ته چین؛

فیله و جدا کردن استخوان ماهی

کد خبر: ۶۸۶۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۶ 22 April 2017
تعداد بازدید : 6728
کد خبر: ۶۸۶۹۷۳
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۶ 22 April 2017
|
47231 بازدید
 
بازدید 47231
آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است. این تکنیک آشپزی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟