فشار حجتی به معاونش:

از افت قیمت محصولات کشاورزی جلوگیری کنید

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت گفت: از طرف وزیر و کشاورزان تحت فشار است که از سقوط قیمت محصولات کشاورزی جلوگیری به عمل آید این در حالی است که در سالهای گذشته دولت دخالتی در این خصوص نداشته است.
کد خبر: ۶۳۳۰۲۱
|
۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷ 18 October 2016
|
3190 بازدید
|
۱
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت گفت: از طرف وزیر و کشاورزان تحت فشار است که از سقوط قیمت محصولات کشاورزی جلوگیری به عمل آید این در حالی است که در سالهای گذشته دولت دخالتی در این خصوص نداشته است. 

به گزارش تسنیم، عباس کشاورز امروز در نهمین نمایشگاه ملی تکنولوژی زیرساختهای کشاورزی اظهار کرد: در حال حاضر از طرف وزیر جهاد کشاورزی و کشاورزان تحت فشاریم که در بازار از سقوط قیمتها جلوگیری به عمل آوریم.

وی افزود: کارگاه‌های کشاورزی که دولت در سالهای گذشته در قیمت‌ آنها مداخله نمی‌کرده در دو سه سال اخیر مجبور به مداخله شده‌ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت ادامه داد: در حال حاضر دولت برای جلوگیری از افت قیمت سیب‌زمینی و پیاز اقدام به خرید آنها می‌کند همچنین برای صادرات سیب زمینی یارانه پرداخت می‌کند.

وی تصریح کرد: این امر نشان دهنده این است که قیمت‌های محصولات کشاورزی در بازار مصرف رشد معناداری نداشته است و ما تنها در بخش برنج مصرفی کشو رشاهد افزایش قیمت بوده‌ایم.

* پیش‌بینی واردات 10 میلیون تن محصول کشاورزی در سال جاری

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت اضافه کرد: واردات محصولات کشاورزی در سالهای 90 تا 92، 22 میلیون تن بوده که این رقم به 14 میلیون تن کاهش یافته است و پیش‌بینی می‌شود در سالجاری نیز واردات محصولات کشاورزی کمتر از 10 میلیون تن باشد.

کشاورز ادامه داد: سیاستها و برنامه‌ریزی‌ها و از آن مهمتر تلاش کشاورزان باعث شده است که بتوانیم در این امر موفق باشیم و از میزان واردات محصولات کشاورزی بکاهیم و بر تولید آن بیفزاییم.

وی با تاکید بر اینکه بحران آب در کشور خیلی جدی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنیم، به بحران آب نباید به صورت لحظه‌ای، موردی و منطقه‌ای نگاه شود و کلیدی‌ترین خط قرمز وزارت جهاد کشاورزی در حال حاضر آب است. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با بیان اینکه برای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی به سمت توسعه کشت دیم و توسعه کشت آبی رفته‌ایم گفت: در دو سال گذشته تولید برنج به غیر از مناطق شمالی کشور را کاهش داده ایم و این محدودیت‌را براساس اختیاراتی که داریم بشدت کنترل می‌کنیم. 

کشاورز اضافه کرد: در صورتی که وزارت صنعت، معدن و تجارت همکاری لازم برای ایجاد کارخانه‌های قند و شکر در خوزستان را به عمل آورد ظرف مدت سه سال می‌توانیم در تولید شکر خودکفا باشیم که این امر با یک سوم مصرف آب و متکی با آب باران خواهد بود.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت: در بخش ماشین‌آلات کشاورزی نیاز به کارآمدی و توسعه مکانیزاسیون داریم به طوری که به غیر از محصولات گندم، جو و سیب‌زمینی در سایر محصولات باید براساس نشاء کشت و تولیدات نشاء صنعتی و همچنین دستگاه کاشت نشاء داشته باشیم.


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
کشاورزا بد بخت شدن، بجز برنج هیچ محصول دیگه ای صرفه اقتصادی نداره. همه این محصولات کاهش قیمت داشتن تو این چند سال. ذرت، جو، کاهو، هندوانه، پیاز، سیب زمینی، تخمه ، تخمه کدو و..... چی بکاره این کشاورز بدبخت؟!!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟