سه عکس منحصر به فرد در تاریخ تکنولوژی

بسیاری بر این باورند که سال 1985 را باید مبدأ انفجار تکنولوژیک در تاریخ انسانی به شمار آورد؛ سالی که بعد از آن بشر با رشد سری تکنولوژی طی چند دهه آتی مواجه شد و هرچه پیش‌تر رفت، بر سرعت این تحولات نیز افزوده شد. این سال سالی است که نابغه های بزرگ دنیای تکنولوژی، یکباره تاریخ بشر را متحول می کنند و حال نگاهی متفاوت به این سیر تحول تکنولوژیک به شکل مستنداتی در قالب تصاویر منتشر می شود.
کد خبر: ۶۲۸۸۷۳
|
۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰ 04 October 2016
|
20172 بازدید
بسیاری بر این باورند که سال 1985 را باید مبدأ انفجار تکنولوژیک در تاریخ انسانی به شمار آورد؛ سالی که بعد از آن بشر با رشد سری تکنولوژی طی چند دهه آتی مواجه شد و هرچه پیش‌تر رفت، بر سرعت این تحولات نیز افزوده شد. این سال سالی است که نابغه های بزرگ دنیای تکنولوژی، یکباره تاریخ بشر را متحول می کنند و حال نگاهی متفاوت به این سیر تحول تکنولوژیک به شکل مستنداتی در قالب تصاویر منتشر می شود.

به گزارش «تابناک»، «دوگ منوز» عکاس برجسته ای است که از سوی استیو جابز و سایر رهبران دنیای تکنولوژی نظیر بیل گیتس دعوت شده است تا داستان تلاش ها، شکست ها، ایثارها و موفقیت های آنها را به تصویر بکشد. از سال 1985 تا 2000 وی داستان زدگی کسانی را ثبت کرده که بیش از هر زمان در تاریخ بشر شغل و ثروت خلق کردند. وی چندی پیش، تصمیم  گرفت تا بر مبنای پروژه ای با نام Fearless Genius یا نابغه بی باک، تصاویر منحصر به فرد و آرشیوی خود را از سیر تاریخ تکنولوژی در اختیار عموم قرار دهد.

کتاب «نابغه بی باک» وجه و صورت انسانی تکنولوژی را به نمایش می گذارد و به خوبی نشان می دهد که چطور و با چه هزینه هایی ایده های قدرتمند به واقعیت بدل شده اند؛ کتابی که به گفته «کورت اندرسون» نگاهی اساسی و لازم به این نکته است که دنیایی که اکنون می شناسیم، چطور ساخته شده است؛ بخشی حیاتی از تاریخ عکاسی و البته تاریخ تکنولوژی.

بگذارید نگاهی به چند نمونه از تصاویر جالب این کتاب داشته باشیم.

روزی که راس پروت 20 میلیون دلار به استیو جابز داد

یکی از زیباترین عکس های این کتاب، مربوط به استیو جابز است. وی یک بازاریاب فوق العاده بود که قدرت اقناع کردن را در جلسات به خوبی درک می کرد. این موضوع هیچ گاه به اندازه ای که در این تصویر به نمایش گذاشته شده، نشان داده نشده است. جلسه ای که وی در یک ساختمان نیمه کاره که بعدا مبنای بزرگترین شرکت تکنولوژیک شد، با اعضای هیأت مدیره شرکت NeXT ترتیب داد و به «راس پروت»، مدیر عامل این شرکت گفت، قرار است بزرگترین شرکت روبوتیک تاریخ را در اینجا بسازند که بر اساس آن دیگر نیازی به استفاده از دست های انسان نباشد. پروت که بعدا به عنوان پیشقراول تحول در آموزش شناخته شد از سخنان استیو جابز به حیرت افتاد و 20 میلیون دلار در پروژه جابز سرمایه گذاری کرد.
 
سیر تحول تکنولوژی از دریچه دیافراگم

«سوزان کار» بخشی از زندگی روزمره شماست

هیچ مبالغه نیست اگر گفته شود، سوزان کار و آیکون های بازیگوش و طراحی های فوق العاده وی برای واسط کاربری زندگی روزمره میلیون ها نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است. وی بخشی از تیم طراحی Mac بوده است و بخش عمده ای از آیکون ها و واسط کاربری را وی به تنهایی طراحی کرد. بعد از آنکه به همراه استیو جابز از اپل اخراج شد، به یکی از مهره های کلیدی شرکت NeXT تبدیل شد و بعدها کلیدی ترین مهره در طراحی آیکون ها برای بسیاری از سیستم عامل ها همچون ویندوز و OS/2 شرکت IBM شد. این تصویر وی را در حالی نشان می دهد که به سخنان استیو جابز در جلسه ای گوش می دهد که طی آن جابز به کارهای ناتمام شرکت اشاره می کند.

سیر تحول تکنولوژی از دریچه دیافراگم

بنیانگذاران «ادوب» پیش از انتشار نهایی «فوتوشاپ»

«جان وارناک» و «چاک گشک» - سمت چپ – با اطمینان خاطر در حال آماده شدن برای انتشار نهایی و معرفی فوتوشاپ هستند؛ نرم افزاری که دنیای عکاسی و تصاویر دیجیتال را متحول کرد. این واقعه به دنبال انتشار موفقیت آمیز نرم افزار PostScript است که با 2000 ساعت برنامه نویسی موفق شده بود تا رایانه ها را با پرینتر ها متصل و همخوان کند.

این نرم افزار به ظاهر ساده، بسیار پیچیده بوده و بعد از اختراع چاپ توسط گوتنبرگ، بزرگترین تحول در صنعت چاپ نام گرفته است. این دو نفر بعد از آنکه ایده آنها توسط شرکت Xerox رد شد، آنجا را ترک و شرکت Adobe را پایه گذاری کردند. ایده اولیه آنها از بنیان گذاری ادوب، ساخت رایانه ای بود که به شکل پیش فرض با پرینتر متصل باشد و هیچ گاه به ایده تحول در صنعت چاپ خانگی با استفاده از طراحی و فونت ها فکر نمی کردند. تنها پس از چند ماه از بنیان گذرای این شرکت، سر و کله استیو جابز پیدا می شود و پیشنهاد خرید این شرکت را می دهد.

مکینتاش قرار بود به همراه یک پرینتر ارائه شود ؛اما نرم افزار لازم برای این کار را  نداشت. جابز آنها را برای فروش شرکت تحت فشار قرار داد و بعد از آنکه پاسخ رد شنید، به آنها گفت: شما احمقید! در نهایت جابز با سرمایه گذاران دیگر ادوب وارد مذاکره شد و در نهایت 19 درصد از سهام این شرکت به بهایی 5 برابر از قیمت اصلی آن در آن زمان به جابز واگذار شد. این موضوع منجر به آن شد که شرکت ادوب، نخستین شرکت تاریخ تکنولوژی باشد که در سال اول احداث به سود دهی رسید.

سیر تحول تکنولوژی از دریچه دیافراگم

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟