متخصص اطفال با اشاره به نشانههای ظاهری نوزادان مبتلا به پرکاری تیروئیدی گفت: والدین نباید به هیچ عنوان خودسرانه به درمان نوزادان کم وزن بپردازند تا ناخواسته فرزند خود را درگیر بیماریهای خطرناک کنند.
به گزارش فارس، فاطمه ضیائی متخصص اطفال گفت: جنین هنگام متولد شدن ممکن است به دلایل مختلفی کم وزن باشد اما بعد از آن باید به طور جدی آن را بررسی کرد که در صورت پر کاری تیروئیدی بتوان سریعا آن را درمان کرد.
وی ادامه داد: وزن کم نوزادان بیدلیل نیست و اگر همراه با بداخلاقی، بیخوابی، گریه و کم اشتهایی همراه باشد ممکن است به دلیل پر کاری تیروئید باشد.
این متخصص اطفال به بیان نشانههای ظاهری نوزادان مبتلا به پرکاری تیروئیدی اشاره کرد و افزود: کودکانی که به این بیماری مبتلا هستند معمولا بسیار پر تحرک، شدیدا لاغر اندام و بسیار بداخلاق خواهند بود که باید سریعا با پزشک مشورت و آنها را در کمترین زمان معالجه کرد.
ضیائی، انجام آزمایشات برای درک بهتر وضعیت بیمار را ضروری دانست و گفت: باید در صورت دیدن عوارض بالا که ذکر شد به پزشک مراجعه کرده و با انجام آزمایشات به موقع از مشکلات غیر قابل جبرانی چون عقب افتادگی ذهنی کودک جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: من توصیه میکنم حتی نوزادانی که مشکلی در این مورد ندارند برای اینکه تمام شرایط سنجیده شود و خیال والدین از این غده حیاتی راحت شود، بعد از گذشت چند سال و به هنگام ورود به مدرسه آزمایشات مربوط به تیروئید را انجام دهند.
متخصص اطفال تصریح کرد: البته کم کردن وزن در نوزاد دلایل دیگری هم مانند، کم خونی، کمبود آهن و عفونت ادراری نیز دارد، اما مهمترین عامل آن پر کاری تیروئید و عفونت ادراری است که باید سریعا بررسی و معالجه شود.
ضیائی در پایان گفت: توصیه میکنم به هیچ عنوان خودسرانه به درمان نوزادان کم وزن خود نپردازید تا خدایی ناکرده ناخواسته فرزندان خود را درگیر بیماریهای خطرناک نکنید.