بنا بر نظرسنجی بلومبرگ از تحلیلگران، صادرات نفت خام آمریکا آماده بیشتر شدن از صادرات چهار عضو سازمان کشورهای صادرکننده پتروشیمی (اوپک) می باشد. بنابه گفته این تحلیلگران ایالات متحده به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت در جهان می توانسته است که حداقل به میزان 800000 بشکه در روز صادر کند. این رقم بیشتر از میزان صادرات نفت چهار کشور عضو اوپک، لیبی، قطر، اکوادور و گابن است. طبق داده های اداره اطلاعات انرژی در 11 ماه از سال 2016، آمریکا حدود 527000 بشکه در روز صادر کرده است.
به گزارش
تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، مکواری، یک شرکت مدیریت دارایی به بلومبرگ آمریکا گفته است که تولید نفت آمریکا بعد از 5.6 درصد افت تولید به میزان 8.87 میلیون بشکه در سال 2016، به 9.37 میلیون بشکه در روز خواهد رسید. شرکت های نفت ترنر، میسون، لیپو پیشبینی می کنند که تولید نفت آمریکا به بیشتر از 9 میلیون بشکه در روز خواهد رسید درحالی که «وود مک اینزی» رقم کمتر و محافظه کارانه 8.75 میلیون را پیشبینی می کند.
«ویکاس دویودی» تحلیلگر ارشد مکواری به رسانه ها گفت "گودزیلا در واقعیت بزرگ تر است...تولید نفت آمریکا بیشتر از انتظار اکثر مردم خواهد بود." آمریکا شانه به شانه چین بزرگترین وارد کننده نفت دنیا است. این کشور سال گذشته 7.88 میلیون بشکه در روز نفت خام وارد کرده است. با اینحال توضیح خوبی برای رونق صادرات نفت آمریکا وجود دارد. پالایشگاه های آمریکا برای این طراحی شده اند که نفت با تراکم و گوگرد بالا که از کانادا و بخش هایی از خاورمیانه و آمریکای شمالی می آید را پردازش کنند. رشد تولید آمریکا اکثرا در حوزه پرمیان تگزاس و مناطق ایگل فورد است که نفت با کیفیت بالاتری دارند و پالایشگاه های داخلی آمریکا نمی توانند آن ها را پردازش کنند. «دویودی» تحلیلگر مکواری می گوید که "اگر آمریکا نتواند نفتی که تولید می کند را پردازش کند مجبور است که آن را صادر کند."
طبق گفته «اندی لیپو» رئیس شرکت نفت لیپو که یک شرکت مشاوره واقع در «هوستون» است، اگر اوپک به روند کاهش خودخواسته 1.2 میلیون بشکه در روز خود وفادار بماند، بازار می تواند میزان بیشتری از نفت آمریکا را شاهد باشد چرا که اروپا، آسیا و آمریکای لاتین بدنبال عرضه کنندگان جدیدی خواهند بود.
در آخر باید متذکر شد که ممنوعیت 40 ساله بر صادرات نفت خام آمریکا در سال 2015 برداشته شد.