پخش کلیپ تصویری باشگاه سپاهان که از طرف واحد بصری روابط عمومی این باشگاه ساخته شده است به قدری جذاب بود که بازیکنان اصفهانی تمرین را رها کرده و به دیدن این کلیپ مشغول شدند.
بازیکنان تیم فوتبال سپاهان برای گرم کردن با لباس یکی از تیم‌های باشگاهی ایتالیا وارد زمین چمن ورزشگاه فولادشهر شدند.
به گزارش فارس؛ بازیکنان تیم فوتبال سپاهان با پیراهن‌هایی شبیه پیراهن یوونتوس خود را گرم کردند. این لباس‌ها را تولیدی پوشاک جدید این باشگاه طراحی کرده است.
*50 تماشاگر کرمانی از شهر خود به اصفهان آمده‌اند و با حضور در جایگاه کناری بمس کرمان را تشویق می‌کنند.
*پخش صحنه‌های دیدار تیم های ملی بسکتبال ایران و اردن از سری مسابقات جام ملت‌های آسیا و پیروزی تیم ملی ایران و صعود به فینال مسابقات با استقبال تماشاگران رو به رو شد.
*پخش کلیپ تصویری باشگاه سپاهان که از طرف واحد بصری روابط عمومی این باشگاه ساخته شده است به قدری جذاب بود که بازیکنان اصفهانی تمرین را رها کرده و به دیدن این کلیپ مشغول شدند.
*تماشاگران حاضر در ورزشگاه قبل از شروع مسابقه هر کدام دروازه بان های تیم خود را مورد تشویق قرار دادند. عباس محمدی که به تازگی از سپاهان جدا شده و به مس پیوسته است مورد حمایت هواداران کرمانی قرار گرفت و در مقابل تماشاگران سپاهان سید مهدی رحمتی که از تیم مس به اصفهان آمده را حمایت کردند.
*با مساعدت حراست اداره کل تربیت بدنی استان اصفهان ID کارت های جدیدی برای خبرنگاران صادر شده است که برخلاف سال های گذشته عبور و مرور آنها را راحت‌تر کرده است. حدود 30 خبرنگار برای پوشش خبری این دیدار در حال حاضر در جایگاه حاضر هستند.
* قبل از آغاز دیدار 2 تیم، بیشتر بازیکنان مس کرمان به سمت امیر قلعه‌نویی سرمربی جدید سپاهان رفته و برای بازی کردن از او رخصت گرفتند. همچنین میثم منیعی بازیکن فصل پیش استقلال که شاگرد قلعه‌نویی در این تیم بود با دسته‌گلی بزرگ سراغ این مربی رفت.
*تماشاگران مس کرمان در پشت نیمکت خود با یک طبل بزرگ باعث ایجاد سر و صدا شدند که این کار آنها موجب ناراحتی نیمکت‌نشینان و بازیکنان دو تیم شده است.
*تا دقیقه 25 این دیدار به تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه افزوده شده به طوری که در حدود 5 هزار تماشاگر مشتاق در ورزشگاه فولاد‌شهر از نزدیک مشغول تماشای این بازی هستند.
*در دقیقه 13 مسابقه و با آسیب‌دیدگی احمد جمشیدیان، امیر قلعه‌نویی، سرمربی سپاهان، احسان حاج صفی را از روی نیمکت بلند کرده تا خود را گرم کند، اما با بازگشت جمشیدیان به میدان مسابقه، حاج صفی هم به روی نیمکت برگشت.
*نورافکن‌های ورزشگاه فولاد شهر از دقیقه 20 بازی روشن شد.
*پس از گل اول سپاهان، اسکوربورد ورزشگاه خاموش شده و به جای نشان دادن صحنه آهسته گل تا 5 دقیقه بعد از این گل خاموش بود.
*تماشاگران سپاهان در این بازی امیر قلعه‌نویی، مهدی رحمتی و احمد جمشیدیان را به شدت تشویق کردند.
*هادی عقیلی در ابتدای مسابقه، عباس محمدی را به سمت تماشاگران سپاهان برده که این کار او موجب تشویق دروازه‌بان سابق سپاهان توسط تماشاگران این تیم شد.
*در چند نوبت امیر قلعه‌نویی با فریاد‌هایش بر سر بازیکنان سپاهان اعتراضش را به آنها اعلام کرد. به نظر می‌رسید قلعه‌نویی از بی‌دقتی مهاجمان تیمش ناراضی است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین