اظهارات وزیر ارشاد درباره‌ی شبکه‌های اجتماعی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متأسفانه ما در حوزه شبکه‌های اجتماعی چنانچه شایسته نظام‌مان باشد، کاری انجام ندادیم و لذا این شبکه‌ها عملا رها هستند.
کد خبر: ۶۴۵۶۹۸
|
۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۳ 04 December 2016
|
4479 بازدید
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متأسفانه ما در حوزه شبکه‌های اجتماعی چنانچه شایسته نظام‌مان باشد، کاری انجام ندادیم و لذا این شبکه‌ها عملا رها هستند.

به گزارش ایسنا، سیدرضا صالحی امیری 14 آذر ماه در جمع خبرنگاران درباره همایش ملی سبک زندگی که ۱۴ و ۱۵ آذرماه در هتل لاله در حال برگزاری است، بیان کرد: در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی تصمیم‌گیری شد؛ ما شبکه اجتماعی را نه یک تهدید مطلق و نه یک فرصت می‌دانیم بنابراین مدیریت آن را به عنوان دستور کار دولت قرار دادیم.

او ادامه داد: من معتقدم ما می‌توانیم از شبکه‌های اجتماعی برای اصلاح روش زندگی استفاده بسیاری ببریم. همایش امروز با هدف شناخت ابعاد، اجزا، اضلاع سبک زندگی ایرانی-اسلامی و شناخت راهبردها و راهکارهایی برای تحقق این خواست مهم در جامعه است.

وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: نکته‌ای است که به اعتقاد من مهم است و باید از سطح شعار و همایش عبور کنیم و برنامه عملیاتی و اجرایی آن را در سطح جامعه، پایش و رصد کنیم.

صالحی امیری ادامه داد: سبک زندگی مقوله یک روزه، یک ماهه و یا یک ساله نیست بلکه نگاه بلندمدتی است. اصولا ما در حوزه فرهنگ، ادبیاتی که به کار می‌بریم مربوط به دهه اول و دوم انقلاب است و دلیل آن این است که تحولات فرهنگی، تحولاتی است که در بستر زمان شکل می‌گیرد، سبک زندگی ایرانی-اسلامی نیازمند بازتعریف و شناخت شاخص‌ها است، در این همایش بحثی را که ارائه کردم شناخت مفهومی و تبدیل شعار سبک زندگی به گفتمان است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: من معتقدم باید از شعار، تبلیغات و بنر عبور کنیم و گفتمان‌سازی را در جامعه فرهنگ ایران شکل دهیم. عاشورا در جامعه ایران به یک گفتمان تبدیل شده است، می‌بینید که در همه ادوار و در هر شرایطی جامعه، عاشورا را با عمق جان خودش پاس می‌دارد، گفتمان‌سازی در سبک زندگی یک نکته مهم محسوب می‌شود که کانون‌های متفاوتی دارد، من کانون اول را خانواده می‌دانم.

صالحی امیری با اشاره به اینکه کانون دوم مدرسه و آموزش و پرورش است،‌گفت: این کانون جایگاه مهمی دارد که باید به آن توجه کرد. صداوسیما سطح سومی دارد که با سریال‌ها و تولیدات خود می‌تواند سبک زندگی را اصلاح کند. نهاد روحانیت و نخبگان از نظر من در سطح چهارم قرار دارد زیرا رسالت اصلی روحانیت تربیت اجتماعی است.

او بیان کرد: یکی دیگر از کانون‌های اصلی، شبکه‌های اجتماعی هستند که مجموعه‌ای از فرصت‌ها و تهدیدها محسوب می‌شوند. رسالت نهادهای فرهنگی تولید و بازتولید فراورده‌های مفید فرهنگی برای اصلاح سبک زندگی در این شبکه‌ها است، متأسفانه ما در حوزه شبکه‌های اجتماعی چنانچه شایسته نظام بوده کاری انجام ندادیم و لذا این شبکه‌ها عملا رها هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سوالات خبرنگاران که مرتبط با همایش ملی سبک زندگی نبود پاسخ نداد و همچنین در پاسخ به یکی از خبرنگاران که پرسید با توجه به اینکه آقای روحانی تأکید کرده است دولت بنایی برای فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی ندارد آیا درست است که برخی از شبکه‌ها می‌خواهند فیلتر شوند؟ گفت: من خیلی متشکرم و با توجه به برنامه‌هایی که دارم باید از شما خداحافظی کنم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟