ته چین؛

طرز تهیه لقمه موسلی زردآلو

کد خبر: ۶۷۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 14 March 2017
تعداد بازدید : 148
کد خبر: ۶۷۷۱۲۰
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 14 March 2017
|
4550 بازدید

دو پیمانه آب
یک قاشق‌غذاخوری شکر قنادی
یک و نیم پیمانه زردآلو
یک چهارم پیمانه آرد ساده
یک و نیم پیمانه موسلی طبیعی
دو قاشق‌غذاخوری روغن زیتون

بازدید 4550
لقمه میوزلی زردآلو، یک میان‌وعده خوشمزه است، مخصوصا اگر مایلید سالمغذای سالم و رژیمی میل کنید. میوزلی غذایی است که یک پزشک سوئیسی آن را حدود سال 1900 برای بیماران بیمارستان خود ساخت و در صبحانه‌ها یا به عنوان میان‌وعده سرو می‌شود. این لقمه را در آلمان و سوئیس به عنوان عصرانه نیز سرو می‌کنند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟