روحانی: فناوری هسته‌ای برای کشور یک ضرورت است

هنرمندان دیپلماسی، شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست را به کرسی نشاندند
کد خبر: ۶۸۳۳۵۲
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰ 09 April 2017
|
3411 بازدید
رئیس جمهوری فناوری هسته ای را برای کشور یک ضرورت دانست و گفت: هنرمندان دیپلماسی، شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست را در مجامع بین المللی به کرسی نشاندند.
 
به گزارش ایرنا،‌ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در آئین یازدهمین سالروز ملی فناوری هسته ای که در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، این مطلب را بیان کرد.
 
وی افزود: فناوری هسته ای برای کشور ما یک ضرورت است و این که رهبر معظم انقلاب ما همواره بر ادامه این فناوری تاکید می کردند، تاکید و اصراری درست و به حق بوده است.
رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: از طرفی دیگر ملت ما که در طول سال ها با فریاد، عمل، صبر و استقامتشان می گفتند انرژی هسته ای حق مسلم ماست، شعار، سخن و آرمان درستی را دنبال می کردند.
 
روحانی تاکید کرد: این شعار در خیابان، توسط هنرمندان دیپلماسی ما به لوزان، ژنو، وین و نیویورک منتقل شد. این هنرمندی بزرگی است که خواست مردم و شعار مردم در خیابان چگونه به یک لایحه بین المللی با ابعاد بسیار دقیق فنی، دیپلماسی، حقوقی تبدیل شود.

42 پروژه هسته ای در یکسال؛ بدون مدیریت جهادی و انقلابی امکان پذیر نبود
 
وی اضافه کرد: گفتن این که انرژی هسته ای حق مسلم ماست از سوی یک ملت بسیار مهم است، اما در کنار حضور، سخن و خواست مردم، این متخصصان هستند که از لحاظ فنی باید این شعار را به عمل بنشانند،‌این حقوقدانان و دیپلمات های ما هستند که این حق را در مجامع ملی وبین المللی باید به کرسی بنشانند.
 
رئیس جمهوری تاکید کرد: هر سال که ما در 20 فروردین در یک همچون مکان هایی اجتماع کردیم، روزهای خوش حال کننده ای بود؛ برای این که جوانان غیور و پرتلاش ما، با مدیریت انقلابی و جهادی خود گام هایی در مسیر فناوری هسته ای به جلو برداشته بودند.
روحانی با بیان این که امسال با یک حرکت بسیار عظیم مواجه شدیم، تصریح کرد: 42 پروژه در طول سال 95، یعنی در طول یکسال اخیر به ثمر نشسته است. 5 پروژه را در این سالن شاهد بودید، بقیه پروژه ها را در نمایشگاه دیدیم و از سوی متخصصان توضیح داده شد.
وی خاطرنشان کرد: مگر امکان پذیر است، یک سازمانی، یک ملتی و جوانان غیوری، بدون مدیریت علمی، انقلابی، جهادی و بسیجی بتوانند در یکسال 42 پروژه مهم را به ثمر برسانند و برای ملت و جهانیان به نمایش بگذارند که انرژی هسته ای در بخش های مختلف زندگی ما بروز و ظهور دارد.
 
رئیس دولت یازدهم با اشاره به برخی از دستاوردهای هسته ای رونمایی شده در آیین امروز، گفت: از این پمپ که در نیروگاه بوشهر استفاده می شود و به معنای فناوری در زمینه تولید برق هسته ای است، تا این سانتریفیوژ سنگ که برای صنعت نفت ما کاربرد دارد، تا پروژه هایی که در ساغند یزد دیدید که چگونه در انواع معادن ما به کار گرفته می شود و به چه زیبایی سنگ های پرعیار را از سنگ های کم عیار جدا می ساخت؛ تا پروژه ای که در البرز شاهد بودیم و برای اسکن جدید، رادیو داروهای جدید را تولید می کند و تا سیستم شتاب دهنده در قزوین که می تواند در علوم و فنون به کار آید.
 
روحانی ادامه داد: روزهای پر فراز و نشیبی در صنعت هسته ای ما گذشت.

دل هایی واپس می شد/ کم هزینه ترین و بهترین راه را برای تثبیت و ادامه حقوق هسته ای برگزیدیم
 
روحانی با بیان این که دل هایی واپس می شد و می گفتند که غنی سازی ما چه می شود، فردو حتما قفل می شود و کلیدی برای بازکردن آن نداریم، گفت: می گفتند اراک که هیچی، آب سنگین که خیلی بعیده چیزی در دسترس ما باقی بماند اما الحمدلله امروز همه ما شاهدیم که مسیر ما مسیر صحیح و درستی بوده است. کوتاهترین، مستقیم ترین، بهترین و کم هزینه ترین راه را برای تثبیت حقوق هسته ای و ادامه آن برگزیدیم.

اگر با هم بسازیم کشورمان را می سازیم
 
رئیس جمهوری در بخش دیگری بر لزوم اتحاد و همدلی تاکید کرد و افزود: من می خواهم به شما و ملت ایران بگویم هرکجا با هم بودیم، پیروز شدیم. «ما می توانیم» شعار درستی است. اگر با هم باشیم، اگر اختلافات را کنار بگذاریم و به تعبیر عامیانه اگر با هم بسازیم می توانیم کشورمان را به خوبی بسازیم.
 
روحانی ادامه داد: چرا توانستیم در برابر فشار و تحریم بایستیم؛ به خاطر وحدت، انسجام، ایستادگی، صبر و تحمل مان بود و از رهبری اطاعت کردیم. پیروزی در مذاکرات به خاطر وحدت، انسجام و حمایت مردم بود. امروز قادریم با وحدت، انسجام و یکپارچگی به پیروزی های برتر در منطقه، جهان و داخل ایران برسیم.

دنیای امروز، دنیای قانون نیست/مگر آمریکا پلیس جهان است؟
 
وی اضافه کرد: متاسفانه دنیای امروز دنیای قانون نیست، اگر راست می گفتند و استانداردهای دوگانه نداشتند، اگر قانون بین الملل مخصوص ضعیفان نبود و همه تبعیت می کردند، کار ما آسانتر بود.
 
رئیس جمهوری پرسید: چطور بدون مجوز سازمان ملل و شورای امنیت و حتی مصوبه کنگره آمریکا، رئیس جمهوری آمریکا به خود حق می دهد به کشور مستقل در منطقه حساس خاورمیانه از ناو جنگی به یک فرودگاه داخلی کشوری دیگر موشک پرتاب کند، با چه حق و منطقی؟ مگر کسی اختیار رهبری دنیا را به آمریکا داده است؟ مگر کسی آمریکا را به عنوان پلیس جهانی برگزیده است؟
 
روحانی اظهار کرد: از آن بدتر، کشورهایی هستند که متاسفانه از منطقه خودمان که برای تجاوز آمریکا، آمریکا را تشویق می کنند و برای آمریکا کف می زنند. نوبت شما هم می رسد؛ چرا عجله می کنید، چرا متجاوز و ظالم را تشویق می کنید؟ چرا و به چه مناسبت بی قانونی را تایید می کنید؟
 
وی یادآور شد: شما دیدید تروریست ها چقدر خوش حالی کردند؟ دیدید آن هایی که با چاقو و خنجر سر کودکان را بریدند و انسان ها را در قفس زنده زنده سوزاندند، خوش حال هستند.

قدرت کشور را در انتخابات به رخ جهانیان بکشانیم
 
رئیس دولت تدبیر و امید باردیگر بر وحدت و انسجام ملی تاکید و اضافه کرد: باید در سایه انتخابات پیش رو، قدرت کشور را به رخ جهانیان بکشانیم، ما نباید رو در روی هم بایستیم، ما یک هدف واحد داریم، ‌هدف ما تبلور مردم سالاری دینی است، جمهوریت را به منصه ظهور برسانیم و اسلامیت را پای صندوق آرا ببینیم.
 
روحانی با بیان این که نباید بگذاریم در کشور ما انتخاباتی شبیه انتخابات آمریکا را شاهد باشیم، اظهار کرد: این جا سرزمین اسلامی، سرزمین پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) است. رقابت آزاد بسیار عالی است و مشارکت حد اکثری توام با قانون آرزوی همه ماست. باید مر قانون را شاهد باشیم.

مشارکت حداکثری توام با اخلاق اسلامی
 
وی تصریح کرد: اگر به افتخاراتی رسیدیم در سایه ایستادگی، وحدت، انسجام و اخلاق اسلامی بود و امروز هم می خواهیم در سایه این ها، انتخاباتی عظیم با مشارکت حداکثری در برابر چشم های جهان به نمایش بگذاریم و یکبار دیگر اخلاق، فهم و درک سیاسی و انسجام ملت ایران را در برابر جهانیان به نمایش بگذاریم.
رئیس دولت یازدهم خاطرنشان کرد: باید در همه زمینه ها داوطلب ایستادگی، ایثار وفداکاری باشیم.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟