کلاهبرداری با تلفن همراه از زندان

به طور معمول تلفن‌های همراهی که توسط شیادان زندانی برای خالی کردن حساب‌های بانکی شهروندان مورد استفاده قرار می‌گیرد قابل ردیابی نیستند.
کد خبر: ۶۷۴۱۶۸
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۰ 06 March 2017
|
8051 بازدید
ایران نوشت: به طور معمول تلفن‌های همراهی که توسط شیادان زندانی برای خالی کردن حساب‌های بانکی شهروندان مورد استفاده قرار می‌گیرد قابل ردیابی نیستند.

"کلاهبرداری از راه دور" ترفند عجیب شیادانی است که با یک تلفن همراه از داخل سلول زندان، با مردم نگون بخت تماس می‌گیرند و حساب‌های بانکی‌شان را براحتی خالی می‌کنند.
این در حالی است که به طور معمول تلفن‌های همراهی که توسط شیادان زندانی برای خالی کردن حساب‌های بانکی شهروندان مورد استفاده قرار می‌گیرد قابل ردیابی نیستند چراکه آنها با پرداخت میلیون‌ها تومان چنین تلفن‌هایی را خریداری کرده و با وجود کنترل شدید مأموران زندان، درون سلول‌ها به جاسازی حرفه‌ای تلفن‌ها می‌پردازند. به گزارش تسنیم یکی از بازپرسان دادسرای ناحیه 5 تهران در حال رسیدگی به پرونده چند تن از اعضای یکی از این باندهای کلاهبرداری است که افرادش از داخل زندان اقدام به کلاهبرداری از حساب بانکی چند تن از شهروندان کرده‌اند که از 24 میلیون تا یکصد میلیون تومان از این حساب‌ها برداشت شده است. یکی از آنها که مجرم سابقه داری است به تشریح جزئیات کلاهبرداری ها پرداخت.

- خودت را معرفی کن؟
کامبیز هستم، 45 ساله‌ام و صاحب دو فرزند. البته سال 80 از همسرم جدا شدم.
- سابقه داری؟
چندین سابقه کیفری از جمله سرقت مسلحانه، آدم‌ربایی، نزاع، ضرب و جرح و...
- آدم‌ربایی را در چه سالی و چگونه انجام دادی؟
من در سال 79 از محل کارم، بیرون رفتم. قراردادی بودم اما پولم را ندادند، به همین خاطر از محل کارم بیرون آمدم و چند ماه بدون درآمد بودم.دراین مدت فشار زیادی به من وارد شده بود به همین خاطر تصمیم گرفتم مسئول کنسولی یکی از کشورهای عربی را بدزدم و این کار را سال 80 انجام دادم اما دوستم ناجوانمردانه مرا لو داد.
- سرقت مسلحانه چگونه انجام شد؟
بعد از آدم‌ربایی به 10 سال حبس محکوم شدم و مرداد سال 91 حبسم تمام شد و از زندان آزاد شدم. بعد از آزادی هیچ کار و پولی نداشتم تا اینکه حدود ساعت یک بامداد 28 اسفند 91 برای سرقت وارد خانه‌ای در زعفرانیه شدم. اول فکر کردم کسی داخل خانه نیست، مشغول جمع‌کردن قالیچه بودم که ناگهان صدای یک کودک از اتاقش بلند شد و مادر وی برای سرزدن به او، از خواب بیدار شد، زمانی که مادرش به اتاق پذیرایی آمد با بهم ریختگی منزل روبه‌رو شد و مرا دید.
او ترسیده بود و با سر و صدا همسرش را بیدار کرد، من در این زمان یک هفت تیر اسباب‌بازی برداشتم و چون آنها چراغ ها را روشن نکرده بودند متوجه قلابی بودن اسلحه نشدند البته شوکه هم شده بودند، آن شب صاحبخانه (مرد جوان) که وضع مالی خوبی داشت به من 6 هزار دلار داد و گفت بروم؛ او گفت شکایتی نمی‌کند اما مدتی بعد بازداشت شدم.
ماجرای تلفن 20 میلیون تومانی
- کلاهبرداری تلفنی را از چه زمانی آغاز کردی؟
من کلاهبرداری نکردم اما تمام جزئیات این کار را بلدم، چون لکنت زبان دارم نمی‌توانم این کار را انجام دهم اما کاملاً به نحوه انجام آن آگاهم.
من اکنون در زندان تهران بزرگ هستم، قدیم‌ترها در زندان، تلفن در بندها وجود داشت و کلاهبرداری با استفاده از تلفنِ بند انجام می‌شد اما تلفن‌ها جمع شد، اکنون با استفاده از تلفن‌ همراه کلاهبرداری انجام می‌شود، کلاهبردارهایی که تلفنی در زندان کلاهبرداری می‌کنند، معروف به «کلاهزن» هستند.
- در زندان چطور تلفن همراه به دست می‌آورید؟
من مدت ها پیش یک تلفن‌همراه هوشمند را با قیمت 20 میلیون تومان خریدم البته برای کلاهزنی باید از تلفنی استفاده کرد که Gps (مکان‌یاب) نداشته باشد.
- سیم‌کارت را از کجا تهیه می‌کنید؟
سیم‌کارت و شارژ تلفن‌همراه بسیار راحت تهیه می‌شود.
-نحوه کلاهزنی چگونه است؟
قدیم‌ترها با پیامک بود، پیامکی به یک شماره داده و عنوان می‌شد که وی برنده یک جایزه شده است و باید با فلان شماره تماس بگیرد اما اکنون کلاهبرداری با صحبت کردن با فرد موردنظر و فریب‌دادن وی صورت می‌گیرد، کلاهزن ها در واقع روانکاوی نیز می‌کنند و باید از مسائل روز، اطلاعات بانکی و... آگاهی داشته باشند.
اکنون با یک شماره به صورت اتفاقی و اغلب با خط هایی تماس گرفته می‌شود که متعلق به خطوط ثابت همراه اول باشند. پس از اینکه فرد تلفنش را پاسخ داد به وی گفته‌ می‌شود که از روابط عمومی مثلاً رادیو جوان با او تماس گرفته‌ شده است. از وی سؤال می‌کنند که سیم‌کارت متعلق به خودش است و بعد به وی تبریک می‌گویند و اعلام می‌شود که آن شخص برنده کمک هزینه سفر زیارتی شده است.
بعد کلاهزن به صاحب خط می‌گوید شما اکنون در برنامه زنده روی آنتن هستید و فلان وزیر نیز اکنون در برنامه قرعه‌کشی حضور دارد، شماره خط شما از بین خطوط نمونه همراه اول در قرعه‌کشی برنده شده است. اکنون اگر تمایل دارید در برنامه زنده مصاحبه‌ای با شما داشته باشیم، بعد که صاحب‌خط قبول کرد، یک نفر دیگر به‌عنوان مجری می‌گوید «شنوندگان عزیز اکنون یکی دیگر از برندگان پشت خط هستند» و بعد با صاحب‌خط سلام و علیک می‌کند (گاهی کلاهزن صدایش را عوض می‌کند و خودش صدای شخص دیگری را به‌عنوان مجری درمی‌آورد)
بعد کلاهزن (مجری قلابی) از صاحب‌خط می‌پرسد افتخار آشنایی با چه فرد خوش‌شانسی را داریم که صاحب‌خط خود را به صورت کامل معرفی می‌کند، بعد کلاهزن از وی می‌پرسد چه حس و حالی داری و صاحب‌خط حرف می‌زند، مجری به او می‌گوید نتیجه کارهای خیرت را گرفته‌ای و بعد در نهایت کلاهزن از مالباخته می‌خواهد که پیام آخرش را بگوید، سپس مکالمه با روابط عمومی رادیو ادامه پیدا می‌کند و کلاهزن به قربانی می‌گوید «دو شماره عابربانک بده که پول به حسابت واریز شود و به نزدیک ترین عابربانک مراجعه کن.»
در این زمان، کلاهزن از قربانی می‌خواهد زمانی که به عابربانک رسید یا خودش با شماره آنها (کلاهزن ها) تماس بگیرد یا اینکه تلفنش را قطع نکند و زمانی که به عابربانک رسید با گرفتن شماره 11 مجدداً با روابط‌ عمومی رادیو ارتباط پیدا کند، در این زمان نباید تلفن‌همراه قربانی قطع شود چون اگر قطع شود احتمال خالی کردن حساب قربانی پایین می‌آید و احتمال دارد این کلاهبرداری لو برود.
زمانی که ارتباط مجدد صاحب‌خط برقرار شد از او خواسته می‌شود موجودی بگیرد و موجودی اش را به روابط عمومی رادیو (کلاهزن) اعلام کند، به طور مثال زمانی که قربانی بگوید 10 میلیون ریال در حسابش است، کلاهزن یک شماره به قربانی می‌دهد که در واقع همان موجودی حساب وی است اما به گونه‌ای این شماره به قربانی اعلام می‌شود که گویا شماره حساب به او داده‌اند، اگر فرد 10 میلیون ریال در حسابش باشد شماره‌ای مانند 009985350 به وی داده می‌شود که در واقع قرار است 998 هزار و 535 تومان از حسابش تخلیه شود.در مرحله بعد دوباره به قربانی می‌گویند کارتت را وارد دستگاه عابربانک کن، بعد از او می‌خواهند انتقال وجه (کارت به کارت) و سپس انتقال وجه دولتی یا مخابراتی را انتخاب کند البته چنین گزینه‌ای در دستگاه عابربانک وجود ندارد و فقط به خاطر این است که اطمینان قربانی جلب شود، بعد قربانی می‌گوید چنین گزینه‌ای وجود ندارد و کلاهزن می‌گوید همان انتقال وجه معمولی را انتخاب کن.
زمانی که مالباخته گزینه کارت به کارت را انتخاب کرد، شماره کارت مقصد به وی داده می‌شود و به دروغ به او می‌گویند این کارت متعلق به سامانه وزارت ارتباطات است، بعد از وی می‌خواهند مبلغ انتقال را در دستگاه وارد کند (‌همان شماره‌ای که به‌عنوان شماره حساب به وی داده شده اما در حقیقت موجودی کارتش است)، در این زمان که فرد تأیید کرد مشخصات دارنده کارت مقصد در دستگاه نمایش داده می‌شود که کلاهزن به وی می‌گوید این مشخصات مربوط به نخستین برنده قرعه‌کشی است و شما باید دو بار دکمه تأیید را بزنید تا مشخصات شما روی مانیتور دستگاه عابربانک بیاید و پس از فشردن دکمه تأیید، اینجاست که کل حساب فرد خالی می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟