اینترنت و موبایل در ایران ارزان است یا گران؟

کد خبر: ۶۶۴۵۷۴
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰ 07 February 2017
|
14386 بازدید
|
۹
مروری بر آمارهای تعرفه‌ای در سطح منطقه گویای آن است که قیمت تلفن همراه در ایران سومین قیمت ارزان منطقه بوده و قیمت اینترنت ثابت در کشور رتبه دوم منطقه را به خود اختصاص می‌دهد. قیمت اینترنت پهن‌باند همراه برای سیم‌کارت‌های اعتباری در رتبه دهم ارزان‌های منطقه جا دارد که این قیمت در خصوص سیم‌کارت‌های دائمی به رتبه چهارم ارزان‌های منطقه می‌رسد.

به گزارش ایسنا، طبق آمارهای رسمی ارائه شده جایگاه ایران در حوزه قیمت تلفن همراه، اینترنت پهن‌باند ثابت در سال ۲۰۱۵ میان کشورهای منطقه قابل بررسی است.

رتبه سه ایران در زمینه مکالمات موبایلی
 
طبق اطلاعات ارائه شده در سال ۲۰۱۵ میلادی ایران از منظر هزینه موبایل سومین کشور ارزان منطقه بوده و ارزان‌ترین قیمت مکالمه تلفن همراه مربوط به کشور امارات متحده عربی بوده است. پس از آن قطر در جایگاه دوم قرار گرفته و ایران رتبه سوم را از آن خود کرده است.

اما پس از ایران کشورهای کویت، قزاقستان، عمان، بحرین، عربستان، ترکمنستان، رژیم صهیونیستی، اردن، آذربایجان، گرجستان، پاکستان، عراق، لبنان، مصر، ترکیه، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، فلسطین، یمن، افغانستان و سوریه به ترتیب در جایگاه‌های بعدی قرار داشته‌اند.

در سطح دنیا نیز ایران پانزدهمین کشور ارزان دنیا به‌شمار می‌رود و ارزان‌ترین قیمت‌های این بخش به ماکائو چین مربوط می‌شود.

اینترنت ایران ارزان یا گران؟
 
در حوزه قیمت اینترنت پهن‌باند ثابت نیز پس از کشور کویت، ایران دومین کشور ارزان منطقه در این حوزه به‌شمار می‌رود و پس از آن کشورهای بحرین، قطر و قزاقستان رتبه‌های سوم تا پنجم را به خود اختصاص می‌دهند. در رده‌های بعدی به ترتیب کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی، رژیم اشتغالگر قدس، عمان، آذربایجان، عربستان، لبنان، ترکمنستان، ارمنستان، مصر، گرجستان، عراق، پاکستان، فلسطین، یمن، قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان قرار گرفته‌اند.

همچنین در حوزه قیمت اینترنت پهن‌باند ثابت ایران در سطح جهان رتبه چهاردهم را به خود اختصاص داده و کشور اول دنیا نیز در این حوزه کویت به‌شمار می‌رود.

قیمت اینترنت در سیم‌کارت‌های اعتباری
 
اما در حوزه قیمت اینترنت پهن‌باند همراه در بخش سیم‌کارت‌های اعتباری که بر روی گوشی نصب شده‌اند، ایران رتبه دهم ارزان‌قیمت‌های منطقه را به خود اختصاص داده و پیش از آن کشورهای قطر، کویت، گرجستان، امارات متحده عربی، قزاقستان، بحرین، رژیم اشتغالگر قدس، ترکیه و آذربایجان در رتبه‌های اول تا نهم این جدول قرار گرفته‌اند.

پس از ایران نیز به ترتیب عربستان، عمان، اردون، مصر، ترکمنستان، لبنان، پاکستان، عراق، ارمنستان و قرقیزستان در رتبه‌های ۱۱ تا ۲۰ این جدول قرار گرفته و پس از آنها فلسطین، ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان و یمن در رتبه‌های آخر جدول قرار دارند.

در سطح جهانی نیز از نظر قیمت اینترنت پهن‌باند سیار مبتنی بر سیم‌کارت‌های اعتباری رتبه‌ ایران در سطح دنیا رتبه ۴۶ است و ارزان‌ترین قیمت اینترنت نیز به کشور نروژ مربوط می‌شود.

البته در حوزه قیمت اینترنت پهن‌باند همراه در سیم‌کارت‌های دائمی ایران دارای جایگاه بهتری بوده و رتبه چهار در سطح منطقه را به خود اختصاص داده است. همچنین کشورهای قطر، قزاقستان و عربستان رتبه‌های اول تا سوم این جدول قرار دارند.

پس از ایران کشورهای گرجستان، امارات متحده عربی، ترکیه، کویت، قزاقستان، بحرین، آذربایجان، رژیم اشتغالگر قدس، مصر، اردن، ارمنستان، ترکمنستان، عراق، لبنان، قرقیزستان، پاکستان، فلسطین، ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان و یمن در رده‌های بعدی این جدول قرار گرفته‌اند.

در حوزه سیم‌کارت‌های دائمی و تعرفه اینترنت بر روی آنها هم ایران در دنیا رتبه ۳۵ ارزان‌قیمت‌ها را به خود اختصاص داده و اولین کشور در این حوزه دانمارک به‌شمار می‌رود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
هیچ گرانی بی حکمت و هیچ ارزانی بی دلیل نیست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
این مقایسه جنبه تبلیغاتی دارد . بهتر است قیمت ها بر اساس درآمد مرذم و قدرت خرید باشد
mohamad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
سلام
لطفا برای مقایسه قیمت اینترنت در دنیا اول به حداقل دستمزد اشاره بکنید و بعد حساب کنید ببینید هزینه اینترنت یا هر چیز دیگه مثلا بنزین و غیره چند درصد میشه و اون رو با درصد مشابه در ایران مقایسه کنید.برای مثال در کشور کانادا حداقل دستمزد ساعتی ده و نیم دلار هست و هزینه اینترنت 5 مگ سرعت(واقعی) با ترافیک 20 گیگ با مودم رایگان در منزل ماهیانه حدود 45 دلار در ماه هست که با پرداخت 10 دلار اضافه یعنی 55 دلار در ماه ترافیک بدون محدودیت خواهید داشت. 55 دلار میشه حداقل دستمزد حدود 5 الی 6 ساعت کار یک فرد.حالا حساب کنید آیا میتوان با حداقل دستمزد در ایران با 6 ساعت کار چنین اینترنتی داشت؟ برای بنزین هم همینطور.در نظر داشته باشین که ما حداقل دستمزد 300 و 400 هزار تومان در خیلی از جاها در ایران داریم یعنی ساعتی 1600 تا 2000 تومن.با تشکر
همشهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
کیفیت اینترنت و موبایل را همزمان با قیمت بررسی کنید آن وقت متوجه خواهید شد که هزینه اینترنت و موبایل در ایران از همه جا گرانتر است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
قیمت ها را به ریال محاسبه می کنید یا دلار؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
ارزش پول کویت و نسبت قیمت اینترنت و درآمد برای مردم کویت>>>>>>>>>>>>>> ایران
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی و الی ماشاالله بیشتر از ایرانه.
ازران و گران بودن رو قدرت خرید مشخص میکنه نه اعداد و ارقام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
با این در امدهای عامیانه مردم هیچ چیز ارزان نیست .
ناشناس
|
-
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
باکشورهای پیشرفته مقایسه نمایید.کویت مبنای مقایسه مناسبی نیست
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات