جدول وضعیت کیفی خودروهای داخلی

از میان 41 خودرو مورد بررسی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، 21 خودرو با درجه کیفی یک ستاره تولید می شوند.
کد خبر: ۶۴۴۸۹۱
|
۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲ 01 December 2016
|
37134 بازدید
|
۶
از میان 41 خودرو مورد بررسی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، 21 خودرو با درجه کیفی یک ستاره تولید می شوند.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، طبق آخرین گزارش ارزیابی کیفیت خودرو ها که در مهرماه سال جاری منتشر شده تعداد خودروهای تولید شده در این ماه به 78 هزار و 816 دستگاه رسیده که نسبت به شهریور ماه 21 هزار و 873 دستگاه رشد داشته است.

براین اساس سهم خودروهای سواری از کل تولیدات با یک درصد افزایش از 93 به 94 درصد و سهم تولید وانت از 7 درصد به 6 درصد کاهش یافته است؛‌ بیشترین خودرو تولید شده طی شهریور و مهرماه خودرو پژو 206 و کمترین آن در مهرماه آریو و در شهریور ماه برلیانس H330 بوده است.
 
بیشترین تولید وانت در شهریور و مهرماه از آن نیسان دوگانه سوز و کمترین تولیدات نیز مربوط به وانت دیزل زامیاد در ماه مهر است؛ گفتنی است در شهریور کمترین تولید وانت مربوط به خودروی تندر بوده است.

خودروهای سواری
 
در جدول سطوح کیفیت خودروها پنج طبقه بندی وجود دارد که مربوط به خودروهای زیر 25،‌ 25 تا 50،‌ 50 تا 70، 75 تا 100 و بالاتر از 100 میلیون تومان است.

در کلاس خودرویی پایین تر از 25 میلیون تومان پنج خودرو که تماما مربوط به شرکت خودرو سازی سایپا و زیر مجموعه آن یعنی پارس خودرو است، قرار دارد ؛‌خودروهایی نظیر تیبا،‌سایپا 131 و سایپا 111 در این طبقه بندی هستند که طبق بررسی های انجام شده تنها یک ستاره کیفیت را دریافت کرده اند.
 
فاجعه کیفیت در خودرو های داخلی/ تولید21 خودرو با با یک ستاره کیفی

در دومین کلاس خودرویی که شامل سواری های بین 25 تا 50 میلیون تومان است، اکثر خودرو های ایران خودرو،‌ تعداد محدودی از سواری های سایپا و مدیران خودرو وجود دارد؛‌بر این اساس از سواری های این طبقه خودرویی می توان به انواع خودرو های تندر90،‌ پژو پارس،‌ پژو 405،‌سمند،‌ پژو 206،‌ دنا، رانا از محصولات ایران خودرو و سواری پارس تندر، ساندرو و تیبا از تولیدات خودروسازی پارس خودرو و سایپا اشاره کرد. همچنین دو خودروی ام وی ام 315 و ام وی ام 110 دو دستگاه از سواری گروه خودروسازی مدیران خودرو نیز در این طبقه بندی اند.

دراین طبقه بندی یک خودرو با چهار ستاره،‌ شش خودرو با سه ستاره،‌ دو خودرو با دوستاره و هشت خودرو با یک ستاره کیفی وجود دارند.
 
بهترین کیفیت خودروی سواری کلاس 25 تا 50 میلیون تومان متعلق به رنو ساندرو از گروه خودروسازی پارس خودرو بوده است که 4 ستاره کیفیت را دریافت کرده است؛‌لازم به ذکر است از 40 محصول مورد بررسی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران خودرو هیچ خودروی دیگری نتوانسته در مهرماه چهار ستاره کیفی دریافت کند.

همچنین کیفیت خودروی پ‍ژو 206 SD از دو ستاره شهریور ماه سال جاری به سه ستاره کیفی در مهرماه ارتقاء یافته است.
 
سومین طبقه خودروهای مربوط به سواری های بین 50 تا 75میلیون تومان است که 5 خودرو از محصولات کرمان موتور،‌مدیران خودرو،‌پارس خودرو و بن رو را شامل می شود.

علاوه برقیمت بالای این کلاس کیفیت خودرو ها چندان مورد رضایت نیست چراکه از مجموع پنج خودرو تنها جک جی 5 و برلیانس h330 دوستاره کیفیت دریافت کرده و مابقی سواری ها یعنی ‌ام وی ام 550 و لیفان 60X تنها یک ستاره کیفیت دریافت کرده اند.

گفتنی است خودرو آریو از محصولات شرکت بن رو توانسته در مهرماه با افزایش کیفیت خودروهای تولیدی خود، از یک ستاره به دو ستاره کیفیت ارتقاء یابد.
 
چهارمین گروه از خودروهایی که توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران زیر ذره بین قرارگرفته اند،‌سواری های بین 75 تا 100 میلیون تومان هستند که رتبه کیفی این گروه نیز علی رغم هزینه های بالا به بیش از سه ستاره نمی رسد.

در این رتبه بندی چهار خودرو از محصولات سایپا،‌مدیران خودرو،‌ بهمن موتور و کرمان خودرو وجود دارد که شامل سواری کیا سراتو با سه ستاره،‌تیگو 5 با سه ستاره،‌آسا با دو ستاره و جک اس 5 با دو ستاره کیفی می شود.؛‌خودرو تیگو 5 تنها خودرویی بوده که در این گروه توانسته با بهبود کیفیت از دوستاره شهریورماه به سه ستاره در مهرماه را کسب نماید.

آخرین گروه بندی خودروها مربوط به سواری های بالای 100 میلیون تومان است که تنها شامل دوخودروی گرند ویتارا و مزدا 3 جدید می شود که به ترتیب برای دو خودرو سازی ایران خودرو خراسان و بهمن موتور است؛‌دو خود روی این گروه سه ستاره کیفی از پنج ستاره را کسب کرده اند.

خودروهای وانت
 
در گروه وانت های تولید شده نیسان دوگانه سوز بیشترین تولید وانت های شهریور و مهرماه از آن خود کرده و کمترین تولیدات نیز مربوط به وانت دیزل زامیاد در ماه مهر است؛ گفتنی است در شهریور کمترین تولید وانت مربوط به خودروی تندر بوده است.

در گروه خودروهای وانت تنها یک کلاس وجود دارد که مربوط به سواری های پایین تر از 50 میلیون تومان است؛‌این گروه شامل هفت نوع وانت از شرکت های ایران خودرو،‌ بن رو،‌ بهمن موتور و زامیاد می شود؛‌در میان این خودرو ها تنها وانت تندر ایران خودرو توانسته سه ستاره کیفی را دریافت کند،‌ این در حالی است که وانت هایی نظیر 151 سایپا،‌وانت مزدا، دیزل و نیسان دوگانه سوز زامیاد و وانت آریسان ایران خودرو تنها یک ستاره ایمنی دریافت کرده اند.

شایان ذکر است کیفیت وانت های تولیدی طی دوماه شهریور و مهر ثابت بوده و بهبود یا افتی نداشته است.
 
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۶
soroush
|
Saudi Arabia
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۱
ایول پرایدم با یک ستاره کیفیتش با با ام وی ام 550 و لیفان ایکس 60 برابری می کنه !
saeed
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۱
واقعا خسته نباشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۱
ستاره كه نه ، ترقه هم براشون زياده .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۱
میشه بگین اقایون کارشناس بر چه اساسی ستاره دادن؟
اصلا کی همچین نظرات جالبی داده
ساندرو ۴ ستاره و مزدا ۳ ستاره تیگو ۳ ستاره جک اس ۵ دو ستاره!!!!!!!!!
فک کنم مادربزرگ من بیشتر از این اقای کارشناس از ماشین حالیش بشه
hamid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۱
وضعیت الودگی هوا رو ببینید بعد از کیقیت حرف بزنید.این کیفیت رو با چه استانداردی طراحی شده؟
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
اگه دقت کنید.هر ستاره مربوط میشه به یک رنج قیمت.یک ستاره پراید تو رنج خودشه و الباقی هم هر کدوم تو رنج قیمت خودشون درجه گرفتن
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟