فیلم سینمایی «امپراتوری جهنم» به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیه کنندگی محمد خزاعی که مدت هاست کلید خورده، در سکوت کامل خبری و با چراغ خاموش مراحل تولید را پیموده است؛ پروژه ای که شاید بتواند موفقیت شیخ طادی با روزهای «روزهای زندگی» در جشنواره سی ام را، در جشنواره سی و پنجم تکرار کند.
به گزارش «تابناک»؛ این فیلم جدی ترین اثر سینمایی است که در سینمای ایران به نقد جنایات خاندان آل سعود و ریشه های رشد و گسترش گروه داعش و جریان های تکفیری و افراطی در منطقه، اروپا و آمریکا می پردازد.
شیخ طادی کارگردان «امپراتوری جهنم» پیش از این فیلم «شکارچی شنبه» و «روزهای زندگی» را در کنار آثار متعدد دیگر در کارنامه دارد؛ ضمن اینکه محمد خزاعی، تهیه کننده «قلاده های طلا» یکی از سیاسی ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران پشت این پروژه قرار دارد.
نکته مهم در تولید این پروژه سکوت و حرکت چراغ خاموش آن در مسیر تولید است که از چشم رسانه های داخلی و خارجی پنهان مانده و گفته می شود اغلب سازمان ها و نهادهای انقلابی کشور با آن همکاری دارند.
فقدان آثار استراتژیک پیرامون موضوعات منطقه ای در کنار تنش ها و چالش ها با دولت آل سعود به ویژه، بعد از قطع روابط و تیره تر شدن مناسبات دیپلماتیک دو کشور پس از "فاجعه منا" و اقدامات ایذایی علیه همدیگر تا رودرویی نظامی در جنگ های نیابتی در یمن و سوریه و ... فضای پیرامونی این فیلم را جدی تر می سازد.
این فیلم یکی از بزرگ ترین پروژه های بین المللی سینمای ایران در سال های اخیر محسوب می شود که از چند ماه پیش کلید خورده و نگاهی دارد به فلسفه و چگونگی به وجود آمدن گروه داعش و دیگر گروه های تندرو و رادیکال اسلامی در اروپا و آمریکایی شمالی و پشت پرده های «پیوند عربی- عبری» و همکاری صهیونیسم بین الملل و خاندان آل سعود را روایت و تصویر می کند.
شاید پس از گذشت پنج سال از نمایش فیلم جنجالی پادشاه شن ها، ساخته نجدت انزور، کارگردان سوری این روزها، این فیلم مهم ترین فیلم با محوریت موضوعات منطقه ای و افشای ماهیت و اقدامات دولت آل سعود در رویدادهای جهان اسلام و ترورهای اروپا و آمریکاست.
«امپراتور جهنم» اندیشه بیمار یک مفتی را به تصویر کشیده و در نهایت به این جمع بندی رسیده است که اندیشههای مخرب مفتیهایی از این دست تا چه اندازه میتواند زیرساختهای جهان اسلام را به خطر اندازد. اینها البته طرح اولیه شیخ طادی از فیلمنامهاش است و احتمال دارد، طرح نهایی فیلم تفاوتهایی با این مقدمات داشته باشد.
فرخ نعمتی، علیرام نورایی، علی نصیریان، عنایت شفیعی، کوروش زارعی و چند بازیگر لبنانی در فیلم تازه شیخ طادی به ایفای نقش پرداخته اند. باید دید آیا این فیلم به سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر می رسد و پرویز شیخ طادی که پیش از این با فیلم «روزهای زندگی» به سیامین جشنواره بین المللی فیلم فجر توانست جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم را به دست آورد، موفقیتش را در این دوره از جشنواره تکرار می کند؟