پیشنهادات فراکسیون محیط زیست به کمیسیون تلفیق

کد خبر: ۶۲۰۶۳۲
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰ 05 September 2016
|
9040 بازدید
دومین نشست اتاق فکر فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی عصر روز یکشنبه در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار شد.

محمدرضا تابش، رئیس فراکسیون محیط زیست در این باره به ایسنا گفت: در این نشست احکام مرتبط با مسئله محیط زیست که از سه هفته گذشته در دستور کار فراکسیون قرار داشت، با توجه به مطالعات جامعی که صورت گرفته بود، مورد بازنگری قرار گرفت و براساس آن یک پیشنهاد الحاقی و 3 پیشنهاد اصلاحی به کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه ارائه شد.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم تصریح کرد: ماده الحاقی پیشنهادی فراکسیون محیط زیست، ایجاد ساختار ملی و تبیین ساز و کارهای مالی و فنی جهت اجرایی شدن توافقنامه زیست محیطی پاریس است که در آن ایران متعهد به مقابله با پدیده گرمایش جهانی و اثرات سوء تغییر آب و هوایی شده است.

وی در ادامه گفت: مهمترین پیشنهاد اصلاحی فراکسیون توجه به صندوق ملی محیط زیست و اختصاص بخشی از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده به این صندوق بوده است.

تابش همچنین گفت: فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی در پیشنهاد اصلاحی دیگری برای ماده 11 لایحه برنامه ششم توسعه، تمامی دستگاه های اجرایی و بخش های خصوصی، تعاونی و نهادهای عمومی غیر دولتی را مکلف کرد برای سیاست‌ها و برنامه های توسعه‌ای نسبت به تهیه ارزیابی راهبردی محیط زیست (SEA) و برای پروژه ها و طرح‌ها،  نسبت به تهیه ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) اقدام نمایند.

رئیس فراکسیون محیط زیست همچنین گفت: موارد اصلاحی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه برنامه ششم توسعه نیز از جمله مسائل مورد بررسی در اتاق فکر فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار بود.

تابش در پایان گفت که اتاق فکر فراکسیون در نشست دو هفته آینده بررسی طرح‌ها و لوایح در دستور کار مجلس را که به حوزه محیط زیست و توسعه پایدار مرتبط است، در دستور بررسی دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟