خسارات ناشی از بارش برف سنگین در مازندران

کد خبر: ۶۴۳۲۵۹
|
۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱ 24 November 2016
|
6268 بازدید
مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: از روز سه‌شنبه شاهد بارش برف و باران در مازندران بودیم که خسارت‌هایی را در حوزه راه، برق، کشاورزی و سایر به همراه داشت.
 
به گزارش فارس، علی‌اصغر احمدی در شهرستان ساری، اظهار کرد: از روز سه‌شنبه شاهد بارش برف و باران در مازندران بودیم که خسارت‌هایی را در حوزه راه، برق، کشاورزی و سایر به همراه داشت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در محورهای هراز، سوادکوه، کندوان و سمنان ـ مازندران تردد جریان دارد، اضافه کرد: با توجه به بارش برف و باران احتمال یخ‌زدگی محور وجود دارد که رانندگان باید مجهز به زنجیرچرخ باشند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به اینکه بخش عمده راه‌های فرعی استان باز است، افزود: بخش‌های کوهستانی دودانگه، چهاردانگه، دوهزار تنکابن، آلاشت و چمستان مسدود بوده و اقدامات بازگشایی در حال انجام است.

احمدی به قطعی حدود 40 درصدی برق بخش چمستان نور اشاره کرد و گفت: اکیپی قرار است فردا به منطقه اعزام شوند و پس از بازگشایی جاده بخش چمستان ـ لاویج نسبت به رفع مشکل قطعی برق اقدام کنند.

وی با اعلام اینکه برف اخیر خسارت‌هایی را به بخش کشاورزی مازندران وارد می‌کند، تصریح کرد: لازم است کشاورزان از توصیه‌های کارشناسان و صاحب‌نظران درباره راه‌های کنترل و جلوگیری از یخ‌زدگی بهره بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران در مورد قطعی گاز، بیان کرد: به جز شهرهای آمل و بابل در شهرهای دیگر مشکل خاصی نداریم که قرار شد با هماهنگی مدیرعامل شرکت گاز از استان‌ها و شهرهای هم‌جوار برای انتقال گاز به این شهرها اقدام شود.

این مسؤول یادآور شد: صبح روز چهارشنبه مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی تعطیل اعلام شده  و برای جلوگیری از افت فشار گاز روز پنج‌شنبه ادارات شهرستان چالوس به جزء دستگاه‌های خدمت‌رسان تعطیل اعلام شد.

وی در پایان گفت: این سامانه بارشی از بعدازظهر فردا از مازندران خارج شده و روز جمعه چو پایداری در آسمان استان حاکم می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟