بحرین اعلام کرد، یک گروه تروریستی را بازداشت کرده که قصد انجام عملیات خرابکارنه علیه نیروهای امنیتی این کشور را داشته و در ادامه مدعی شد، این گروه با ایران در ارتباط بوده است.
به گزارش «تابناک»، بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی بحرین «بنا»، وزارت کشور بحرین با صدور بیانیهای اعلام کرد، گروه مذکور به دنبال ترور بیشترین تعداد ممکن از نیروهای امنیتی و نیز انجام عملیات علیه چند هدف مهم و حیاتی دیگر در این کشور بوده است.
در ادامه این گزارش ادعا شده است: پس از عملیاتهای امنیتی در چندین منطقه بحرین مشخص شد، این گروه از همه جهات تحت نظارت و حمایت مالی دو نفر به نامهای «مرتضی مجید السندی» و «قاسم عبدالله علی» بودهاند؛ دو شخصی که فراری و در حال حاضر ساکن ایران هستند.
وزارت کشور بحرین سپس مدعی شد، در منازل افراد بازداشت شده سلاح، مواد منفجره و بمبهای دستساز، موبایل، دوربین و مواردی از این قبیل پیدا کرده و این افراد تحت نظارت ایران، استفاده از سلاح و مواد منفجره، یورش به ساختمانها و جنگ خیابانی آموزش دیده بودهاند.
در همین ارتباط، بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، ادعای جدید مقامات بحرینی در خصوص ارتباط یک گروه به اصطلاح تروریستی دستگیر شده با ایران را واهی و بی پایه خواند.
قاسمی در واکنش به این اتهام بی اساس گفت: جای تعجب است که مقامات بحرینی همچنان بر تکرار ادعاهای دروغ بی اساس و بی حاصل خود و اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران اصرار دارند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان افزود: بهتر است دولت بحرین به جای فرافکنیهای بی ثمر و تکراری، تلاش خود را معطوف به رعایت حقوق شهروندان بحرینی، پایان دادن به سرکوب و بازداشت علما و اعطای آزادی بیان به تمام قشرهای جامعه بحرین کند.
قاسمی در پایان به دولت بحرین توصیه کرد، با رعایت حسن همجواری با همسایه شمالی خود، از تکرار این اتهامات بیهوده و بی پایه دست بردارد و مسائل داخلی خود را هوشمندانه، با درایت و خردورزی بیشتر تدبیر کند.
ایران همواره از سوی برخی کشورهای عربی وابسته به عربستان سعودی متهم به دخالت در امور داخلی کشورهای عربی و اقدامات خرابکانه شده در این کشورها شده است؛ اتهاماتی که هیچ گاه آنها نتوانستند اثبات کنند؛ اما نکته قابل توجهی در این اتهامات و زمان بندی آنها وجود دارد.
معمولا کشورهای عربی چند روز پیش از هر نشستی مانند نشست سران کشورهای عربی و یا نشست سازمان کنفرانس اسلامی شروع به چنین جوسازی هایی علیه ایران می کنند تا فضای چنین نشست هایی را به ضرر ایران تغییر دهند.
آنها تلاش دارند دستور کار اصلی این نشست ها را به دستورکاری ضد ایرانی تبدیل کنند. یکی از دلایل اتخاذ این رویکرد توسط عربستان و برخی دیگر از کشورهای همپیمان خود نظیر بحرین این است که با تهدید جلوه دادن ایران، مسأله فلسطین را در این نشست ها به حاشیه برانند.
در واقع از آنجایی که برخی از کشورهای عربی فرایند عادی سازی روابط خود را به آرامی پیش می برند. به همین دلیل، تمایلی به مطرح نمودن قضیه فلسطین و محکومیت اقدامات اسرائیل ندارند و به همین جهت، سعی دارند در این نشست ها، ایران را به عنوان تهدیدی علیه کشورهای عربی جایگزین اسرائیل کنند.
لذا آنچه واضح است، اینکه نشست سران اتحادیه عرب که از امروز در «بحر المیت» اردن آغاز می شود، رنگ و بوی ضد ایرانی خواهد داشت و باید منتظر اتهامات و ادعاهای برخی از کشورهای عربی علیه سیاست های ایران در سوریه، عراق و یمن و بحرین باشیم.