هشدار وزارت بهداشت به متقاضیان تحصیل در خارج

کد خبر: ۶۳۸۲۶۶
|
۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۳ 06 November 2016
|
7264 بازدید
قائم مقام وزارت بهداشت ضمن هشدار به متقاضیان تحصیل در خارج، از ارزشیابی مجدد اعتبار دانشگاه‌های خارج از کشور خبر داد و گفت: این ارزشیابی بر اساس رتبه بندی‌های بین المللی انجام می گیرد و نتایج آن تا چند روز آینده اعلام می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید اکبری با اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس تصمیم وزارت بهداشت دانشگاه‌های خارجی مورد تایید این وزارتخانه مجددا بر اساس شاخصه‌های بین‌المللی شناخته شده نظیر رتبه‌بندی‌های تایمز، QS و شانگ‌های  مورد ارزیابی‌ قرار  می‌گیرند.  در حال حاضر در مرحله نهایی این ارزشیابی قرار داریم و نتایج آن تا چند روز آینده اعلام خواهد شد.

وی در ادامه به تصمیم اخیر دولت هند مبنی بر عدم پذیرش تقاضای تحصیل دانشجویان خارجی در رشته‌های دندانپزشکی و پزشکی اشاره کرد و گفت: آنچه در هند اتفاق افتاده این است که دیوان عالی این کشور سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام کرد برای جذب دانشجو باید ابتدا این دانشجویان در یک امتحان ورودی شرکت کنند. دانشگاه‌های هندوستان برای دانشجویان رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی  این آیین‌نامه را اجرایی کردند و دانشجویانی وارد دانشگاه‌ها شدند که در این آزمون پذیرفته شده باشند.

قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در ادامه تاکید کرد: برداشت دانشگاه‌های هند از ابلاغ فوق این بوده که دانشجویان خارجی لازم نیست این آزمون ورودی را بگذرانند در نتیجه تمامی دانشجویان از جمله دانشجویان ایرانی بدون اینکه در آن آزمون شرکت کنند در دانشگاه‌ها پذیرفته شدند که اخیراً دیوان عالی هند اعلام کرد قانون فوق شامل دانشجویان خارجی نیز خواهد شد.

وی همچنین گفت: در حال حاضر همه دانشگاه‌های هند ابلاغ دیوان عالی این کشور را اجرایی نکرده‌اند و تاکنون نیز مشکلی برای همه دانشجویان ایجاد نشده، اما از نظر وزارت بهداشت این موضوع کاملا یک مساله داخلی است و نمی‌شود در تصمیم‌گیری‌های آن کشور دخالت کرد اگرچه سفارت و نماینده علمی جمهوری اسلامی ایران در هندوستان این موضوع را پیگیری می‌کنند.

دکتر اکبری تاکید کرد: بر اساس اطلاعات موجود تاکنون حدود 100 دانشجوی ایرانی شاغل به تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در نتیجه اجرایی شدن تصمیم فوق در برخی از ایالت‌های کشور هندوستان  با مشکل مواجه شدند، اما دانشجویان ورودی سال‌های گذشته مشکلی در این زمینه ندارند.

قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه خانواده‌ها در انتخاب دانشگاه خارجی مورد تحصیل فرزندان خود دقت کافی داشته باشند، گفت: به منظور جلوگیری از بروز اتفاقاتی نظیر آنچه در دانشگاه‌های هند اتفاق افتاده است و برخی مسایل دیگر، خانواده‌ها برای تحصیل فرزندانشان در خارج از کشور دانشگاه‌هایی را انتخاب کنند که اولا مورد تایید وزارت بهداشت است و دوم اینکه آن دانشگاه‌ در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی جایگاه مشخصی دارد. چرا که برخی موضوعات در این دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد که کاملا داخلی و خارج از اراده مسئولین و وزارت بهداشت است.

دکتر اکبری در پایان با بیان اینکه شانس قبولی در دانشگاه‌های داخلی افزایش پیدا کرده است خاطر نشان کرد: با توجه به تغییری که در ارزشیابی دانشگاه‌های خارجی مورد تایید وزارت بهداشت اعمال می‌شود، لازم است خانواده‌ها آخرین اطلاعات را درخصوص دانشگاه‌های مورد تایید کسب کنند اگرچه با توجه به وجود ظرفیتهای آموزشی زیادی که در داخل کشور ایجاد شده است، توصیه می‌شود دانشجویان ادامه‌تحصیل خود را در دانشگاه‌های داخلی شروع کنند، چراکه اگر فردی از میزان متوسطی از توانمندی علمی بهره‌مند باشد می‌تواند براحتی وارد دانشگاههای داخل کشور شود و لزومی ندارد به این منظور به خارج از کشور عزیمت نماید، بعلاوه اینکه اگر فردی نتواند از طریق قبولی در کنکور وارد دانشگاه شود شانس بسیار کمی برای موفقیت در دانشگاههای خارج از کشور نیز خواهد داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟