خودروساز آمریکایی، جنرال موتورز (GM)، مقامات ونزوئلا را به تصرف کارخانه خود در قطب صنعتی والنسیا متهم کرد و متعهد شد که از انجام هر اقدام قانونی در جهت باز پس گرفتن اموال شرکت، کوتاهی نکند.
به گزارش
تابناک اقتصادی و به نقل از Russia Today، این شرکت در بیانیه ای، خاطر نشان کرد، "روز گذشته، کارخانه GM`V (جنرال موتورز ونزوئلا) توسط مقامات دولتی تصرف و از انجام تولیدات روزانه این کارخانه جلوگیری کردند. علاوه بر این، دارایی های دیگر این شرکت، مانند وسایل نقلیه، به طور غیر قانونی از این شرکت گرفته شده است.
جنرال موتورز اعلام کرد که این اقدام یک ضربه بزرگ به 2678 کارگر، 79 فروشنده و تامین کنندگان این کارخانه می باشد. این در حالی ست که صنعت خودرو در این کشور به دلیل نبود اجزای سازنده در بحران عمیق به سر می برد.
بحران اقتصادی در ونزوئلا به کسب و کار شرکت های آمریکایی دیگر در این کشور آسیب رسانده است، از جمله این شرکت ها می توان به تولید کنندگان مواد غذایی و شرکت های دارویی اشاره کرد که مجبور به قطع عملیات تولید می باشند.
در سال 2014، ونزوئلا اعلام کرد، موقتا دو کارخانه تولیدات محصولات شوینده و پاکیزگی ایالات متحده به نام کلورکس توسط این کشور تصاحب شده که موجب به ترک این شرکت ها از ونزوئلا شدند.
در سال 2015، نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا، مدیران ارشد شرکت تابعه محلی هاینز را به دلیل تخریب اقتصاد ملی تهدید به زندان کرد. مادورو، هاینز را به ایجاد کمبود ساختگی جهت ترغیب مردم علیه دولت سوسیالیستی، متهم کرد.
بر اساس برآوردهای صندوق بین المللی پول، در سال گذشته، اقتصاد این کشور، بدترین اقتصاد در جهان معرفی شد.
صندوق بین المللی پول، در سال گذشته، نرخ تورم در ونزوئلا را 475 درصد اعلام و در سال جاری تورم دو هزار درصدی و رکود اقتصادی تا سال 2019، را برای این کشور، پیش بینی کرد.
ونزوئلا با افزایش سرسام آور قیمت ها و کمبود مواد اولیه مثل شیر، تخم مرغ و آرد روبرو شده است و این در حالی است که این کشور در حال اتمام ذخایر طلا و پول نقد نیز می باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.