بازگشت ۸۵۰ هزار زائر به کشور

کد خبر: ۶۴۱۹۹۷
|
۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴ 19 November 2016
|
4014 بازدید
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: مرز مهران همچنان تا اطلاع ثانوی برای خروج زائران اربعین مسدود است و فقط زائران برای ورود به کشور می‌توانند از این مرز بهره بگیرند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، حمیدرضا گودرزی درباره آخرین وضعیت بازگشت زائران اربعین حسینی به کشور و شرایط مرز مهران اظهار کرد: وضعیت عبور و مرور در مرزهای سه‌گانه مناسب است و موج بازگشت زائران نیز آغاز شده که تا پایان هفته ادامه دارد.

وی ادامه داد: تا ظهر امروز شنبه 29 آبان ماه بیش از 850 هزار نفر از زائران اربعین حسینی از مرزهای سه‌گانه وارد کشورمان شده‌اند و از روزهای آتی رفته‌رفته بر تعداد زائرانی که به کشور باز می‌گردند، افزوده خواهد شد.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره وضعیت مرز مهران نیز تصریح کرد: مرز مهران همچنان تا اطلاع ثانوی برای خروج زائران اربعین مسدود است و فقط زائران برای ورود به کشور می‌توانند از این مرز بهره بگیرند.

گودرزی عنوان کرد: خوشبختانه زائران در ساعتهای گذشته همکاری مناسبی در مرز مهران انجام داده‌اند و به‌تدریج شاهد خالی شدن محوطه پایانه مرزی از وجود متقاضیان فاقد مجوز سفر و سایر زائران هستیم و در حال حاضر شرایط در این منطقه مساعد است.

وی تاکید کرد: زائرانی که پایانه‌های مرزی مهران، چذابه و شلمچه را برای بازگشت به کشور انتخاب می‌کنند باید ضمن مدیریت سفر خود تمامی نکات ایمنی و رانندگی در جاده‌ها را مورد توجه جدی قرار دهند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟