امگا به عنوان وقت نگه دار رسمی بازی های المپیک به فعالیت خود ادامه خواهد داد تا رابطه خود را با جنبش المپیک به مجموع 29 المپیک برساند.
کمیته بین‌المللی المپیک قرارداد مشارکت خود را با شرکت امگا تا سال 2020 تمدید کرد.
به گزارش فارس، کمیته بین المللی المپیک اعلام کرد که قرارداد همکاری و مشارکت خود با شرکت امگا را تا سال 2020 گسترش داده است که شامل بازی های المپیک المپیک زمستانی 2014 سوشی، المپیک 2016، المپیک زمستانی 2018 و المپیک 2020 می شود.
در این اعلامیه که در موزه المپیک لوزان سوئیس تهیه شده، آمده است: امگا به عنوان وقت نگه دار رسمی بازی های المپیک به فعالیت خود ادامه خواهد داد تا رابطه خود را با جنبش المپیک به مجموع 29 المپیک برساند.
ژاک روگ با استقبال از گسترش قرارداد با شرکت امگا در این رابطه اظهار داشت که علاقه و تعهد امگا به ورزشکاران و پایداری به جنبش المپیک منبع مطمئنی برای کمیته بین المللی المپیک و برگزار کنندگان بازی های المپیک خواهد بود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین