چین و یک خیز بزرگ به سوی عصر پسا موبایل

اقتصاددانان هنوز هم چین را یک کشور در حال توسعه طبقه بندی می‌کنند، ولی برای هر علاقه مندی به دنیای فناوری و تکنولوژی این کشور بزرگ‌ترین گنجینه از محصولات و ایده‌های جدید است؛ تا به آن حد که برای بسیاری از بزرگان تکنولوژی اکنون چین دروازه‌ای برای ورود به دنیای پسا موبایل تلقی می‌شود.
کد خبر: ۵۸۷۰۵۶
|
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰ 08 May 2016
|
14785 بازدید
|
۶
اقتصاددانان هنوز هم چین را یک کشور در حال توسعه طبقه بندی می‌کنند، ولی برای هر علاقه‌مندی به دنیای فناوری و تکنولوژی این کشور بزرگ‌ترین گنجینه از محصولات و ایده‌های جدید است؛ تا به آن حد که برای بسیاری از بزرگان تکنولوژی اکنون چین دروازه‌ای برای ورود به دنیای پسا موبایل تلقی می‌شود.

به گزارش «تابناک»، به تازگی و در جریان کنفرانس جهانی اینترنت موبایل در پکن، مدیر اجرایی شرکت تسلا چین را برای همه خودروسازانی که در سر سودای گسترش استفاده از خودروهای برقی دارند، یک بازار و کشور حیاتی و اساسی خطاب کرد؛ اما قدرت چین تنها مربوط به وسعت بازار و گستردگی نیروهای کار آن نیست. چین موتور محرکی است که نسل بعدی اختراعات و ابتکارات را به حرکت درمی‌آورد.

بنا بر آخرین آمار ۵۸ درصد از جمعیت بزرگ چین صاحب گوشی‌های هوشمند هستند. طبعا جمعیت جوان چین، بخش مهمی از این آمار را شامل می‌شوند، ولی بنا بر همین آمار نرخ نفوذ گوشی‌های هوشمند در این کشور به شکلی سرسام آور بالاست. تا به آن حد که تجارت موبایلی و پرداخت‌های با موبایل در چین در حال تغییر اساسی سبک زندگی چینی است. این موضوع به حدی تأثیرگذار است که منجر به یک رقابت وحشتناک در بازار موبایل این کشور شده و نتیجه آن گذر از دوره کپی سازی محصولات آمریکایی و ابتکار و اختراع محصولات جدید و صادرات آن به سایر نقاط دنیا بوده است.

چین و یک خیز بزرگ به سوی عصر پسا موبایل

با این همه، جالب است که در کنفرانس جهانی اینترنت موبایل سخن از این بوده که به زودی موبایل یک پدید منسوخ خواهد بود. در این کنفرانس «آلوین ونگ» مدیر ارشد منطقه چین واقعیت مجازی HTC ورود به عصر پساموبایل را به همه حضار خوشامد گفت؛ اما چطور؟

وی بیان کرد: سال ۲۰۱۶ اولین سال واقعیت‌های مجازی است و انقلاب در حال رخ دادن است. برخی از مردم تصور می‌کنند که دستگاه‌های واقعیت مجازی تنها کنسول‌های پیشرفته بازی هستند؛ اما واقعیت این است که این تکنولوژی، آینده بشریت است. وی به سادگی تشریح کرد که چگونه این تکنولوژی حوزه‌های وسیعی از آموزش تا بازی را در بر خواهد گرفت.

در همین حال، نماینده شرکت شائومی در این کنفرانس از تولید اولین پهپاد و ساعت هوشمند این شرکت خبر داد و این همه در حالی بود که در حاشیه این مراسم، نمایشگاه لوازم خانگی هوشمند برگزار شده بود. هوش مصنوعی، دستگاه‌های هوشمند متصل به WiFi، واقعیت مجازی و ربات‌های هوشمند همه حاکی از آن است که چین در حال بازی نقش مهمی در توسعه و ترقی تکنولوژی‌های دنیای امروز است. نقشی که به واسطه رقابت‌های شدید داخلی و شراکت‌ها و خریدهای بزرگ خارجی ـ مانند خرید موتورولا از سوی لنوو ـ به شکلی فزاینده درک می‌شود.

چین چند سالی را وقف توسعه و ترقی بازار گوشی‌های هوشمند کرد و اکنون گویا حتی بلند شدن روی دست شرکت‌هایی بزرگ مظیر سامسونگ و اپل شرکت‌های چینی را اقناع نمی‌کند. چین به دنبال گذر از عصر موبایل و تبدیل شدن به پیشوای فناوری و رهبری تکنولوژی دنیای مدرن است. این مسأله در حد شعار و آمال هم نیست و برنامه بزرگ این کشور که چندی پیش از آن رونمایی شده بوده نیز بیانگر همین هدف است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
دو نالد ترامپ احندی نژاد پول دارهاست و محبوب مردم نه می توانند حذفش کنند و نه می توانند تغییرش بدهند به احتمال زیاد چون شعار رفاه اقتصادی می دهد رای اول را جمع کند این شومن غربی و سرمایه دار نمود لیبرالیسم غربی است و محبوبیتش هم را تسلیم خواسته هایش می کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
و ما مسلمانان خاورمیانه که زمانی مهد علم و دانش و تمدن بودیم در حال سلاخی کردن یکدیگر و بازگشت به عصر بربریت هستیم...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
اين نوشته بيشتر شبيه يك شعار و بزرگنمايي ادعاي چيني هاشت!! اصلا" توضيح نداده عصر پس از موبايل و واقعيت مجازي چه معنايي داره!!!
Ali az usa
|
United States of America
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
بنده حدود چهل سال استكه در امريكا زندگى ميكنم و نسبتا ادم موفقى بودم و علت موفقيت من والدين من بوده اند كه هميشه بچه ها را تشويق به تحصيل كردند چونكه خودشان فقط در مكتب هاى انزمان خواندن و نوشتن را ياد گرفته بودند. گذشته از ساپورت خانواده خودم هم فعال بودم و سيستم ازاد امريكا هم اين فرصت را بمن و ميليون ها نَفَر داده كه بتوانيم در اين كشور غريب پيشرفت كنيم البته همه اينها با زحمات شبانه روزى بدست أمده اما نسل دوم ما در امريكا از دختر و پسر گرفته اكثرا بچه هاى موفقى هستند و در همه جا حضور دارند از كأخ سفيد گرفته تا مديريت اى تى هاى بزرگ امريكا و همه اين موفقيت ها ساده بدست نيامده و تلاش اين بچه ها بهمراه ساپورت خانواده و فرصتي بوده كه سيستم امريكا در اختيار همه قرار گرفته. در نتيجه ما بايد سيستم اموزشى و قانونى و مالى و بانكى را عوض كنيم كه فرزندان تحصيل كرده ايرانى بتوانند از فرصت ها استفاده كنند جهت پيشرفت مملكت و امريكا هم از همه ابنها سود ميبرد و از همه ماليات ميگيرد و كار ديگرى كه بايد انجام داد قوانين مهاجرت است كه نخبگان براحتى جذب مملكت شوند و مسؤلين ما ميتوانند با مطالعه سيستم هاى كشورهاى پيشرفته محيط را اماده كنند براى كارهاى دانش بنيان و احتياج نيست كه همه دكتر و مهندس شوند بلكه ميتوانند دوره هاى اموزشى كوتاه مدت ببينند جهت تخصص در رشته مورد علاقه انها و اگر توجه داشته باشيد اغلب ميلياردهاى امريكا تحصيلات انچنانى اكادميك ندارند اما توانستند أيده ها را بالفعل كنند و موفق شوند مانند بيل گيت و استيو جابز و شركا. جهت جذب سرمايه گذارى هم بايد اعتماد سازى كرد و اجازه نداد خودسر ها مزاحمت براى سرمايه گذار إيجاد كنند و ما كمتر از ديگران نيستيم اما قوانين دست و پا گير و مالتى مديريت مملكتى باعث عدم پيشرفت ما شده و در مورد توريسم خيلى اشتباه كرديم و كشور ما ميتواند درامد هنگفتى نصيب مملكت كنند با هزاران كار براى اينهمه بيكار ولى همه اينها زمانى اتفاق خواهد افتاد كه همه چيز عوض شود تا بتوانيم كشور خوب و پيشرفته اى داشته باشيم. موفق باشيد
علی1
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
و ایران هم همینطور
الان دارن روی ورژن جدید پراید و پرایدو و مولتی پراید کار میکنن
داوود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
از این فرمایش پیامبر عظیم الشأن اسلام باید این وضعیت چین را پیش بینی می کردیم که فرمود : "اطلب العلم ولو بالصین" یعنی "دانش را فرابگیرید اگرچه در چین باشد".
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟