شهر خرو [Kharw] دومین مرکز جمعیتی و یکی از مهمترین قطب های کشاورزی دشت نیشابور است که در 18 کیلومتری شمال شرقی نیشابور در مسیر مشهد واقع شده است. شهر خرو یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات باغی در سطح کشور است و آلوی بخارای خرو شهرت جهانی دارد و بهمین خاطر با لقب «پایتخت آلو بخارای ایران» شناخته می شود. معماری بافت سنتی خرو پلکانی ست و ازین رو شهر خرو را ماسوله خراسان نامیده اند. و بر فزار پشت بام ها در این فصل آلو های گسترده شده رو میبینیم که از آفتاب تمنای خشک شدن را میکنند و صحنه های زیبایی را پدیده می آورند. آلوهایی که توسط مردان روستا برداشت و توسط زنان زحمت کش در مسیر پوست کنی و خشک شدن قرار میگیرند. از مهر ماه تا پایان آبان ماه هر سال از دیزباد بالا تاگرینه و درود و باغشن و قدمگاه زبرخان گرفته تا بوژان و کلیدر و بار و همینطور اردوغش تا خرو همه و همه در کار تولید آلو فعال هستند و هر ساله از حدود هرساله از ۱۸۰۰ هکتار اراضی زیر کشت آلو در نیشابور حدود 24 هزار تن انواع آلو برداشت می شود.
دوستان. خانم ساره جوانمردی برای انتخاب به عنوان برترین پاراالمپین زن جهان به رای شما نیاز داره. فعلا دومه. لطفا در آدرس https://www.paralympic.org به ایشان رای بدهید.
و چقدر هم تمیز و بهداشتی!!! از این به بعد هر روز خورشت آلو می خورم!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
قبل از پخت یکساعت آلو رو باید خیس کنید و چندبار آبش رو عوض کنید، کسی با آلوی نشسته غذا درست نمیکنه، کما اینکه زرشک هم خیس میکنیم بعد میپزیم
رسول
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
گفتم تا حالا عزیزان روشنفکر میان گیر میدن به مسائل بهداشتی!!!!!
مجتبی
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
اینکه میگین بهداشتی، محصول کاملا طبیعی که از درخت چیده شده و اون آبی هم که میبینید برای گرفتن گردو خاکش هست، بعدش ساعتها زیر تابش مستقیم آفتاب میمونه، به هر حال از خیلی از محصولات صنعتی بهداشتی تره.
ناشناس
||
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
کلا از خوردن آلو منصرف شدم. خیلی روند کار بهداشتی و خوبه
ناشناس
||
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
این تصاویر که نشون داده شد چندان مشکل بهداشتی نداشتند و به هر حال به قول دوستمون از خیلی از محصولات صنعتی سالمتره ... فقط ظاهر قضیه رو نبینید
ناشناس
||
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
شما برو از اون آلوهایی که با ماده شیمیایی خشک میشه استفاده کن اتفاقا ظاهر بسیار تمیزتری هم داره
اگر درست و کارشناسی آلوها را فراوری کنند تا کیلویی ۴۰ هزار تومان هم به فروش می رسد ولی شوربختانه به روش عهد بوق و بسیار غیر بهداشتی کار می کنند و همیشه هم هفت شان گرو هشت شان است
ممنون میشم این تصاویر رو حذف کنید.اگه جهانیان این عکسها رو ببینن دیگه این الوها شهرت جهانی شو از دست میده.هر چند همین الان هم فکرکنم کلی شهرت داخلیشو از دست داد
عزیز من دستای اینا از خیلی از افزودنیهای مجاز و غیر مجاز کارخانه ها بهداشتی تره. این روستاییها با همین دستا و از همین غذاها میخورن ولی چرا امراضشون کمتره؟! مواد غذایی که با بسته بندی شیک مخری مثل لوشک لبنیات و چیزای دیگه از کجا میدونی که داخلش چی ریختن؟!!