییز و زمستان سال ۱۳۹۲ به ترتیب برابر با ۱۰.۴، ۱۱.۵، ۱۰.۹ و ۱۱.۴ درصد است. همچنین درصد تغییرات فصلی در تمام فصول سال ۱۳۹۳ به ترتیب برابر با ۱۰.۱، ۱۲، ۹.۲ و ۱۱.۱ درصد است.

همچنین شاخص قیمت کالاهای وارداتی (دلاری، ۱۰۰ = ۱۳۹۰) در سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ به ترتیب برابر با ۳۱.۴، ۱۷۲.۷ و ۲۴۳.۳ است که درصد افزایش آنها نسبت به سال قبل به ترتیب برابر با ۳۱.۴، ۳۱.۵ و ۴۰.۸ درصد است. درصد تغییرات فصلی شاخص قیمت کالاهای وارداتی در فصول سال ۱۳۹۱ به ترتیب برابر با ۸.۴، ۹، هشت و منهای ۰.۷ درصد است.

درصد تغییرات فصلی در فصول سال ۹۲ به ترتیب برابر با ۷.۸، ۹.۸، ۹.۲ و ۱۱.۱ درصد است. همچنین درصد تغییرات فصلی در فصول سال ۱۳۹۳ به ترتیب برابر با ۷.۸، ۹.۴، ۷.۳ و ۸.۵ درصد است. شاخص مقدماتی قیمت کالاهای وارداتی (ریالی، ۱۰۰ = ۱۳۹۰) در فصول بهار و تابستان ۱۳۹۴ به ترتیب برابر با ۵۹۹.۱ و ۶۸۶.۳ است که درصد افزایش آنها نسبت به فصل قبل به ترتیب برابر با ۱۳.۵ و ۱۴.۶ درصد است.

در حالی که شاخص مقدماتی قیمت کالاهای وارداتی (دلاری، ۱۰۰= ۱۳۹۰) در فصول بهار و تابستان سال ۱۳۹۴ به ترتیب برابر با ۲۹۹.۸ و ۳۳۱.۴ است، درصد افزایش آنها نسبت به فصل قبل به ترتیب برابر با ۹.۹ و ۱۰.۵ درصد است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟