مذاکره ایران و ترکیه برای حذف دلار و یورو

کد خبر: ۶۶۰۲۶۹
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۲ 26 January 2017
|
6111 بازدید
|
۲
مقامات بانکی ایران و ترکیه برسر حذف دلار و یورو از تجارت دوجانبه و تجارت با ارز محلی با یکدیگر مذاکره کردند.
 
به گزارش تسنیم، اولین نشست کمیته مشترک بانکی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه روز چهارشنبه 6 بهمن‌ماه 1395 با حضور حسن یعقوبی مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی، و ممت تاشکین، قائم مقام معاونت اجرایی بانک مرکزی ترکیه برگزار شد.

در این نشست روسای هیئت‌های مذاکره کننده در خصوص رفع مسایل بین بانکی ایران و ترکیه، تجارت با ارز محلی، اتصال سوئیچ کارت‌های بانکی دو کشور و برگزاری مستمر کمیته مشترک بانکی در بازه‌ سه ماهه مذاکره به بحث وگفت‌وگو پرداختند که در نهایت منجر به امضای سند تفاهم‌نامه همکاری بانکی میان دو طرف شد.

تفاهم‌نامه گسترش همکاری بانکی ایران و ترکیه در راستای تسهیل شرایط دستیابی به هدف مورد توافق روسای جمهوری دو کشور مبنی بر حصول تجارت 30 میلیارد دلاری میان ایران و ترکیه تا پایان سال میلادی جاری به امضا رسیده است و به موجب آن نشست آتی این کمیته با حضور نمایندگان بانک‌های تجاری و سازمان‌های اقتصادی دو کشور، در اسفند ماه امسال به میزبانی کشور ترکیه برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
ارز هیچ یک از کدام پایدار و با ثبات نیست، هر دو هر چند وقت یکبار کم ارزشتر میشوند. پس باز باید در مورد ارز سومی توافق کنند. مثلا یوان چین!!!
حذف دلار به دلیل مشکلات بانکهای امریکایی منطقی هستش ، مشکل یور چی هست !
تاریخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
غرب با راه انداختن پول واحد مثل دلار و یورو در میان کشورهای فقیر در واقع تورم خود را به کشورهای فقیر و ضعیف روانه می کند و می تواند با چاپ پول بی پشت وانه اما بین المللی مواد اولیه صنایع خود را تامین کند کشورها باید مثل گذشته با واحدهای پولی رایج در کشورها معامله و مبادله کالا و خدمات را انجام دهند و این به نفع کشورهای درحال توسعه و فقیر هست
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟