پس از آنکه جواد شمقدری خواستار منتشر شدن فیشهای حقوقی مدیران فرهنگی در ادامه انتشار فیشهای حقوقی سایر مدیران شد، حجت الله ایوبی سکوت را شکست و از حقوق ماهیانه ۴۳ میلیون تومانی مدیر سابق سینمای ایران خبر داد؛ رقمی که با توجه به کمبود اعتبارات حوزه فرهنگ، بسیار قابل توجه است و تنها «فیش گیت» میتوانست به رسانهای شدن آن منجر شود.
به گزارش «تابناک»؛ چندی پیش، برخی رسانههای متعلق به دولتمردان سابق و منتقد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از حقوقهای کلان مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد سخن به میان آوردند و «فیش گیت» را به زمین فرهنگ کشیدند؛ اما رقمی منتشر نکردند و صرفاً ادعا شده بود که مدیران کنونی این وزارتخانه عددهای قابل توجهی به عنوان حقوق دریافت میکنند.
اندکی بعد حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به این پرسش با توجه به گزارشهای مطرح درباره حقوق بالای مدیران وزارت ارشاد آیا حاضر هستید فیش حقوقی خود را منتشر کنید، گفت: ما آمادگی کافی برای انتشار فیش حقوقی خود را داریم و اگر زمانی بخواهیم فیش حقوقی این دوره از مدیران را با فیشهای حقوقی مدیران گذشته منتشر کنیم خواهید دید چه اتفاقاتی رخ داده است.
جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی در واکنش به موضعگیری ایوبی گفت: این کار را بکنند و تنها در حد حرف و شعار نماند! درباره حقوق مدیران سینمایی دولت قبل بلوف میزنند، زیرا حقوق ماهیانه بنده در آن دوران متوسط حدود ۳ تا ۴ میلیون تومان بود که فیشهای آن هم موجود میباشد. از این جهت به مدیران سینمایی اعلام میکنم که فیشهای خود را هم نشان دهند که مشخص شود چقدر میگیرند و به پاداشهای خود هم اشاره کنند.
با گذشت چند روز از ادعای سربسته شمقدری درباره دریافتی مدیران کنونی سازمان سینمایی، حجتالله ایوبی در یادداشتی نسبت به این ادعا پاسخ داد و در عین حال، در اتفاقی بیسابقه در دوره مدیریتش، با عدد و رقم درباره اتفاقاتی که در دوره گذشته رقم خورده، سخن به میان آورد.
رئیس سازمان سینمایی در یادداشتی مفصل به حواشی فیشهای حقوقی پرداخته و آنجا که به حقوق مدیران سینمایی رسیده به کنایه افشاگری کرده و گفته است: «به این دوستان میگویم نگران نباشید. خیالتان راحت در سازمان سینمایی هیچ مدیری در دو سال و ده ماه (یک میلیارد و چهارصد و شصت و نه میلیون و نه صد و هشتاد وشش هزار و نه صد و چهل و هفت تومان) نمیگیرد (تقسیم بر هزار کنید میشود معادل دلاری). از پاداشهای چند ده میلیونی خبری نیست».
ایوبی همچنین درباره گم شدن بخشی از منابع مالی این سازمان سخن به میان آورد و گفت: «اینجا دیگر به بهانه خرید تجهیزات سینمایی از اروپا صدهزار دلار گم نمیشود. بدون گذر از هیچ شورا و فیلتری به شخصیتهای حقیقی و حقوقی دوست و زحمتکش پولهای بیحساب و کتاب چندصدمیلیونی و میلیاردی داده نمیشود. (به رغم همه فشارها هنوز منتشر نشده ولی …).»
او همچنین بدون اشاره به نام «سینماپرس» عنوان کرد: «هیچ سایت خبری با هزینه دولت برای برای شخصی سازی در روز مبادا تأسیس نمیشود. اینجا همه چیز روشن است. این چند کلمه هم اگر نبود درخواست صریح دوستان گفته نمیشد. ماجرای شیرین فیشها ادامه دارد. قطار سیاست راه افتاده. از بخت بدِ اهالی فرهنگ، قطار سیاست که در این سرزمین چندان هم خالی نمیرود، ایستگاههای پرشماری در سرزمین فرهنگ و هنر و بویژه سینما دارد».
ایوبی در ادامه این یادداشت مبلغ فیش حقوقی خودش را نیز منتشر کرده و میگوید: «حالا در این فیش بازار سیاست بگذارید فیش حقوقی رئیس سازمان سینمایی را همه بدانند. حقوق پایه دانشیار دانشگاه تهران + ۴۸٫ ۶۲۷٫ ۲۲۴ ریال (چهارمیلیون و هشتصد و… تومان بدون کسورات) از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این میشود فیش حقوقی رئیس سازمان سینمایی».
به نظر میرسد، با این شرایط، ماجرای فیشهای حقوقی ابعاد تازهای بیابد و حال باید دید واکنش شمقدری و تیم مدیریتیاش در پاسخ به این افشاگری چه خواهد بود؟