تسنیم نوشت: باز هم تنبیه بدنی دانشآموزان درمدارس کشور ثبت شد و این بار نوبت دانشآموزان مدرسهای ابتدایی در شهر قائنات خراسان جنوبی بود تا به دلیل درس نخواندن و شیطنت با شیلنگ توسط معلم تنبیه شوند.
باز هم روز گذشته ماجرای تنبیه بدنی دانشآموز ابتدایی یکی از مدارس شهر قائنات از توابع استان خراسان جنوبی توسط والدین دانشآموز در فضای مجازی منتشر شد.
آنگونه که خانواده این دانشآموز مدعی هستند علت تنبیه بدنی پسرشان کم شدن نمره یکی از دروس است و معلم اقدام به تنبیه وی با شیلنگ کرده است و آثار جراحت بر روی بدن دانشآموز به طور کامل نمایان است.
اما طبق اعلام مسئولان آموزشوپرورش، این تنبیه فقط مختص به یک دانشآموز نبوده و متاسفانه معلم اقدام به تنبیه 6 دانشآموز با شیلنگ کرده است.
سید رحیم میرشاهولد مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش در این رابطه گفت: معلم مدرسه 6 دانش آموز را تنبیه و از شیلنگ استفاده میکند که این مسئله منجر به آسیب بدنی به دانشآموزان شده است.
وی افزود: پرونده معلم خاطی به هییت رسیدگی به تخلفات اداری ارسال شده است و به این پرونده در روز شنبه 9 بهمن 95 بهمن رسیدگی خواهد شد و رأی لازم برای معلم خاطی صادر خواهد شد در خصوص مدیرمدرسه نیز به دلیل آن که به طور شایسته دراین ماجرا عمل نکرده است٬ روز شنبه تصمیمگیری خواهد شد و به احتمال زیاد وی نیز از سمت خود عزل میشود.
در همین رابطه عباس لامعی مدیرکل آموزشوپرورش خراسان جنوبی ضمن عذرخواهی از خانواده دانشآموزان بابت رفتار این معلم عنوان کرد: با این معلم طبق مقررات برخورد خواهد شد.
به گزارش تسنیم، در هفته جاری تنبیه بدنی دیگری در مدارس کشور به وقوع پیوست که بر این اساس معلم یکی از مدارس گرگان در پایه هفتم به دلیل ناراحتی ناشی از پاسخ ندادن دانش آموز به سوال ریاضی با زدن سیلی به صورت و چشم شاگردش آسیب زده است.
قربانعلی بذرافشان مدیر روابط عمومی آموزشوپرورش استان گلستان نیز با تایید این تنبیه بدنی عنوان کرد: موضوع تخلف معلم مربوطه باید مورد بررسی دقیق قرار گرفته تا امکان اظهارنظر دقیق فراهم باشد. معلمان حق تنبیه بدنی دانش آموزان را ندارند و در صورت مشاهده یا تایید این موضوع با متخلف برخورد قانونی شدید خواهد شد.
به گزارش تسنیم، اگر چه طبوق قوانین آموزش وپرورش، تبیه بدنی دانشآموزان در مدارس تخلف است اما متاسفانه هر سال شاهد تکرار چنین معضلی هستیم به گونهای که گاه تنبیههای اعمال شده منجر به آسیب جسمی دانشآموز میشود و این به جز آسیبهای روانی و دلزدگی از مدرسه است.
تنبیه در سیستم آموزشی کشور به معنای متوجه و آگاه کردن دانشآموز از خطای خود است اما هماکنون این مقوله با کتک زدن دانشآموزان یکسان شده است و اگرچه پرونده معلمان مرتکب این تخلف به هییت رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع میشود اما جای سوال است که چگونه این معضل همچنان درمدارس کشور مشاهده میشود؟
در همین رابطه یکی از معلمان به خبرنگار تسنیم گفت: در بحث تنبیه بدنی معمولا تلاش میکنند با وساطت رضایت خانواده دانشآموز را کسب کنند البته اگر شکایت قضایی توسط خانواده دانشآموز صورت بگیرد بحث طبق روال قانونی پیش خواهد رفت اما باید توجه داشت که هماکنون معلمان مکانیزم خاصی را برای تنبیه یا تشویق دانشآموزان خود در کلاس درس ندارند و عمده آنها برای تنبیه دانشآموز خاطی یا به نمره متوسل میشوند یا به کتک زدن دانشآموز که هیچ یک از این موارد تأثیرگذارنیست.