ته چین؛

دستور پخت تارت موز و بلوبری

کد خبر: ۶۷۹۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳ 25 March 2017
تعداد بازدید : 96
کد خبر: ۶۷۹۴۸۳
|
۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳ 25 March 2017
|
3697 بازدید

 

یک ورقه خمیر هزارلا
مربای توت‌فرنگی به مقدار لازم
یک عدد موز
یک دوم پیمانه بلوبری
10 گرم کره آب شده
کمی شکر
بستنی به مقدار لازم

بازدید 3697
تارت یک نوع شیرینی است که مواد پر کننده را بر خلاف پای که درون آن است، روی آن می‌گذارند و برخلاف کیک که خمیر آن باید پف کند، نیازی به پف کردن ندارد. تارت را می‌توان به عنوان دسر یا یک شیرینی خوشمزه سرو کرد. طرز تهیه تارت موز و بلوبری را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟