رئیس جمهور به آذربایجان غربی سفر می‌کند

کد خبر: ۶۵۰۳۸۰
|
۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰ 22 December 2016
|
3678 بازدید
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تا پایان سال، رئیس جمهور برای افتتاح پنج پروژه بزرگ مقیاس به آذربایجان‌غربی سفر می‌کند.

به گزارش تسنیم، تقی کهوریان با اشاره به افتتاح پنج پروژه عمرانی بزرگ مقیاس تا پایان امسال توسط رئیس جمهور اظهار داشت: امسال روحانی سدهای سیلوه و سردشت، راه آهن مهاباد ـ نقده، فرودگاه ماکو و دامداری صنعتی دو هزار راسی پگاه سلماس را افتتاح می‌کند.

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به لغو سفر حمید چیت‌چیان وزیر نیرو به استان گفت: این سفر به سبب بارندگی و برودت هوا در استان لغو شد اما به زودی این سفر انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: وزیر نیرو در این سفر به شهرستان‌های پیرانشهر و سردشت عزیمت کرده و از نزدیک شاهد آب‌گیری اولیه سد سردشت و سد سیلوه پیرانشهر قرار می‌گیرد و تا پایان سال نیز این پروژه‌ها توسط رئیس جمهور افتتاح می‌شود.

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی بیان کرد: حمید چیت‌پیان در سفر به سردشت، سامانه آب و فاضلاب این شهرستان را نیز افتتاح می‌کند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟