وداع آرسنال باجام حذفی/هت تریک ونگر خراب شد

مدافع عنوان قهرمانی امشب در دیدار جام حذفی مقابل واتفورد تن به شکست داد و از رسیدن به این نیمه نهایی این جام هم باز ماند تا با توجه به فاصله با صدر جدول انتقاد از سرمربی فرانسوی اش بار دیگر شدت گیرد.
کد خبر: ۵۷۴۶۵۴
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴ 13 March 2016
|
3097 بازدید
آرسنال که شانس قهرمانی در لیگ جزیره ندارد در جام حذفی هم حذف شد.
به گزارش تابناک ورزشی،در یک چهارم جام حذفی انگلیس امروز آرسنال در ورزشگاه امارات به مصاف واتفورد رفت که این دیدار در نهایت با نتیجه 2 بر یک به سود واتفورد میهمان خاتمه یافت تا آرسنال مدافع عنوان قهرمانی از دور مسابقات حذف شود.

گل‌های بازی را ایگالو در دقیقه 50 و آلن ژودیورا در دقیقه 64 برای واتفورد به ثمر رساند و برای ارسنال ولبک در دقیقه 88 گلزنی کرد. در این دیدار آرسنال که در ابتدای بازی حریف را دست‌کم گرفته بود بی‌انگیزه پا به میدان گذاشت و در ادامه با 2 گلی که دریافت کرد دیر از خواب بیدار شد و در دقیقه 88 یکی گل را جبران کرد. در ادامه با توجه به فشاری که در 4 دقیقه وقت اضافه روی دروازه واتفورد آورد موقعیت‌های کسب کرد اما نتوانست به نحوه احسن از فرصت‌ها سود ببرد و مغلوب واتفورد شد.

دیشب در هم چارچوب چلسی با قبول شکست مقابل اورتون از دور مسابقات حذف شده بود.

 آرسنال در 2 فصل گذشته عنوان قهرمانی جام حذفی را به خود اختصاص داده بود اما نتوانست برای سومین فصل متوالی به فینال را یابد.

وداع آرسنال باجام حذفی/هت تریک ونگر خراب شد



اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟