نحوه درمان و برخورد با سربازان و مشمولان معتاد

کد خبر: ۵۷۱۲۰۰
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰ 28 February 2016
|
11011 بازدید
پرویز افشار در مورد نحوه درمان و برخورد با سربازان و مشمولان معتاد توضیحاتی داد.

به گزارش فارس، وی با اشاره به دوران قبل از خدمت جوانان گفت: موضوعی که داریم مربوط به مشمولانی می‌شود که قبل از ورود به خدمت اعتیادشان مشخص شده است و طبق آیین‌نامه‌های موجود تمامی مشمولان مکلف هستند با مراجعه به پزشک معالج فرم صحت و سلامت را پر کنند.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: اگر کسی قبل از ورود به خدمت اعتیاد داشته باشد طبق آیین‌نامه افراد مشمول یا وظیفه ابتدا باید تحت درمان قرار گیرد و سپس خدمت خود را ادامه دهد.

افشار با اشاره به جلسات متعدد ستاد مبارزه با مواد مخدر با نظام وظیفه ناجا و ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در این جلسات مقرر شد تا فکری برای نحوه اجرای این آیین‌نامه کنیم و مشخص شود تست‌های اعتیاد قبل از خدمت برای مشمولان چگونه صورت گیرد و اینکه بار مالی این تست‌ها بر دوش نیروهای مسلح باشد و یا خود مشمولان.

وی افزود: همچنین صحبت کردیم تا برای افرادی که مشمول هستند و هنوز خدمت وظیفه را آغاز نکرده‌اند بیمه‌ای در نظر بگیریم چرا که این افراد بعد از 18 سالگی از پوشش بیمه‌ای خانواده خارج شده و تا زمانی که سرباز شوند و تحت پوشش بیمه‌ نیروهای مسلح قرار گیرند تحت پوشش هیچگونه بیمه‌ای نیستند.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: در این جلسات مقرر شد فاصله بین جدا شدن از بیمه خانواده تا زمان سربازی را برای مشمولانی که اعتیادشان مثبت اعلام شده با بیمه سلامت ایرانیان پر کنیم و از محل این بیمه برای درمان آن اقدام شود. چرا که این افراد حتما باید تحت درمان قرار بگیرند.

افشار درمورد وضعیت نیروهای کادری نیروهای مسلح نیز گفت: طبق بررسی‌ها و گزارشات خود نیروهای مسلح بیشترین بار اعتیاد بر دوش نیروهای وظیفه است و در این میان نیروهای کادر کمترین سهم را دارند البته ما آمار دقیقی در این خصوص نداریم چرا که کار مطالعاتی دقیقی انجام نشده است.

وی با اشاره به آمار اعتیاد میان دانشجویان و دانش‌آموزان گفت: از آنجایی که سربازان ما از جامعه دانشجویی و دانش‌آموزی جدا می‌شوند تا به سربازی بروند می‌توانیم نسبت اعتیاد میان سربازان را حدس بزنیم.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر در مورد آیین‌نامه درمان سربازان و مشمولان و اینکه آیا دوران درمان برای آنها غیبت محسوب می‌شود یا خیر گفت: طبق آیین‌نامه اگر در حین خدمت متوجه اعتیاد سربازان شوند این افراد بلافاصله باید به مراکز درمانی فرستاده شوند و پس از درمان ادامه خدمت را انجام دهند.

وی تاکید کرد: دوره‌ای که سربازان برای خدمت می‌روند دوره خدمت و یا غیبت محسوب نمی‌شود و برای آنها مرخصی استعلاجی در نظر می‌‌گیریم. همچنین کسانی که مشمول هستند و قبل از خدمت به درمان اعتیاد می‌پردازند نیز برای آنها غیبت در نظر گرفته نمی‌شود و در هر دو حالت اضافه خدمت شامل این افراد نمی‌شود.

افشار با بیان اینکه آمار دقیقی از میزان اعتیاد در میان سربازان وجود ندارد گفت: همچنین ما نمی‌دانیم که بیشترین آمار سربازان مربوط به کدام نیرو می‌شود و تنها آماری که داریم این است که تعداد سربازان نیروی زمینی ارتش به نسبت بیشتر از سایر نیروها است و شاید تعداد  معتادان نیز در میان آنها بیشتر باشد به همین علت تاکنون با همکاری مناسب نیروی زمینی حدود 12 دوره آموزشی برای سربازان برگزار شده است.

وی در مورد نحوه برخورد با نیروهای کادر که اعتیاد دارند گفت: نیروهای نظامی آیین‌نامه خاص خودشان را دارند و ما در این موضوع ورود نمی‌کنیم تنها زمانی که از ما نظر فنی خواستند ما اعلام کردیم که بهتر است این افراد بعد از درمان به کار خود ادامه دهند و جایگاه و مهارت کاری آنها تغییر کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟