حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی، استاد حوزه از گشت های نامحسوس انتقاد کرد.فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین قم درباره گشتهای نامحسوس گفت: من بر این باور هستم، گذاشتن گشت نامحسوس آن هم برای کنترل مردم که به قول آنها جلوگیری از حجاب هست علاوه بر اینکه نتیجهای نمیدهد بلکه نتیجه بدتری هم به خود میگیرد.وی ادامه داد: درست است که در جامعه ما نباید هنجارهای اخلاقی شکسته شود و همه ما قبول داریم مردم یک چهارچوبی را پذیرفتند و بر طبق آن چارجوب باید به خیابانها بیایند، ولی در مواجهه با فرد هنجارشکن راههای خیلی بهتر وجود دارد.میبدی تصریح کرد: در این چند سال اخیر هر سال تابستان که میشود مامورین امنیت اخلاقی برنامههای خاصی در این باره دارند و به خیابانها میریزند و هر سال هم این موضوع را شدیدتر میکنند، ولی هیچ سال نتیجه مطلوب نیز نگرفتند و حتی میتوان گفت بدتر از قبل هم شده است. انتخاب این خبر را منتشر کرد.
دولتی كه رويكرد ضد استكباري داشت چرا سرمايه کشور را به آمريكا برد
احمد شوهانی عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اظهار تاسف از خريداري اوراق قرضه از آمريكا در دولت قبل، گفت: مسئولان دولت قبل بايد پاسخ دهند كه چرا اين اوراق را از آمريكا خريداري كرده اند. دولت قبل كه در ظاهر رويكرد ضد استكباري داشت چرا پول و سرمايه ايران را به آمريكا برده و اوراق بهادار آمريكا را خريداري كرده است، اين عمل جاي سئوال دارد؟ اين پرسش ايجاد شده كه مگر نمي دانستند آمريكا دشمن ما است؟ مگر اين رفتار آمريكا مسبوق به سابقه نبوده است؟ بارها محاكم قضايي آمريكا با دلايل واهي ما را محكوم كرده اند؛ چه كسي فكرش را مي كرد كه دو ميليارد دلار را دو دستي تقديم اين كشور كنيم؟ به طور جد بايد پيگيري شود كه مشاورين دولت قبل چه كساني بودند و با چه هدفي اين اوراق را خريداري كرده اند . تابناک ایلام این خبر را منتشر کرد.
از اولین سال ریاستجمهوری احمدینژاد متوجه انحرافات او شدم
علی مطهری سه شنبه شب در نشست تدوین اندیشه های شهید مرتضی مطهری گفت: از اولین سال فعالیت رئیس جمهور سابق متوجه انحرافات وی شدم و نامه ای در این خصوص نیز نوشتم. زیرا روند فعالیت وی خلاف شعار های تبلیغاتی بود. این مسئله تناقض در گفتار بنده نیست و در این خصوص رئیس جمهور سابق تغییر كردند. در مسئله ستار بهشتی خیلی از مسئولان عنوان كردند كه این موضوع مطرح نشود زیرا خوراك رسانه های غربی می شود. این نگاه اشتباه است و عده ای فكر می كنند كه برای حفظ نظام باید به هر خفتی تن داد. سایت انتخاب این خبر را منتشر کرد.
نظر آیت الله یزدی درباره سود بانکی
آیتالله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی اظهار داشت: متاسفانه سودهای بانکی با روند خاصی در حال افزایش است و سود بانکی در هیچ جای دنیا با ایران برابری نمیکند، اما بانکها بازهم تبلیغات خود را بیشتر میکنند.آیت الله یزدی افزود: بانکها با نوشتن قراردادهایی شبهه ظواهر شرعی سودهای بانکی را رفع میکنند. این خبر را فارس منتشر کرده است.
نظر معاون ظریف پیرامون ریاست جمهوری مادام العمر اسد
حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه امروز چهارشنبه در جلسه پرسش و پاسخ نشست «بحران سوریه؛ سناریوهای پیش رو» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه در پاسخ به سؤالی در خصوص باقی ماندن بشار اسد در قدرت، اظهار داشت: شاید خیلی عقلانی نباشد که راحت روی بشار اسد معامله کنیم و بگوییم که بشار به دلیل بحرانها و شرایط قادر به حل بحران نیست و بشار برود همه چیز حل میشود در حالی که هیچ جایگزین مناسبی برای آن یافت نمیشود. معاون وزیر خارجه ادامه داد: ما از دموکراسی در سوئیس صحبت نمیکنیم. از دموکراسی در افغانستان صحبت میکنیم. ما از اینکه بشار اسد رئیسجمهور مادامالعمر در سوریه باشد، حمایت نمیکنیم بلکه میگوییم مردم سوریه باید تصمیم بگیرند. پروسه سیاسی در سوریه آغاز شده و همه باید به استقرار این روند سیاسی کمک کنند. این اظهارات را فارس منتشر کردهاست.
حال امام خمینی(ره) هنگام دریافت خبر شهادت استاد مطهری
اردیبهشت ۱۳۵۸ آیتالله مرتضی مطهری به دست عوامل کوردل فرقان ترور شد. مردی که یار وفادار حضرت امام(ره) و از افراد مورد وثوق ایشان بود و امام با شنیدن خبر شهادت استاد مطهری بسیار ناراحت. شدند. ماجرا را به نقل از جلد دوم «مصلح بیدار» مرور میکنیم:مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد خمینی در جایی میگفتند که اواخر شب بود. کسی آمد به من گفت: دم در با شما کار دارند.من از اتاق بیرون آمدم. آقای اشراقی بودند که به من گفتند: میدانی قصه چیست؟ آقای مطهری را به شهادت رساندهاند. گفتم: اولین کاری که میکنیم رادیوی امام را از پیش ایشان بر میداریم. رفتم رادیو را از پیش آقا برداشتم.ایشان صبح که بلند شده بودند، دیده بودند رادیو نیست. فهمیده بودند که رادیویشان را کسی برداشته. به خواهر من گفته بودند که چه خبر است؟ خواهر ما هم به گونهای که با آقا رو به رو شده بود که اصلاً جذب آقا شده بود و خبر را یک مرتبه داده و گفته بود: مثل اینکه آقای مطهری را شهید کردهاند.من رفتم، دیدم آقا ایستادهاند و محاسنشان را با حالتی خاص و غمناک در دست گرفتهاند. تا من در را باز کردم، بی اختیار سه بار گفتند: آقای مطهری را کشتند؟! آقای مطهری را کشتند؟!در این همه قضایایی که نظیر بمبگذاریها و شهادتهای دوستان امام و پیرمردهایی که با امام از قبل سابقه داشتند، اتفاق افتاد، من ندیدم امام مانند شهادت آقای مطهری ناراحت شده باشند.حتی در مورد انفجار حزب هم این طور نبود. امام تا ساعتی در خودشان بودند و بعد رفتند آن پیام را برای شهادت ایشان نوشتند.
سیگار چه کسانی را یکشبه پولدار کرد؟
«مصوبه مجلس هنوز به تصویب نرسیده بود که خبرش بین برخی از خریداران و فروشندگان رد و بدل میشد. آنها که کمی زودتر از دیگران به اخبار دسترسی پیدا کرده بودند، خریدهای خود را افزایش دادند و انبارهایشان را تا جایی که ممکن بود، پر کردند. حالا دیگر وقت آن رسیده بود که توزیعشان را محدود کنند و منتظر مصوبه مجلس برای بالابردن قیمت باشند تا اینگونه سود خود را به حداکثر ممکن افزایش دهند. این ماجرا روایت عمومی از اتفاقاتی است که هر چند وقت یکبار در بازارهای ایران رخ میدهد و اینبار دامنگیر سیگار و محصولات دخانی شده است.» این گزارش را شهروند منتشر کردهاست.
آماری تکاندهنده از هزینه تحریمها در ایران
براساس ترازنامه بانک مرکزی، میزان ذخایر طلای این بانک در پایان سال 91 معادل 60 تن بوده است که در مقایسه با سال 89 و آغاز تحریمها بالغ بر 40 درصد کاهش را نشان میدهد. در روزهای اخیر در حاشیه بحثهای مربوط به عملکرد بانک مرکزی در قبال داراییهای بلوکهشده ایران، بحث واردات 13 تن طلا به کشور از سوی دولت دهم هم مطرح شده است؛ وارداتی که گفته شده با قیمت اونس 600 دلاری خریداری شده و زمانی که به کشور رسیده ارزش این ذخایر با قیمت جهانی طلا که به اونسی 1800 دلار رسیده بود، چند برابر شده است.نگاهی به روند تغییر ذخایر طلای بانک مرکزی نشان میدهد که از ابتدای آغاز تحریمهای بانکی، میزان ذخایر طلای بانک مرکزی حدود 95 تن بوده است (در پایان سال 89) و افزایش میزان ذخایر طلای بانک مرکزی در زمان 600 دلاری بودن قیمت جهانی هر اونس طلا به سالهای 85 و 86 بازمیگردد که بانک مرکزی و سیستم بانکی کشور با مشکلی به نام تحریم مواجه نبودند.نکته قابل تامل دیگر اینکه میزان ذخایر طلای بانک مرکزی بنا بر ارقام مندرج در ترازنامه این بانک طی دو سال اول تحریمها یعنی سالهای 90 و 91 بالغ بر 40 درصد کاهش پیدا کرده و از حدود 95 تن به 59.9 تن کاهش پیدا کرده است و به عبارتی فشار اقتصادی وارد شده به منابع دولت دهم که بخشی از آن ناشی از تحریمها بوده، به حدی بوده است که بانک مرکزی مجبور به فروش بالغ بر 35 تن از ذخایر طلای خود شده است تا بودجه ارزی و ریالی دولت وقت را تامین کند. «تعادل» این خبر را نوشت.
مدرک معاون احمدینژاد بار دیگر جنجالی شد
سخنرانی میرتاجالدینی در دانشگاه حاشیهساز شد. یکی از دانشجویان حاضر در این جلسه با اشاره به اینکه میرتاجالدینی در رزومه خود اعلام کرده مدرک تافل دارد برای سنجیدن میزان تسلط او به زبان انگلیسی با او به زبان انگلیسی صحبت میکند که این مسئله با تش.یق حاضران و البته دخالت برگزار کنندگان مراسم منجر به تشنج کشیده شدن مراسم میشود.
اعتراض به فائزه هاشمی در خرم آباد
تعدادی از مردم شهر خرم آباد در اعتراض به ورود فائزه هاشمی در مقابل فرودگاه و سینمای این شهر تجمع کردند.
کار فرهنگی و سرهنگی به تنهایی جواب نمیدهد
عباس جعفری دولتآبادی در جلسهای با موضوع آسیبهای اجتماعی درباره چگونگی مقابله با جرایم، ضمن تاکید بر ضرورت انجام اقدامات فرهنگی در کنار اقدامات مقابلهای، در توضیح اظهار کرد: کار «فرهنگی» و «سرهنگی» هر یک به تنهایی جواب نمیدهد، بلکه در مقابله با آسیبهای اجتماعی، این دو باید با هم به کار گرفته شود و اقدامات پیشگیرانه هم در اولویت باشد. وی در انتقاد از کمکاری برخی مسولان در این حوزه گفت: وقتی موضوع تقسیم کار میشود برخی دستگاهها غایبند، اما حین تقسیم بودجه همگی سهم میخواهند. جعفری دولتآبادی نگاه عمیق به آسیبها را از برنامههای بلندمدت برای مقابله با این پدیده خواند که نافی وظایف دستگاههای دولتی نیست و در انتقاد از مسولان دولتی که در حوزه اجرایی آنان حجاب و عفاف رعایت نمیشود، بر وظیفه مدیران از بابت تذکر به چنین کارکنانی تاکید کرد و گفت: این کارها کمی غیرت مسولانه میطلبد و نیاز به بودجه ندارد. وی پیشنهاد کرد: باید از ظرفیت برنامه ششم در مبارزه با آسیبهای اجتماعی استفاده بیشتری به عمل آید. ایسنا این خبر را منتشر کرده است.