الکترونیکی شدن انتخابات ۹۶ شوراهای اسلامی

کد خبر: ۶۵۰۹۰۹
|
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۱ 24 December 2016
|
4278 بازدید
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت کشور از توافق این وزارتخانه با هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برای الکترونیکی شدن انتخابات ۹۶ شوراهای شهر و روستا خبرداد.

به گزارش فارس، امیر شجاعان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت کشور در پاسخ به این سوال که آیا توافق نهایی با هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به منظور الکترونیکی شدن انتخابات 96 انجام گرفته یا خیر، اظهارداشت: توافق اولیه برای الکترونیکی شدن انتخابات 96 شوراهای اسلامی شهر و روستا انجام گرفته اما هنوز صورتجلسه نهایی امضاء نشده است.

وی با اشاره به توان و ظرفیت وزارت کشور نسبت به برگزاری الکترونیکی شدن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تصریح کرد: توان و ظرفیتی که می‌توانیم در این زمینه به مرحله اجرا برسانیم حدود 11 هزار شعبه اخذ رأی است که این آمادگی را به هیأت نظارت اعلام کردیم و آنها هم استقبال کردند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت کشور تاکید کرد: باید در جلسه مشترک با هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، شیوه، محل اجرا و تعداد شعباتی که می‌خواهند الکترونیکی برگزار شوند، مشخص کنیم.

شجاعان در پاسخ به این سوال که آیا در استان تهران انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: درباره استان تهران و یا محل‌های دیگر هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و در جلسه آتی با هیأت نظارت درباره مطالب مطرح شده تصمیم‌گیری خواهد شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟