ته چین؛

طرز تهیه استیک در ماهیتابه

کد خبر: ۶۶۵۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸ 07 February 2017
تعداد بازدید : 12177
کد خبر: ۶۶۵۰۱۳
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸ 07 February 2017
|
22464 بازدید
بازدید 22464
استیک یکی از لذیذترین غذاهایی است که ریشه در عصر وایکینگ ها دارد. گوشت استیک که معمولاً گوشت بیات گوساله است، نباید کمتر از نصف بند انگشت باشد، چرا که در غیر این صورت به آن «بیفتک» می گویند. استیک در ظرف های چدنی یا تفلون که فقط کف آنها اندکی چرب شده پخته می شود و به صورت سنتی با کلم بروکلی، نخودفرنگی، هویج و پوره سیب زمینی سرو می شود. ویدیوی طرز تهیه یک استیک فوق العاده را در «تابناک» می بینید
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟