ته چین؛

دستور پخت سوفله مارچوبه

کد خبر: ۶۷۸۸۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳ 21 March 2017
تعداد بازدید : 241
کد خبر: ۶۷۸۸۱۷
|
۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳ 21 March 2017
|
4550 بازدید

 

340 گرم مارچوبه
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری آرد
یک پیمانه شیر خیلی سرد
نیم قاشق چای‌خوری نمک
فلفل کاین به مقدار دلخواه
نیم حبه سیر
چهار تخم‌مرغ بزرگ
نیم پیمانه پنیر خوب رنده شده - پارمزان یا چدار سفید

بازدید 4550
سوفله مارچوبه نوعی دسر یا پیش غذای سبک است که با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شود. تکنیک درست کردن این دسر فرانسوی را در ویدیوی تابناک فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟