شکایت چندبازیکن به کمیته انضباطی؛دردسرتازه تراکتورسازی

پس از شکایت بازیکنان خارجی پیشین تراکتورسازی، حالا 5، 6 بازیکن ایرانی هم از این تیم به‌خاطر عدم پرداخت مطالباتشان به فدراسیون فوتبال ایران شکایت کرده‌اند.
کد خبر: ۶۷۲۳۲۶
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷ 28 February 2017
|
3782 بازدید
چند بازیکن ایرانی از تراکتورسازی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرده‌اند.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از شکایت بازیکنان خارجی پیشین تراکتورسازی، حالا 5، 6 بازیکن ایرانی هم از این تیم به‌خاطر عدم پرداخت مطالباتشان به فدراسیون فوتبال ایران شکایت کرده‌اند.

این در حالی است که معمولاً شکایت بازیکنان و مربیان ایرانی در کمیته انضباطی مدت‌ها به طول می‌انجامد و باید دید این بار چه اتفاقی رخ می‌دهد، همین موضوع باعث بروز مشکلاتی شده و برخی باشگاه‌ها به‌تصور اینکه در دنیا هم مشکلاتی به وجود نمی‌آید در پرداخت پول بازیکنان و مربیان خارجی کوتاهی کردند که نمونه آن اخیراً برای دو باشگاه استقلال و تراکتورسازی رخ داد.

باشگاه تراکتورسازی در حال حاضر به‌دلیل شکایت بازیکنان خارجی سابقش، از سوی فیفا با محرومیت مواجه شده و نمی‌تواند بازیکن جدیدی به خدمت بگیرد.
شکایت چندبازیکن به کمیته انضباطی؛دردسرتازه تراکتورسازی 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟