دبیرکل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی:

برخی از همراهی چهره‌های ملی با جبهه‌مردمی هراس دارند

دبیرکل حزب عدالت و توسعه گفت: جناح ها می توانند برنامه ها و دیدگاه های چهره های سیاسی را نقد کنند، اما نباید از حیات و تحرک سیاسی آنان نگران و گلایه مند باشند. مرد سیاست، صحنه را ترک نمی کند؛ پس نباید از همراهی چهره های ملی با نیروهای انقلاب هراس داشت.
کد خبر: ۶۷۱۶۵۱
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰ 26 February 2017
|
2646 بازدید
دبیرکل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی با اشاره به برخی حاشیه سازی های روزهای اخیر گفت: مرد سیاست، صحنه را ترک نمی کند؛ پس نباید از همراهی چهره های ملی با نیروهای انقلاب هراس داشت.

«عبدالحسین روح الامینی» با اشاره به انتخابات پیش رو و تحرکات گروه های سیاسی اظهار کرد: حضور چهره های ملی و صراحت و شجاعت آنان در سیاست ورزی، نشان می دهد که  گفتمان اصیل جمهوری اسلامی، زنده و پویا است و یاران نسل اول انقلاب، امام و رهبری همچنان در صحنه اند.

وی ادامه داد: آقای هاشمی رفسنجانی، چهار بار از (از ٥٥ سالگی تا ٧٩ سالگی) کاندیدای ریاست جمهوری و بارها نامزد نمایندگی و ریاست مجالس شورای اسلامی و خبرگان شد. برخی مواقع  پیروز شد و برخی اوقات رأی نیاورد. آیا می توان بر این  حضور مکرر از سوی جناح های سیاسی خرده گرفت؟

دبیرکل حزب عدالت و توسعه گفت: جناح ها می توانند برنامه ها و دیدگاه های چهره های سیاسی را نقد کنند، اما نباید از حیات و تحرک سیاسی آنان نگران و گلایه مند باشند. مرد سیاست، صحنه را ترک نمی کند؛ پس نباید از همراهی چهره های ملی با نیروهای انقلاب هراس داشت.

وی در پایان تاکید کرد: همه بدانند مردان روزهای سخت همچنان ایستاده اند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟