املاک و مستغلات تجاری امریکا، دست چینی‌هاست!

کد خبر: ۶۷۷۸۸۳
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۵ 17 March 2017
|
4622 بازدید
سرمایه‌گذاران چینی بزرگ‌ترین گروه سرمایه‌گذاران خارجی در املاک تجاری ایالات‌متحده در سال گذشته بوده‌اند. حجم این معاملات در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۵ با ۱۰ درصد رشد مواجه بوده است.

به گزارش مهر به نقل از اتاق بازرگانی تهران، فوربز در گزارشی نوشت: حجم معاملات املاک تجاری سرمایه گذاران چینی در سال ۲۰۱۶ رکورد ۱۹.۲ میلیارد دلار را به ثبت رساند در حالی که این عدد در سال ۲۰۱۵ معادل ۱۷.۳ میلیارد دلار بود.

 این داده‌ها بر اساس گزارش Cushman & Wakefield به‌دست‌آمده است. طبق این گزارش سرمایه‌گذاران چینی حدود ۲۹ درصد از کل سرمایه‌گذاران خارجی در املاک تجاری ایالات‌متحده بوده‌اند. رتبه دوم به کانادا با سرمایه‌گذاری ۱۳.۱ میلیارد دلاری تعلق می‌گیرد.

برای یک تنوع‌بخشی به منابع و مانعی در برابر اقتصاد کند و کاهش ارزش یوان، سرمایه‌گذاران چینی درصدد به دست آورده بازدهی بهتر در خارج از کشور بودند و به‌این‌ترتیب به یک محرک مهم در املاک تجاری امریکا تبدیل شدند. چینی‌ها بسیاری از سرمایه‌گذاری‌های خود را در بخش معاملات بزرگ و حجیم انجام دادند. به‌طوری‌که اکثر معاملات آنها و به‌طور دقیق ۶۲ درصد از آنها بیش از یک میلیارد دلار بوده است.

برخی از بزرگ‌ترین معاملات توسط شرکت‌های بیمه چینی انجام شده است، چرا که به آن‌ها اجازه داده‌شده بود تا ۱۵ درصد از دارایی‌های خود را خارج از کشور سرمایه‌گذاری کنند. بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، بیش از نیمی از تمام سرمایه‌گذاری چینی ها توسط بیمه‌گران عمر چینی بوده است. گروه بیمه انگ بنگ (Angbang Insurance Group) بیش از ۶.۵ میلیارد دلار تملک در هتل‌های راهبردی و استراحتگاه‌ها در ماه سپتامبر داشته است. همچنین هم بیمه عمر چین (China Life Insurance) مجموعه‌ای از هتل‌ها باقیمت ۲ میلیارد دلار در ماه اکتبر خریداری کرده است.

موج کنونی این سرمایه‌گذاری‌ها احتمالاً نوک یک کوه یخ است چراکه این میزان تنها یک درصد از دارایی‌های شرکت های بیمه‌ چین است که در خارج از کشور سرمایه‌گذاری شده است، همچنین هم از این میزان تنها بخشی از آن در املاک و مستغلات تجاری امریکا سرمایه‌گذاری شده است.

طبق آمار و ارقام کمیسیون تنظیم مقررات بیمه چین، ارزش صنعت بیمه چین، حدود ۱.۸۳ تریلیون دلار است.

تنظیمات سرمایه‌گذاری

سواحل شرق و غرب امریکا اولین دریافت‌کنندگان سرمایه‌گذاری چینی‌ها بوده‌اند. این روند تا سال گذشته با سرمایه‌گذاری ۴۶ درصدی از کل سرمایه‌گذاری چینی‌ها در نیویورک ادامه داشت. منطقه خلیج سان‌فرانسیسکو ۱۵ درصد، لس‌آنجلس ۷ درصد، شیکاگو ۵ درصد و سیاتل هم ۲ درصد دریافت کرده‌اند.

شهر نیویورک مهم‌ترین دریافت‌کننده سرمایه‌گذاری چینی در املاک تجاری بوده است، نیویورک خانه بسیاری از بزرگ‌ترین معاملات سال بوده است، به طوری که از ده قرارداد بزرگ معاملات در سال ۲۰۱۶، نیمی از آن در منهتن انجام‌شده است.

در منطقه سان‌فرانسیسکو، سرمایه‌گذاری ۲.۹ میلیارد دلاری در سال ۲۰۱۵ صورت گرفت که رشد ۴۶۴ میلیون دلاری نسبت به سال ۲۰۱۳ داشته است. این در حالی است که سرمایه‌گذاری در لس‌آنجلس در سال ۲۰۱۶، ثابت باقی‌مانده است.

در همه جای دنیا، هتل‌ها و دفاتر محبوب‌ترین دارایی باقی‌مانده‌اند. سرمایه‌گذاران چینی سال گذشته ۸.۶ میلیارد دلار در هتل‌های ایالات‌متحده سرمایه‌گذاری کرده اند. این میزان بالاتر از ۲.۸ میلیارد دلار سال ۲۰۱۵ بوده است. سرمایه‌گذاری در دفاتر هم در سال ۲۰۱۶، ۷.۵ میلیارد دلار بوده است که نسبت به رقم ۳.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۵ جهش داشته است.

در همین حال، سرمایه‌گذاری در صنعت آهسته پیش می‌رود. درمجموع در سال ۲۰۱۶، ۸۵۹ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده بود که نسبت به ۸.۲۷ میلیارد سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۱۵ کمتر بوده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟