ته چین؛

تکنیک برش گوشت برای استیک

کد خبر: ۶۶۴۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶ 06 February 2017
تعداد بازدید : 6743
کد خبر: ۶۶۴۴۴۶
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶ 06 February 2017
|
43664 بازدید
بازدید 43664
«استیک / Steak» به برش هایی از گوشت گاو گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند و یا در روغن سرخ می‌نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌شده و... صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیم‌کره شمالی به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود؛ اما گوشت استیک را چگونه باید برش زد؟
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟